Samsung Galaxy Note 20+: Θα έχει μικρότερη μπαταρία από το S20 Ultra

, Samsung Galaxy Note 20+: Θα έχει μικρότερη μπαταρία από το S20 Ultra

Τα Galaxy Note 20 αναμένεται να παρουσιαστούν από την Samsung κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και πιθανόν προς τον τρίτο μήνα του ωστόσο οι πληροφορίες για τα δύο smartphone που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι κάτι περισσότερο από αρκετές. Το προηγούμενο διάστημα διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας του απλού Note 20 η οποίο θα ανέρχεται στα 4.000mAh.

Μία νέα αναφορά από το GalaxyClub, υποστηρίζει ότι το επόμενο flagship smartphone της εταιρείας, Galaxy Note 20+ θα έχει μπαταρία η οποία δεν θα ξεπερνάει την χωρητικότητα της μπαταρίας του S20 Ultra παρόλο που το μέγεθος της οθόνης αυξάνεται. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι μικρότερη από αυτήν του S20 Ultra. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αναφορά το Note 20+ θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh. Αυτό ίσως συμβαίνει εξαιτίας του S Pen το οποίο χρειάζεται τον δικό του χώρο για να φιλοξενηθεί στο smartphone.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι τα Note 20 φημολογείται ότι θα έχουν τον μεγαλύτερο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, οθόνη τεχνολογίας LTPO η οποία θα έχει adaptive refresh rate και 16GB μνήμη RAM. Τέλος, η οθόνη του Note 20+ λέγεται ότι θα έχει μέγεθος 6.87 ίντσες, ανάλυση 3096 x 1444 pixels, 497ppi, 19.3:9 aspect ratio και 120Hz ρυθμό ανανέωσης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Α τελεια ! Μετα τη μετρια αυτονομια των περσινων Note, τωρα με μειωση 500!!!mah (και ελαχιστη αυξηση οθονης) σε σχεση με το ultra καταλαβαινει κανεις τι να περιμενει απο την νεα ναυαρχιδα!
ΥΓ:θα εχει ομως 16 GB RAM!!!!!!!Aυτο θελει ο μεσος καταναλωτης ενος note!

Dimitris

Ήμουν θερμός υποστηρικτής της σειράς note , αλλά μετά το note 8 κατάφεραν να κάνουν την σειρά να μην έχει το κάτι παραπάνω από τη σειρά s , Ε και με κάτι τέτοια όπως πάει εκεί που ήταν στα ίσα με τη σειρά s τώρα θα την υποβαθμίσει σε σχέση με τα s ( ΞΕΦΤΙΛΑ !!!) , πρέπει να αναθεωρήσει η samsung δηλώνω έντονα απογοητευμένος.

Μάκης

Εγώ πάλι μια χαρά βρίσκω το κινητάκι, και άνετα θα το απολαύσω μόλις με το καλό κυκλοφορήσει.
Έτσι και αλλιώς γούστα είναι αυτά μωρέ……………………………….δεν βαριέσαι καημένε!!

Solon

Πλέον εξαρτάται από το τι επεξεργαστή θα βάλει στα Note. Εάν βάλει σε όλα τον 865 θα προχωρήσω σε αντικατάσταση του Νοτε 8 που έχω. Εάν βάλει πάλι Exynos καληνύχτα. Θα πάω για άλλα λιμάνια.

Michael

Οι Exynos είναι μόνο για την Ευρώπη. Οι Snapdragon είναι για την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Frix

Έρχεται το τέρας…..!! θα το βλέπετε και…θα τρέμετε…. Exynos 992 λέγεται ο αντίπαλος του sd865…και θα του ρίχνει στα αυτιά!
Όσο γιά την μπαταρία…μην κάνετε όνειρα: ό,τι βγάζετε με το note10+ θα βγάζετε και μ’αυτό, τι περιμένατε? 3 μέρες βαριάς χρήσης? Ο super fast charging σώνει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.