Samsung Galaxy Note 20: Διέρρευσαν οι τιμές των βασικών εκδόσεων

Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Note 20: Διέρρευσαν οι τιμές των βασικών εκδόσεων

Πλέον, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα πραγματοποιήσει το online Unpacked Event 2020 στις 5 Αυγούστου. Έχουμε μάθει αρκετά για τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η εταιρεία, και τώρα έγιναν γνωστές οι τιμές των Samsung Galaxy Note 20.

Η Samsung ανεβάζει τον πήχη στην τιμολόγηση

Ο γνωστός leaker Ice Universe δημοσίευσε την τιμή του Samsung Galaxy Note 20 και του Galaxy Note 20 Ultra, σε δολάρια Αμερικής. Δεν γνωρίζουμε αν οι τιμές αυτές αφορούν μόνο τις ΗΠΑ, αλλά σε κάθε περίπτωση δίνουν μία ιδέα για την τιμολόγηση που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

Η μικρότερη έκδοση του Galaxy Note 20 αναμένεται να έχει τον Snapdragon 865+, 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Αντίστοιχα, η μικρή έκδοση του Galaxy Note 20 Ultra περιμένουμε να έχει τον Snapdragon 865+, 12GB μνήμη RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης.

Σύμφωνα με τον Ice Universe, το Samsung Galaxy Note 20 θα τιμολογείται από τα 999 δολάρια Αμερικής ή περίπου 890 ευρώ, ενώ οι τιμές για το Galaxy Note 20 Ultra που είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα ξεκινούν από τα 1.299 δολάρια Αμερικής ή περίπου 1.157 ευρώ.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν λογικά τις βασικές εκδόσεις των δύο μοντέλων και αναμένεται στην Ευρώπη να είναι σχετικά υψηλότερες. Περισσότερα θα μάθουμε σε περίπου έναν μήνα, όπου η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση παρουσίασης των Galaxy Note 20.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Exynos 992 θα εχει στην Ευρωπη ..ενημερωτικα…!

Chris_BMW

Και ενημερωτικά επίσης οι τιμές στην Ευρώπη δεν αλλάζουν σύμφωνα με τη διεθνή ισοτιμία …!

SUPS 👨‍⚖️

Καλα ναι αυτο εννοειται παντα γινεται.Η τοποθετηση μου ηταν περι του επεξεργαστη για να μην νομιζει κανεις oτι θ ερθουν κ εδω οι sd εκδοσεις..

Τακης

ειναι και αυτη η λεπτομερεια που λες οτι ειναι κοροιδια με τετοιες τιμες να σου πουλαει τον δικο της αναξιο επεξεργαστη.

Σεραφείμ

Αι γαμησ…… ου ρε Σαμσουν!! Έλεος ρε με 700 με 800 ευρώ μπορούσες κάλλιστα να τα είχες αφήσει να είναι προσιτό και σε εμάς

Asos206

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο ακριβά!
Αλήθεια τώρα , πιστεύουν ότι με τέτοιο ανταγωνισμό και τέτοιες εξωφρενικές τιμές θα πιάσουν τους στόχους που έχουν βάλει?
Προβλέπω οικονομικό Βατερλώ όσο αφορά πόσα κομμάτια στοχεύουν να πουλήσουν!Εδώ όλος ο κόσμος έχει χάσει της δουλειές του ακόμα δεν έχουν συνέλθει οικονομικά όλες οι χώρες και αυτοί αντί να πουλήσουν το λιγότερο στις ίδιες τιμές, τα ανέβασαν.
Ας τα χαρούν μόνοι τους με τέτοιες τιμές.

forneverarrow

Πρέπει να κατανοήσει ο καθένας ότι δεν απασχολεί τη Samsung και κάθε Samsung αν ο μέσος Έλληνας δεν έχει να φάει αλλα θέλει Note. Είναι εύκολο να πάρεις οποίο κινητό θες με συμβόλαιο και δόσεις. Αν δεν μπορείς ούτε με δόσεις πάρε κανένα Xiaomi των 300€ και κανε τη δουλεια σου Όπως δεν οδηγεί ο καθένας Ferrari, έτσι και με τα κινητά σε κλίμακα βέβαια. Δεν καταλαβαίνω τη λογική “είναι ακριβό και δεν μπορώ να το αγοράσω”. Αν ισχύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι υπάρχει λόγος που δεν μπορείς να το αγοράσεις φίλε μου. Εμένα μου αρέσει το Galaxy Fold αλλα δεν μπορώ να το αγοράσω και βολεύομαι με το S10+ που ειναι στα μέτρα μου. Δεν λέω ότι το Fold είναι χάλια γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να το πάρω όμως…

Για τον Exynos τα ξαναείπαμε, αν δεν σας κάνει πάρτε το απο Amazon με τον SD. Εγώ παράπονα δεν έχω από τους Exynos, ούτε βλέπω διαφορά με άλλα κινητά που έχουν 855.

