Samsung Galaxy Note 10: Πήραν το πρώτο update λίγο πριν κυκλοφορήσουν

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Πήραν το πρώτο update λίγο πριν κυκλοφορήσουν

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια πρόσφατα παρουσίασε τα νέα Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+, χωρίς ωστόσο να έχουν διατεθεί ακόμη στην αγορά. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του SamMobile, οι αρχικές συσκευές που είχε στείλει η εταιρεία σε previewers στην Ευρώπη και την Ινδία ξεκίνησαν να λαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση λογισμικού.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Πήραν το πρώτο update λίγο πριν κυκλοφορήσουν

Η κωδική ονομασία του πρώτου update των Samsung Galaxy Note 10 είναι N975FXXU1ASH5 και έχει μέγεθος 307.64MB. Το πακέτο φέρνει βελτιώσεις στις επιδόσεις των συσκευών και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία θα δουλεύει καλύτερη μετά της αναβάθμιση.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Πήραν το πρώτο update λίγο πριν κυκλοφορήσουν

Πέραν των παραπάνω, η ενημέρωση βελτιώνει τη σταθεροποίηση της κάμερας και την ποιότητα των φωτογραφιών. Και σύμφωνα με τη Samsung με αυτό το update βελτιώνεται η απόδοση της μεθόδου εισόδου στην touch screen οθόνη αλλά. Το πακέτο περιέχει και τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Αύγουστο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού σε συσκευές που δεν έχουν βγει ακόμη στην αγορά. Την ίδια ακριβώς τακτική ακολούθησε και με τα Samsung Galaxy S10, όπου και τότε το update έφερε μερικές βελτιώσεις. Τα Samsung Galaxy Note 10 θα γίνουν διαθέσιμα στις 23 Αυγούστου και οι χρήστες θα πάρουν την αναβάθμιση αυτή μόλις η συσκευή τους συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αργυρης

Μολις πηρα το note 10 plus και ναι κάνει update…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.