Samsung Galaxy Note 10: Θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση 10e;

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση 10e;

Μπορεί το Samsung Galaxy Note 10 να αναμένεται τον Οκτώβριο όμως, οι φήμες γύρω από το νέο μοντέλο της Samsung πάνε κι έρχονται.

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε δει renders που αφορούν το νέο Samsung Galaxy Note 10 και έχουμε διαβάσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

Όμως αυτό που μοιάζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών, είναι οι εκδόσεις στις οποίες λέγεται πως θα κυκλοφορήσει το Galaxy Note 10. Πριν λίγο καιρό, είχαμε ακούσει πως θα κυκλοφορήσει σε 5G έκδοση, ενώ τώρα ιστοσελίδα της Κορέας κάνει λόγο για μία ακόμη έκδοση.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα The Bell, το Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση Galaxy Note 10e. Στις πληροφορίες που αναφέρει, γίνεται λόγος πως η οθόνη του θα είναι 6,7″ μικρότερη δηλαδή, από την αντίστοιχη της standard έκδοσης. Επίσης λέγεται πως δεν θα υποστηρίζει το 5G, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δεν θα είναι στην οθόνη.

Η τιμή του επίσης λέγεται πως θα είναι υψηλή, ενώ στην αναφορά της Κορεάτικης ιστοσελίδας, γίνεται λόγος για επίσημη κυκλοφορία στην Ευρώπη τον Αύγουστο, αντί για τον Οκτώβριο που γνωρίζουμε ως μέχρι στιγμής.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.

Smartphones Google Google Pixel Google Pixel 4

Google Pixel 4: Κάποιοι χρήστες έχουν εκ νέου πρόβλημα με το Face Unlock

Με το τελευταίο update των Google Pixel 4 φαίνεται να επανήλθε για κάποιους χρήστες το πρόβλημα του Face Unlock, καθώς δε τους αναγνωρίζει.