Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Τα πρώτα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά και live photos

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Τα πρώτα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά και live photos

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα πραγματοποιήσει online only event, το οποίο θα αντικαταστήσει το κλασσικό έως φέτος Unpacked Event. Στην εκδήλωση, αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα και τα νέα μοντέλα της σειράς Note, με κορυφαίο όλων το Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Αν και έχουν διαρρεύσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων smartphones, πολλά από αυτά τα στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Σήμερα, ο γνωστός leaker, Ice Universe, επιβεβαίωσε μερικά από τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 20 Ultra.

Η εξέλιξη του Galaxy Note 10+

Σύμφωνα με τον leaker, του Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα έχει όντως οθόνη LTPO με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Snapdragon 865 Plus, τον οποίο η Qualcomm δεν έχει ανακοινώσει ακόμη.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Τα πρώτα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά και live photos

Ο Ice Universe περιγράφει το Galaxy Note 20 Ultra ως την εξέλιξη του Galaxy Note 10+, το οποίο είναι το κορυφαίο μοντέλο στη σειρά Note 10. Επίσης, αναφέρει ότι το smartphone θα έχει νέες λειτουργίες στην κάμερα και νέα χαρακτηριστικά στο επανασχεδιασμένο S Pen.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο

Μαζί με τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 20 Ultra, ο leaker δημοσίευσε και μία σειρά από φωτογραφίες του smartphone, καθώς και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το βίντεο, αποκαλύπτουν μόνο την πρόσοψη του Galaxy Note 20 Ultra. Η οθόνη του smartphone είναι curved με μικρά bezels πάνω και κάτω, και ένα μικρό punch hole τοποθετημένο κεντρικά στο πάνω μέρος.

https://twitter.com/UniverseIce/status/1273849218776489984

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ο μόνος λόγος για την ύπαρξη ultra μοντέλου είναι να δικαιολογεί την αύξηση της τιμής σε σχέση με το περσινό note +. Για αυτό και οι υπόλοιπες μικρές εκδόσεις της σειράς note 20 φέτος. Το γεγονός ότι το s20 ultra πάτωσε στις πωλήσεις φαίνεται ότι δεν πτοεί την εταιρεία. Δεν νομίζω ότι το note 20 ultra θα καταφέρει κάτι διαφορετικό. Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη του χρόνου ελπίζω να καταλάβουν ότι (παντού) οι καταναλωτές αρχίζουν και ξυπνάνε.

VasilisB20

Είναι το Note 20+ αυτό. Δεν υπάρχει υπάρχει Ultra. Το έχει επισημάνει σε δεύτερο Tweet ο ice univerce.
Εγώ ξέρω ότι το Ultra είναι υπεύθυνο για το 50% των πωλήσεων της σειράς. Δεν έχει πατωσει. Το μόνο λάθος είναι στην επιλογή του αισθητήρα που θέλει πλέον τρικ για μα ζουμάρει macro και ο exynos που είναι κατά πολύ υποδεέστερος από τον SD 865.
Όμως όπως φαίνεται αυτά τα 2 θέματα του Ultra έχουν διορθωθεί στο Note20, καθώς ο exynos του Note δείχνει να είναι κατά 3% πιο γρήγορος από τον SD865 και έχει γίνει και καλύτερη επιλογή στο αισθητήρα.

VasilisB20

*διόρθωση. Θα υπάρχει και Ultra

Theodoros

Φίλε ο Snapdragon 865 θα είναι Plus άρα θα έχει καλύτερες επιδόσεις από τον SD865. Πάλι θα είναι χάλια ο Exynos συγκριτικά με τον SD865+ γιατί δεν είναι μόνο η επιδόσεις αλλά και η θερμότητα και πολλά άλλα. Η Samsung το πάει για να καθιερωθεί στην 2η θέση με πρώτη φυσικά την Huawei κι ας έχει τόσες δυσκολίες και εμπόδια από τους αμερικάνους. Είμαι φαν της Samsung εδώ και 7 χρόνια και είμαι πολύ απογοητευμένος από το S20 Ultra μου αλλά και γενικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.