Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 10+ και η συσκευή έπεσε στα χέρια του γνωστού YouTuber JerryRigEverything, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει τη συσκευή και να εξετάσει αναλυτικά το hardware που κρύβει στο εσωτερικό της.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Το JerryRigEverything πρόλαβε το iFixit που αποκάλυψε πως το Samsung Galaxy Note 10+ δεν επισκευάζεται εύκολα. Ο κατά κόσμον Zack επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της ιστοσελίδας αναφέροντας ότι μέσα στο smartphone υπάρχει ένα cell layer το οποίο μπορεί να κάνει όλο το smartphone να εκραγεί.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Ο JerryRigEverything επιβεβαίωσε την ύπαρξη του ειδικού μικρού πηνίου ασύρματης φόρτισης το οποίο βοηθά στην αναπλήρωση ενέργειας του S Pen. Το Galaxy Note 10+ φορτίζει το S Pen με πιο αργούς ρυθμούς, σε σύγκριση με το Note 9, αλλά το stylus διαθέτει μία νέα τεχνολογία μπαταρίας η οποία επεκτείνει την αυτονομία του στις 10 ώρες.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Επιπλέον, ο Zack τόνισε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να προσθέσει κλασική θύρα ακουστικών στο Galaxy Note 10+ αν ήθελε, αρκεί να τοποθετούσε διαφορετικά τις πλακέτες δημιουργώντας περισσότερο χώρο.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο της ανάλυσης του JerryRigEverything είναι η κοντινή ματιά στο θάλαμο ατμού του Samsung Galaxy Note 10+ ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια του gaming κρατώντας χαμηλά τις θερμοκρασίες της CPU και της GPU.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας

οταν μετα λεω οτι ειναι σαπια η samsung γινομαι κακος

Anton Kagia

Η θύρα ακουστικών δεν βγήκε απλά γιατί ενοχλούσε, δεν έδειχνε όμορφο το εκάστοτε Smartphone ή γιατί δεν χωρούσε να μπει. Μπήκε απλά για να πουλήσουν πιο εύκολα τα ασύρματα ακουστικά.

Στέφανος

Pocophone f1 μάγκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.