Samsung Galaxy Note 20 και Note 20+: Θα είναι φθηνότερα από τα Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Note 20 και Note 20+: Θα είναι φθηνότερα από τα Galaxy Note 10

Πλέον, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα πραγματοποιήσει το online Unpacked Event 2020 στις 5 Αυγούστου. Έχουμε μάθει αρκετά για τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην εκδήλωση, αλλά πάντα υπάρχει κάτι ακόμα που δεν έχει γίνει γνωστό. Τώρα, διέρρευσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία στα Samsung Galaxy Note 20.

Μικρή μείωση στις τιμές

Σύμφωνα με ξένα μέσα, και συγκεκριμένα τον Νοτιοκορεάτικο ιστότοπο Naver, η Samsung σχεδιάζει να διαθέσει στην αγορά τα επερχόμενα phablets με τιμές χαμηλότερες από τις τιμές εκκίνησης των Galaxy Note 10.

Η προηγούμενη σειρά είχε δύο βασικά μοντέλα, το Samsung Galaxy Note 10 και το Galaxy Note 10+. Στην Νότια Κορέα, τα δύο smartphones πωλούνταν αρχικά KRW 1,25 εκατομμύρια ή περίπου 922 ευρώ το απλό και KRW 1,5 εκατομμύρια ή περίπου 1.106 ευρώ το plus. Ωστόσο, οι τιμές των Samsung Galaxy Note 20 θα είναι μειωμένες κατά KRW 0,05 εκατομμύρια ή περίπου 37 ευρώ.

Σε αντίθεση με όσα αναφέρει η εταιρεία, προηγούμενες αναφορές, και αρκετοί αναλυτές μέχρι σήμερα, σημειώνουν ότι το παραπάνω ποσό αφορά την προς τα πάνω διαφορά στις τιμές των Galaxy Note 20 με τους προκατόχους τους. Οπότε, το τοπίο είναι σχετικά θολό.

Η μόνη πληροφορία η οποία ίσως ξεκαθαρίζει λίγο το θέμα, είναι μία πρόσφατη αναφορά που σημειώνει ότι η εταιρεία δεν περιμένει ότι τα Samsung Galaxy Note 20 θα κάνουν ρεκόρ πωλήσεων, λόγω της πανδημίας. Οπότε, θα μπορούσε όντως να προβεί στη λήψη ενός τέτοιου μέτρου, το οποίο οδηγεί σε άμεση μείωση των εσόδων της κατά 70 έως 100 ευρώ ανά συσκευή.

Περισσότερα θα μάθουμε εν καιρώ, και σίγουρα στις 5 Αυγούστου όπου η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 20.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Το κακο ειναι οτι ευρωπη θα φοραει παλι τους υποδεεστερους επεξεργαστες.Ολες οι ναυαρχιδες sd κι η samsung τους δικους της κι οχι παντου,μονο στην γηραια.

SUPS 👨‍⚖️

Αυτο ελειπε να ανεβαζαν τις τιμες μετα την αποτυχια των φετινων s20 και της γενικοτερης πτωσης της αγορας.Οχι οτι ειναι καμια τεραστια μειωση αλλα σειρα να παρουν κ οι υπολοιποι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.