Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει κάμερα 108MP

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει κάμερα 108MP

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα πραγματοποιήσει online only event, το οποίο θα αντικαταστήσει το κλασικό έως φέτος Unpacked Event. Στην εκδήλωση, αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα και τα νέα μοντέλα της σειράς Note, με κορυφαίο όλων το Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Αν και έχουν διαρρεύσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων smartphones, πολλά από αυτά τα στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Ωστόσο, πρόσφατα, οι γνωστοί leakers, Ice Universe και Roland Quandt, επιβεβαίωσαν μερικά από τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 20 Ultra.

Μετά το Galaxy Note 10+ ανεβαίνουν οι απαιτήσεις

Σύμφωνα με τον Ice Universe, του Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα έχει όντως οθόνη LTPO με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Snapdragon 865 Plus, τον οποίο η Qualcomm δεν έχει ανακοινώσει ακόμη.

Ο leaker περιγράφει το Galaxy Note 20 Ultra ως την εξέλιξη του Galaxy Note 10+, το οποίο είναι το κορυφαίο μοντέλο στη σειρά Note 10. Επίσης, αναφέρει ότι το smartphone θα έχει νέες λειτουργίες στην κάμερα και νέα χαρακτηριστικά στο επανασχεδιασμένο S Pen.

Τίτλοι τέλος για το Space Zoom

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει αναφορές οι οποίες έλεγαν ότι ίσως η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δεν ενσωματώσει στο Samsung Galaxy Note 20 Ultra τη δυνατότητα του εντυπωσιακού 100x Space Zoom.

Νεότερες αναφορές, σημειώνουν ότι η εταιρεία έχει εγκαταλείψει οριστικά τα πλάνα της για τη χρήση του 100x Space Zoom στο επερχόμενο flagship smartphone και θα προσφέρει μέγιστο ψηφιακό ζουμ 50x.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον leaker Ice Universe που διέρρευσε τις πληροφορίες, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία στοχεύει πλέον στο να βελτιώσει την εμπειρία ζουμ που προσφέρουν τα smartphones της και δεν την ενδιαφέρει το πόσο θα είναι το μέγιστο ζουμ των καμερών τους.

Η κάμερα παραμένει 108MP, αλλά με άλλον αισθητήρα

Το τελευταίο leak ανήκει στον Roland Quandt. Στην ουσία, ο leaker επιβεβαίωσε κάτι που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό, απλά για πρώτη φορά έχει στα χέρια του ξεκάθαρες αποδείξεις.

Οι πηγές του, επιβεβαίωσαν ότι το Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα έχει τελικά αισθητήρα 108MP στη βασική κάμερα. Επιπλέον, σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει έναν νέο τροποποιημένο αισθητήρα, και όχι αυτόν που έχει το Galaxy S20 Ultra.

Περισσότερα θα μάθουμε στις 5 Αυγούστου, όπου και περιμένουμε να πραγματοποιήσει η εταιρεία το Unpacked Event 2020, στο οποίο θα παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα, όπως το Samsung Galaxy Z Flip 5G, το Samsung Galaxy Fold 2, και το Samsung Galaxy Watch 3.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Τερμα δλδ οι exynos για τις ναυαρχιδες της?επιτελους,καιρος ηταν.

Νέκρων

Εννοείται πως εμείς, στην Ελλάδα, θα πάρουμε την έκδοση με Exynos..! Αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ !!!

kostas_falcon

Δεν υπάρχει τίποτε το εντυπωσιακό στο space zoom παρά μόνο Αθλιότητα. Για αυτό και θα πάρει ποδι.

πανος καρκαδουρας

κατι τετοιοι σαν και εσένα μας εχουν καταστρέψει και αφαιρουν τρομερες λειτουργιες απο τα τηλεφωνα. γιατι ειστε ασχετοι. αν δεν σου αρεσει το space zoom να παρεις iphone. ακου αθλιότητα. και δεν ντρεπεσαι που το λες. αντε εχουμε και υπομονή

πανος καρκαδουρας

επειδη ειναι νούμερα και οτιναναι οι άνθρωποι, πριν λιγους μηνες εκαναν τουμπες με το space zoom, και τωρα το αφαιρουν. ε λοιπον μετα απο 10 χρονια φανατικος χρηστης και μόνο note για τον λογο αυτο θα φυγω απο samsung γιατι ειναι νουμερα. περιμενα πως καιπως υο space zoom και το αφαιρεσαν. αντε γεια. θα έπρεπε να ντρεπονται. μας κοροιδευουν στα μουτρα μας. για να μην αναφερω και τον exynos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.