Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

TechblogTV. Το Samsung Galaxy Note 3 είναι γεγονός και βρίσκεται στα χέρια μας εδώ στην έκθεση IFA 2013 για μια πρώτη επαφή hands-on. Με οθόνη 5.7 ίντσες Super AMOLED ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και μπαταρία 3200 mAh τρέχει Android 4.3 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.

Samsung Galaxy Note 3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy Note 3 hands-on video IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

Samsung Galaxy Note 3 hands-on video IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

Samsung Galaxy Note 3 hands-on video IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

Samsung Galaxy Note 3 hands-on video IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

Samsung Galaxy Note 3 hands-on video IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

Samsung Galaxy Note 3 hands-on video IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

Samsung Galaxy Note 3 hands-on video IFA 2013, Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

75 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

όταν εγώ έλεγα ότι δεν είναι δερματίνη και είναι πλαστικό είχα φάει και στα δυο post κράξιμο….. οκ έμενα δεν με πιστέψατε τον Κωστα και τα μάτια σας?

btw: Κωστα καλή παρουσίαση μπράβο 😀

j

ΒΑΡΕΘΗΚΑ τα ιδια πραγματα στα καλα κινητα full hd τετραπυρηνα με 13ΜΡ ή 20,7 ΜΡ μεγαλη οθονη καλυ μπαταρια και ενα κιλο RAM. OK σουπερ ειναι και αυτα αλλα κατι καινουριο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ αν σας λεει κατι η λεξη

sotiris

Έχει σίγουρα fm radio ; Αν ναι θα ειναι απο τα πιο ολοκληρωμένα κινητα.

Thodoris1988

Κωστα επρεπε να δειξεις το Pen Window. Πιστευω οτι ειναι μακραν το καλυτερο νεο Feature, συμφωνεις;

Panagiotis

Πλαστικό με ¨και καλά¨ ραφές? Πόσο πιο κινέζικο μπορεί να μοιάζει? δηλαδή πραγματικά τις βάλανε για να φαίνεται σαν δέρμα το πλαστικό? Κατα τα αλλά ναι οκ, πυρήνες, gb, megapixels, αισθητήρες κλπ κλπ…έχει πολύ καλα specs και το τρέχει το android νεράκι….αλλά αυτό το πλαστικό ¨κροσϊ στο πλάι ειναι απίθανο!

P@nides

Τα κινέζικα κινητα ειναι ποιο ποιοτηκα απο την ¨”δερματινη” καγκουρια της ζαμζουνγ.

dimos

Κράξτε όσο θέλετε…το note 3 ειναι κινητάρα!

Χρηστος

Απλα τελειο..!

Νio

P@nides “κακγουρια” φιλε οπως το πες. Δεν υπαρχει πιο κατάλληλη λέξη να το περιγράψεις…
Σαν να παιρνουν ενα yugo και μηχανικα να το φτιαχνουν να περναει ferrari. Και μετα χαίρεσαι. Πρεπει να δινουν κ λιγο στυλ στις premium συσκευές.

Someone

Δεν σας ανάγκασε κανείς να το αγοράσετε, σε όποιον δεν αρέσει, το ποντικάκι του και σε άλλη δημοσίευση!

Tolis

Ο άλλος θέλει λέει κάτι πρωτοποριακό… Περίμενε κανένα χρόνο ακόμα που θα βγάλουν ένα κινητό 6,5′ (γιατί μετά πάει tablet) fullHD (γιατί παραπάνω δεν έχει) Εξαπύρηνο με 4GB Ram και 40Mp κάμερα και άμα καταλαβαίνεις την διαφορά από τα σημερινά έλα να μου την πεις και εμένα..

Εκτός άμα εννοείς να κάνουν και καφέ.. Θες και πρωτοπορία.

j

@Tolis ναι θελω πρωτοπορια, αλλα αν διαβαζες και ειχες και περισσοτερο μυαλο θα καταλαβαινες πως δεν εννοουσα αυξηση των σημερινων τεχ. χαρακ. Π.χ το μπαμ που εγινε απο τα κινητα με πληκτρολογιο σε κινητα με touch screen. Και τωρα που το λες μεχρι να βγει κινητο που να βγαζει καφε δεν πας στην γωνια να μου φαιρεις εναν 😉

Jacob

και που λετε στεκομαι και εγω να δω το Note3… βλεπω features (δεκτες αν και λιγακι too much) βλεπω εμπροσθια εμφανιση και επειτα λεω “Ε, κατι κανανε μωρε… νταξει τρωγεται” ενω η Tv σταματημενη σε ενα τηλεμαρκετιγκ, μετα βλεπω το πισω μερος του κινητου… -.-
(Ιδιες ραφες με το παπουτσακι στην T.v. [εκεινα τα γεροντιστικα κροκοδειλε])

Samsung: “Βαλε μυαλο ή αποκτησε γουστο τωρα που πηρες τα πανω σου, γιατι σε βλεπω συντομα ξανα στον πατο”
Υ.Γ. τουλαχιστον γελοιο

Vasilisx360

Όσο και να κράζουν δεν αλλάζει τίποτα… Έχουμε μια κινητήρα που που επάξια παίρνει και πάλι τον τίτλο του βασιλιά..