SUPS 👨‍⚖️

Ναι συμφωνω στο πρωτο σκελος της παραγραφου σου αλλα τα φετινα s20 και ειδικα το ultra πατωσε ΠΑΝΤΟΥ στις πωλησεις και με δεδομενο οτι οι πωλησεις ολων των smartphone θα συνεχισουν να πεφτουν φετος λογω corona το να αυξανεις τις τιμες ειναι αδικαιολογητο.Προβλεπω αποτυχια και της φετινης σειρας note μπας και βαλουν μυαλο…που δεν το βλεπω…

forneverarrow

Αυτό είναι θέμα ρύθμισης της αγοράς (προσφορά/ζήτηση) και δεν αφορά μόνο τη Samsung αλλά όλη τη βιομηχανία. Το αν θα μειωθούν οι τιμές για να προσαρμοστεί η προσφορά στις μειωμένες δυνατότητες των αγοραστών είναι κάτι που θα το δούμε (αν το δούμε) συνολικά: δεν γίνεται να πουλάει ξαφνικά, για παράδειγμα, η Samsung τα Note στα 799€ και να μείνουν οι ανταγωνιστές ατάραχοι στο χιλιάρικο και βάλε. Πάντως, κρατάω μικρό καλάθι. Στο μέλλον τα flagships θα είναι προϊόντα πολυτελείας για όποιους μπορούν να τα αποκτήσουν. Αυτή η δήθεν premium midrange κατηγορία μας εισάγει σιγά σιγά στο τι μέλλει γενέσθαι… θα πληρώνεις όσα δίνεις τώρα για τα Note για να πάρεις τα A series με κάτι Snapdragon 7xx. Δεν είναι κακοί επεξεργαστές, αλλά δεν αντικαθιστούν στα δικά μου μάτια τους 8xx ή τους αντίστοιχου επιπέδου Exynos ή Kirin.

SUPS 👨‍⚖️

Δεν νομιζω οτι θα φτασουμε σε πολυ εξωφρενικες τιμες γ τ κινητα.Αποδειξη τα galaxy fold κτλ που ναι μεν εχουν θεματα αξιοπιστιας αλλα δεν καταφεραν να πουλησουν και ας ειναι κατι εντυπωσιακο γ τ σημερινα δεδομενα.Ειδες τωρα βλεπουμε για προτασεις lite που ουτε αυτες θα πετυχουν πιστευω.Ειδικα τα android με την απουσια υποστηριξης τους για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν μπορουν να πουλησουν ευκολα σε τιμες πανω απο 1100. Πιστευω οτι οι εταιρειες θα κρατησουν το μοτιβο flagship στα 1100-1200 και θα βγαζουν και Midrange κατηγοριες(με 7χχ sd πχ). Εδω η apple λογω απωλειας μεριδιων αγορας βγαζει συσκευες οπως το se κ το απλο 12, η Oneplus ξανα-βγαζει συσκευη >500. Απο δω κ περα πιστευω θα επενδυσουν πολυ στο θεμα των περιφερειακων (πχ ακουστικα/ασυρματοι φορτιστες) και προφανως στο κομματι των εφαρμογων/υπηρεσιων που παρουσιαζουν αυξητικες τασεις σε ολες τις μεγαλες αγορες.
ΥΓ εδω και 2 χρονια η αγορα smartphones ΗΔΗ πεφτει και λογω κορονας θα συνεχισει να πεφτει.

Asos206

Κοίτα, έχεις ένα δίκιο στο ότι άμα έχεις το παίρνεις,αν δεν έχεις πας σε κινέζικο ,δεν θα πω κάτι διαφορετικό, όμως όταν μιλάμε για κάτι το οποίο δεν έχεις της τόσες διαφορές απο το προηγούμενο,για να δικαιολογή την τιμή αυτή και σαν σύνολο, ο κόσμος δε θα το πάρει ακόμα και αν έχει λεφτά.Ζω στο Σύδνεϋ και μπορώ να σου πω ότι εδώ δύο τηλέφωνα παίζουν , iPhone Kai Samsung,ohi όμως το Note!!σκέψου ότι εδώ όταν πάρεις με πρόγραμμα δεν! δίνεις δεκάρα,και στα βάζουν όλα μαζί.
Φυσικά όσο ποιο ακριβά είναι τα τηλέφωνα ανεβαίνει και η μηνιαία δόση.Ομως ακόμα και εδώ όμως, που δε θα έλεγα και ότι πεινάνε,δεν το παίρνουν γιατί είναι πολύ ακριβό,δεν τα αξίζει . Δουλεύω με πολύ κόσμο και βλέπω ο καθένας τη έχει και απλά στο λέω,αυτό πάντα είναι γνώμη μου έτσι όπως τα έχω δει εδώ . Πολλοί λίγοι ξέρουν xiaomi Kai λοιπές μάρκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.