Samsung Galaxy Note 10: Τα δέκα σημεία υπεροχής των νέων phablet [βίντεο]

https://youtu.be/CYA_XAMfRfo

Πριν λίγο η κορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε τα νέα Samsung Galaxy Note 10, τα οποία σχεδιάστηκαν με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, τη δημιουργία βίντεο απαράμιλλης ποιότητας, και τις μέγιστες επιδόσεις που μπορεί να προσφέρει ένα flagship smartphone.

Με το νέο S Pen, το οποίο υποστηρίζει ειδικά Air gestures, ο χρήστης μπορεί να κρατά χειρόγραφες σημειώσεις, να τις μετατρέπει σε ψηφιακό κείμενο και να τις εξάγει σε διαφορετικά φορμάτ. Επιπλέον, οι νέες σημειώσεις των Samsung Galaxy Note 10 μπορούν να τροποποιηθούν τόσο από άποψη μεγέθους όσο και σε επίπεδο χρωμάτων.

Το Samsung DeX περνά σε άλλο επίπεδο και πλέον με τη σύνδεση ενός απλού USB καλωδίου μπορείς να μετατρέψεις το Samsung Galaxy Note 10 σε πληκτρολόγιο, trackpad, η μία ακόμη συσκευή επεξεργασίας και διαχείρισης αρχείων. Με το ανανεωμένο DeX ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει γρήγορα και εύκολα αρχεία από το τηλέφωνο στον υπολογιστή και αντίστροφα.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Τα δέκα σημεία υπεροχής των νέων phablet [βίντεο]

Τα Samsung Galaxy Note 10 συνδέονται άμεσα με τα Windows χάρη στη λειτουργία Link to Windows. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις στον υπολογιστή του, να στέλνει και λαμβάνει μηνύματα, να βλέπει φωτογραφίες και βίντεο, και πολλά άλλα. Κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να μένει κολλημένος μπροστά στο κινητό.

Επιπλέον, τα Galaxy Note 10 έρχονται εφοδιασμένα το Live Focus Video που προσθέτει επιπλέον ρυθμίσεις στο βάθος πεδίου, κι έτσι το φόντο θολώνει πιο αποτελεσματικά, δίνοντας τη σκυτάλη στο κεντρικό θέμα. Το Zoom-In Mic από την άλλη, ενισχύει τον κεντρικό ήχο και αφαιρεί τον περιβαλλοντικό θόρυβο κάνοντας πιο ποιοτικό το τελικό αποτέλεσμα.

Η επεξεργασία βίντεο με τα Samsung Galaxy Note 10 είναι παιχνιδάκι. Πρώτον, σχεδόν τα πάντα μπορούν να γίνουν με το S Pen. Έπειτα, οι συσκευές προσφέρουν μέσω του Adobe Rush μία πλήρη σουίτα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Τα δέκα σημεία υπεροχής των νέων phablet [βίντεο]

Δεν ήταν δυνατό η Samsung να μην ενσωματώσει στα Note 10 λειτουργία καταγραφής της οθόνης. Για οποιονδήποτε λόγο κι αν θέλει κάποιος να κάνει record την οθόνη μπορεί να χρησιμοποιήσει το Screen Recorder και να τελειοποιήσει το αποτέλεσμα με το S Pen.

Τα Galaxy Note 10 διαθέτουν δύο νέες τεχνολογίες, το AR Doodle και το 3D Scanner. Με το πρώτο ο χρήστης μπορεί να προσθέτει στις φωτογραφίες του δυναμικά σχέδια, εφέ και άλλα, χρησιμοποιώντας το S Pen. Ενώ με το 3D Scanner χρησιμοποιεί την DepthVision κάμερα του Note 10+ για να σκανάρει αντικείμενα και να τα μετατρέψει σε 3D απεικονίσεις.

Η Samsung έφερε τη λειτουργία νυκτός και στη selfie κάμερα. Έτσι, οι κάτοχοι των Samsung Galaxy Note 10 μπορούν να βγάζουν λεπτομερείς και “φωτεινές” φωτογραφίες ακόμη και στις πιο “σκοτεινές” συνθήκες.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Τα δέκα σημεία υπεροχής των νέων phablet [βίντεο]

Σύμφωνα με τη Samsung, χάρη στο Super Fast Charging και τα 45W ενσύρματης φόρτισης το Galaxy Note 10+ μπορεί να αντέξει μία ημέρα με μόνο 30 λεπτά φόρτιση. Επιπλέον, με το Wireless PowerShare τα phablet μπορούν να φορτίσουν ασύρματα άλλες συσκευές όπως το Galaxy Watch και τα Galaxy Buds.