Όσο για το πλαστικό.. Εγώ παρακαλώ να μην πάει ποτέ η Samsung σε γυάλινες επιφάνειες η αλουμίνιο..

Πλαστικό και πάλι πλαστικό.. Με 15€ το αλλάζω και είναι πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό.

Πρώην κάτοχος iPhone 4 – 5 – xperiaz.

Johnny

Ριχτε την τιμη του ΝΟΤΕ 2 στα 350 ευρωπουλα!!!

Nikos14

κατα την γνώμη μου … ενα μεγάλο άσπρο galaxy s2 απο μπροστά. γιατί ? 🙁

tolis

Αν εννοείς τέτοια πρωτοπορία τότε μάλλον άλλος δεν έχει μυαλό γιατί τέτοιες πρωτοπορίες που θέλεις εσύ γίνονται μια φορά τον αιώνα και αν οπότε συνέχισε σε κάθε ένα άρθρο που βγαίνει για καινούριο μοντέλα να ζητάς πρωτοπορία γιατί θα αργήσει πολύ να γίνει το κέφι σου.

Sotiris

Φίλε Κώστα μιας και έκανες τον κόπο να πας μέχρι Βερολίνο μήπως είδες αν έχει ραδιόφωνο το νοτε 3 . Συγνώμη που επιμένω άλλο το θεωρώ σημαντικό έξτρα για το κινητο.

Giannis

Σωτήρη,έχει ραδιόφωνο!!!!!

j

@tolis καιρος ειναι α γινουν συχνοτερα

menes

Το κινητό έχει 3Gb μνήμης ωστόσο 512 Mb μνήμης τα δεσμεύει η κάρτα γραφικών και γι αυτό μένουν διαθέσιμα 2.5 Gb στο λειτουργικό. Η ερώτηση είναι πόση μνήμη θα φάει το λειτουργικό, το touchwiz και οι εφαρμογές της Samsung.

Thanos

Το Android 4.3 ονομάζετε και αυτό jelly bean??

Makis

@ Ο/Η Sotiris λέει:
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:05

Έχει ραδιόφωνο, το έγραψε το τζι-εσ-εμ αρένα 🙂

GeeZe

Η Lady Gaga είναι πριγκίπισσα.

el-delamounpan

Jacob στα χιλια ατομα ειστε 5-6 ατομα που γραφετε αυτες τις @@@@ ολοι οι υπολοιποι εχουμε παθει πλακαρα με το νεο τερας της Samsung.Οποτε η @@@@ που πεταξες οτι θα παει στο πατο ειναι τοοοοοσο αστοχη..!!! θααα θελες φιλε αλλα τα ξαναπαμε και σε αλλους SAMSUNG RULES EVERYTING

tiamat

ευχαριστουμε πολυ τον κωστα που για αλλη μια φορα μας εδωσε ενα κατατοπιστικοτατο hands on. ειναι τετοια η πολυπλοκοτητα και τα νεα features του stylus που λογικο ειναι να χρειαζεται πρωτα χρονος εξοικειωσης πριν τη χρηση του.

το note3 ειναι η κορυφαια τεχνολογικα προταση της χρονιας, αλλα αυτο που ακομα εχω απορια ειναι σχετικα με το πλαστικο που αναφερεται για το καπακι.

επειδη και η δερματινη σαν υλικο ειναι απο πλαστικο και αυτη, υπαρχει αυτη τη στιγμη μια συγχιση αν ειναι δερματινη (πλαστικο επεξεργασμενο δερμα) η΄αν ειναι πλαστικο-πλαστικο τυπου ματ οπως πχ ειναι η πλατη του πρωτου note1

tiamat

βασικα ειδα το video ξανα και ξανα και παρατηρησα οτι ειναι αναγλυφο πλαστικο ακριβως σαν το πρωτο note και οχι δερματινη…

ως αντικειμενικος κριτης θα ελεγα οτι αυτη ειναι μια τραγικη επιλογη.

