Samsung Galaxy Note 3, Δες πως θα τρέχει Android 4.4.2 KitKat και το δικό σου

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να πάρουμε μια δυνατή γεύση από το πως τρέχει η έκδοση Android 4.4.2 KitKat στο Samsung Galaxy Note 3 αλλά και στο Galaxy S4 όταν αυτή θα γίνει διαθέσιμη. Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, είναι πιο πιθανό να αναβαθμιστεί πρώτο το Note 3 και στη συνέχεια το Galaxy S4.

Δείτε το βίντεο και μάθετε αναλυτικά τις αλλαγές που φέρνει η αναβάθμιση εδώ (αρχείο powerpoint).

Samsung Galaxy Note 3 Android 4.4.2 KitKat, Samsung Galaxy Note 3, Δες πως θα τρέχει Android 4.4.2 KitKat και το δικό σου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος

Ο Ινδός τα σπάει !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4: Αποζημίωση 10 δολάρια θα λάβουν οι κάτοχοι για τα fake benchmark

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια οφείλει στους κατόχους Samsung Galaxy S4 αποζημίωση για τα ψεύτικα benchmarks που είχε παρουσιάσει το 2013.

News Android Android Smartphones Samsung

Galaxy Note 3 (N9005): Αναβάθμίζεται σε Android Lollipop από σήμερα

Το Ευρωπαϊκό Samsung Galaxy Note 3 λαμβάνει επιτέλους την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0. Η αναβάθμιση είχε πρωτοκυκλοφορίσει για τα Ρώσικα Galaxy Note 3, όμως από σήμερα θα είναι διαθέσιμη και για τα τετραπύρηνα Ευρωπαϊκά μοντέλα με τον επεξεργαστή Snapdragon 800 (με κωδική ονομασία N9005) ωστόσο όχι για το μοντέλο με τον επεξεργαστή Exynos.

News Samsung Samsung Galaxy Note 3

Έφτασε το Lollipop για το ρώσικο Galaxy Note 3

Σύμφωνα με πηγές, σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διάθεση του Android 5.0 Lollipop για το Galaxy Note 3 (SM-N900) και τους κατοίκους της Ρωσίας. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός στους κατόχους του Galaxy Note 4, καθώς περίμεναν να είναι πρώτοι στη λίστα προτεραιότητας των συσκευών που θα λάμβαναν την ενημέρωση.