Samsung Galaxy Note 10 Lite: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών

Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy Note 10 Lite: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Note 10 Lite τον Ιανουάριο του 2020. Πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι το smartphone έχει αριθμό μοντέλου SM-N770F και θα είναι εξοπλισμένο με S Pen. Ο χαρακτηρισμός “Lite” σημαίνει ότι θα είναι μία πιο προσιτή έκδοση των μεγαλύτερων μοντέλων της σειράς.

Το Winfuture.de είχε δημοσιεύσει πρόσφατα μία σειρά από press renders και τώρα κοινοποίησε μία πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 10 Lite. Να σημειώσουμε ότι τα στοιχεία αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, και δεν αποτελούν τα επίσημα χαρακτηριστικά του smartphone.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το Samsung Galaxy Note 10 Lite θα έχει 6,7 ιντσών οθόνη Super AMOLED με ανάλυση Full HD+, πυκνότητα 391ppi, in-display fingerprint scanner και Infinity-O.

Το Galaxy Note 10 Lite θα τρέχει One UI 2.0 βασισμένο σε Android 10. Η μπαταρία του phablet θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W.

Σε επίπεδο καμερών, το Samsung Galaxy Note 10 Lite θα είναι εξοπλισμένο με τριπλή πίσω κάμερα τοποθετημένη σε ορθογώνιο module, μαζί με το LED flash. Η κύρια κάμερα θα είναι στα 12MP με dual pixel autofocus και διάφραγμα f/1.7. Την κύρια κάμερα θα συνοδεύουν ένας τηλεφακός 12MP με διάφραγμα f/2.4 και 2x οπτικό ζουμ, και μία ευρυγώνια 12MP με διάφραγμα f/2.2.

Οι κάμερες του Galaxy Note 10 Lite θα υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps και Super Slow-motion. Όσον αφορά τη selfie, αυτή θα είναι στα 32MP με διάφραγμα f/2.0.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, παλαιότερα leaks ήθελαν το Galaxy Note 10 Lite να έχει S Pen με Bluetooth 5.1, αλλά οι νεότερες αναφορές λένε ότι θα είναι Bluetooth 5.0. Το smartphone θα υποστηρίζει NFC, dual-band Wi-Fi, θα έχει θύρα ακουστικών, 198 γραμμάρια βάρος και 8,7 χιλιοστά πάχος.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Samsung Galaxy Note 10 Lite αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με τιμή στα 609 ευρώ, στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Τέλος, το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Aura Black, Aura Red και Aura Glowpress.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis13

Στα 600 ευρώ και πενάκι, θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις, τιμή midrange και θα έχεις Note!!!

sakissaravas2@gmail.com

Θα κάνει πάταγο νομίζω!!!

Ανδρεας

Στα 600 ευρώ θα είναι στις κανονικές χώρες της Ευρώπης. Εμείς εδώ επειδή είμαστε πιο large θα το έχουμε κάνα 700+ έτσι για παίρνουμε και γ**ω τους μισθούς και έχουμε φοβερή κυβέρνηση και λόγο αυτού η τιμολόγηση είναι η πιο γ@ματη σε ολη την Ευρώπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.