Samsung Galaxy Note 20 και 20+: Πλήρης λίστα με τα χαρακτηριστικά των οθονών

Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Note 20 και 20+: Πλήρης λίστα με τα χαρακτηριστικά των οθονών

Η παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 20 αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Αύγουστο ή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Επίσης, μαζί με τα επόμενα μοντέλα της σειράς Note, περιμένουμε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να παρουσιάσει το επόμενο αναδιπλούμενο smartphone της, που θα είναι το Samsung Galaxy Fold 2.

Πόσα μοντέλα θα έχει η σειρά

Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε ότι τα Galaxy Note 20 θα είναι τρία, το απλό, το Plus και το Ultra. Ωστόσο, με βάση πρόσφατες αναφορές η εταιρεία θα ακολουθήσει στα νέα της μοντέλα την ίδια τακτική με τα Galaxy Note 10. Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό, στη σειρά δεν θα υπάρχει Ultra μοντέλο.

Τα χαρακτηριστικά των οθονών

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευάστριες αυξάνουν διαρκώς το μέγεθος των οθονών στα smartphones, και τα Samsung Galaxy Note 20 δεν αποτελέσουν εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανόνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, το Galaxy Note 20 θα έχει κατά 0.12 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη από το Galaxy Note 10 με αυξημένη ανάλυση. Συγκεκριμένα, η οθόνη του smartphone θα έχει διαγώνιο 6,42 ίντσες και ανάλυση 2.345×1.084 pixels. Επιπλέον, η πυκνότητα της θα είναι 404ppi, θα έχει αναλογία 19.5:9 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz με LTPO.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy Note 20+ θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Galaxy Note 10+ με επίσης αυξημένη ανάλυση. Η οθόνη του Galaxy Note 20+ θα έχει διαγώνιο 6,87 ίντσες, έναντι 6,8 του προκατόχου του, και ανάλυση 3.096×1.444 pixels. Η πυκνότητα της οθόνης θα είναι 497ppi, θα έχει αναλογία 19.3:9 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz με LTPO.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.