Τέλος, η εταιρεία ενίσχυσε τα Galaxy Note 10 και σε επίπεδο gaming. Τα phablets διαθέτουν το πιο λεπτό σύστημα ψύξης θαλάμου ατμών στον κόσμο, σύμφωνα με τη Samsung. Έτσι, καταφέρνουν να διατηρούνται λεπτά ως συσκευές και να προσφέρουν μέγιστες gaming επιδόσεις.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Αδιάφορα όλα αυτά. Καλοδεχουμενα αλλά αδιάφορα.

Chris_BMW

Πραγματικά δεν πιανεστε από πουθενά !
Τι άλλο θέλεις να κάνει το τηλέφωνο δηλαδή !!!
Κάνει τα πάντα . Για μένα είναι το καλύτερο Android τηλέφωνο εκεί έξω by far
Αν δεν ήμουν κολλημένος στο οικοσύστημα της Apple σίγουρα θα του έδινα μια ευκαιρία (αν και ο λόγος που πήγα στο ios πριν πολλά χρόνια ήταν η Samsung )

Spyros

Να σου πω εγώ ένα κόλπο να αλλάξεις? Κάντο σαν εμένα που μπήκα καταλάθος θάλασσα με το iphone στην τσέπη και μετά από 8 χρόνια iphone πήρα S10. Αποτελεσμα; κάθε μέρα το ερωτεύομαι τόσο πολύ που ipad apple watch & airpods τα έκανα όλα δώρο μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν σπίτι μου. Έβγαλα τον σατανά έξω από αυτό 😂

Chris_BMW

Ρε να μην είχα γράψει νωρίτερα το σχόλιο να μου τα χάριζες εμένα …
Να υποθέσω το I pad ήταν το pro ε?

I am

Δεν ζητάω κάτι πάρα πάνω. Αναφέρομαι στις “αναβαθμίσεις” από το προηγούμενο μοντέλο οι οποίες δεν είναι και τόσο αξιοσημειωτες. Δεν κατάλαβες το πνεύμα του σχολίου. Αλλά ας δώσω άλλα 1000 ευρώ για να έχω αυτές τις επιπλέον δυνατότητες!

Chris_BMW

Όχι φίλε μου να μην τα δώσεις . Εφόσον όπως λες δεν είναι αξιοσημείωτες για σένα οι αναβαθμίσεις ποιος ο λόγος ;
Πρέπει να καταλάβετε ότι οι αναβαθμίσεις που δίνει η κάθε εταιρία από χρόνια σε χρόνια δεν αφορούν τους κατόχους του περσινού μοντέλου .
Δεν θα δεις ούτε θα καταλάβεις διάφορες πουθενά ..
Τα ένα δυο επιπλέον χαρακτηριστικά κ η ελάχιστα καλύτερη κάμερα δεν νομίζω να είναι λόγος να εκταμιεύσεις αλλά 300-400€
Αν διαθέτεις αυτά τα λεφτά και θέλεις να τα επενδύσεις σε ένα τεχνολογικό προϊόν πάρε κάτι άλλο ένα ταμπλέτ πχ . Γνώμη μου .

Βασιλης

Ο βασιλιάς είναι εδώ,οι υπόλοιποι ας βολευτούν με τα μήλα τους…

Chris_BMW

Εσυ τώρα γιατί ντε κ καλά να ξεκινήσεις vs?

Βλέπεις εγώ αναγνωρίζω τις ιδιαιτερότητες του note και τις επισημαίνω .
Από την άλλη με ότι βολεύεται ο καθένας . Εσυ με το note εγώ με το I phone…

Γιωργος

Η apple σαν εταιρια καλη ειναι οχι Samsung αλλα πολυ καλη. Απλα το εχει χασει με τις τιμες που εχει για τα προιοντα της. Σε σχεση με το note 10 δινει πολυ λιγοτερα πραγματα ακομη και για τα νεα iphone που θα ειναι ακομη πιο ακριβα απο τα περσυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.