Samsung Galaxy Note 10: Οι πωλήσεις θα κυμανθούν στα επίπεδα του Note 9

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Οι πωλήσεις θα κυμανθούν στα επίπεδα του Note 9

Μπορεί ο κορεατικός κολοσσός να διπλασίασε τον αριθμό των μοντέλων της σειράς Note, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διπλασιαστούν και οι πωλήσεις. Σύμφωνα με τους αναλυτές της Counterpoint, οι πωλήσεις των Samsung Galaxy Note 10 θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με του Note 9.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι οι συνολικές πωλήσεις και των δύο Samsung Galaxy Note 10 μαζί θα φτάσουν τα 9,7 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεπεράσουν ελάχιστα τα 9,6 εκατομμύρια συσκευές που κατάφερε να πουλήσει το Samsung Galaxy Note 9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το Note 9 όσο και τα Samsung Galaxy Note 10 δεν αγγίζουν τα 10 και πλέον εκατομμύρια συσκευές που είχε πουλήσει το Note 8. Βέβαια, τότε είχε παρουσιαστεί και το θεματάκι του Note 7 το οποίο είχε μερικά προβλήματα και αποσύρθηκε από την αγορά. Οπότε, και η ζήτηση για το νέο Note ήταν αυξημένη.

Ο τομέας smartphone της Samsung περνάει δύσκολες στιγμές εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων που κάνουν τα flagships της εταιρείας. Αν και η οικονομική αναφορά του δευτέρου εξαμήνου 2019 δείχνει αύξηση των πωλήσεων για τα flagships της εταιρείας, ταυτόχρονα σημειώνει πως ο αργός ρυθμός των πωλήσεων είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των κερδών της κατά 42%.

Ούτε καν τα 16 εκατομμύρια Samsung Galaxy S10 δεν στάθηκαν ικανά να ανατρέψουν τα δεδομένα. Συγκριτικά να αναφέρουμε ότι αυτό το νούμερο δείχνει αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 12% σε σχέση με τα S9.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Samsung, και όλες οι άλλες εταιρείες, είναι ότι οι χρήστες δεν αλλάζουν τόσο συχνά συσκευές όσο παλαιότερα. Επιπλέον, αρκετοί θα περιμένουν την έλευση του Galaxy Fold, πριν αποφασίσουν αν θα επιλέξουν κάποιο Samsung Galaxy Note 10, έναντι αυτού.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.