η’ βαζεις δερματινη η’ το κανεις ολο γυαλιστερο πολυκαρμπονικο πλαστικο οπως ειναι το μπροστινο μερος της συσκευης.

κριμα που το χαντακωσε ετσι… μιλαμε για την μακραν πιο πληρη και τεχνολογικα εξελιγμενη σε software και hardware συσκευη που κυκλοφορει…

κριμα ξανα..

Tony Cool

Tiamat συμφωνουμε οτι το να παρεις ενα κομματι πλαστικο και να το κανεις να δειχνει ‘και καλα’ δερμα ειναι τραγικη καγκουρια (η λεξη κινεζια ειναι πλεον προσβλητικη για τους Κινεζους,δειτε π.χ. κινητα-κοσμηματα οπως το oppo find 5 η το huawei ascend p6) αλλα οχι και γυαλιστερο πολυκαρμπονικο πλαστικο ρε αδερφε!Δεν υπαρχει τιποτα πιο γυφτικο απο αυτο,εντελως για τα πανηγυρια!Τουλαχιστον το ματ πλαστικο που χρησιμοποιησαν εδω ειναι και ομορφο,και καλυτερο στο χερι,και δεν μαζευει 100000 δαχτυλιες και πολλα αλλα θετικα.Ευχομαι να κυκλοφορησουν και αλλα καπακια για το κινητο με αλλα patterns σχεδιασμενα επανω (η και καθολου,ακομα καλυτερα) για να διαλεξουμε.Ματ να ειναι και οτι να’ναι!!!

Kostas K.

@ J Αν υπάρχει ενα Android κινητο να ξεχωρίζει απο ολα τα υπολοιπα αυτο ειναι το Note. Δεν υπάρχει αλλο με τις λειτουργίες που έχει με το S Pen, όποτε όταν μιλάς για πρωτοπορία θεωρώ οτι είναι άστοχο να το κάνεις για το συγκεκριμένο κινητό.Επισης ολοι εσεις που λετε για τα πλαστικα του οκ ρε παιδια καταντάει κουραστικο. Αυτή ειναι η πολιτική της Samsung. Πλαστικό να είναι ελαφρύ, με αποσπομενη μπαταρία.
Το συγκεκριμένο κινητό συνεχίζει να βρισκεται ετη φωτος μπροστα από τις υπόλοιπες προτάσεις της συγκεκριμενης κατηγοριας,μιας κατηγορίας που η ΙΔΙΑ η Samsung δημιούργησε πριν 3 χρονια και οι περισσότεροι κράζατε τότε αλλά τώρα όλοι έχουν πέσει επάνω..Περαστικα!

Theodore.

Eγω,βαζω μια ερωτησουλα για το μεγαφωνο.
Που βρισκεται και αν ειναι καλυτερο απο του Νοτe 2.

j

@Kostas K αυτο δεν το ηξερα, ευχαριστω που μου το ειπες και ναι αυτο με το s pen ειναι κατι καινουριο και ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!

yiannis

@thanos το android 4.3 ονομάζεται jellybean αλλά η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της google θα ονομάζεται android 4.4 kitkat

el-delamounpan

Kostas K +1. Απο μονο του ειναι μια κατηγορια που ολοι κοιτανε να αντιγραψουνε ματαια ομως παντα σκαλες ανωτερο το NOTE…!!! ευγε Samsung εεετσι, μοιραζε πονο και ζειλια, γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου…..!!!

Ευάγγελος

Για ‘μένα δεν με απασχολεί το πλαστικό όπως ποτέ δεν με απασχολούσε. Αυτό που βλέπω πρωτοποριακό είναι οτι έχουμε τον καλύτερο cpu της αγοράς, την 1η συσκευή με 3GB RAM LPDDR3, μια οθονάρα με Full HD ανάλυση, σαφώς λίγο ελαφρύτερο και λεπτότερο από το Note II, ένα βήμα στην επόμενη έκδοση του Android, νέο Spen και νέες λειτουργίες και ακόμα 100 mhA μπαταρίας όπου πιθανόν θα βγάζει έστω και με αυτήν την οθόνη 2 ημέρες λειτουργίας με κανονική χρήση. Είναι το καλύτερο smartphone/phablet στην αγορά από μόνο του όπως είχε γίνει και με το Note II. Προτιμώ hardware και έξυπνα features κι ας έχω πλαστικά. Δεν με συγκινούν τα μέταλα τόσο. Εξάλλου πάντοτε σε θήκη έχουμε πλέον τα κινητά. Μπράβο στην Samsung. Τα πήγε καλύτερα απ’ότι με το S4

Ευάγγελος

Στο gsmarena που είναι από τα πιο trust sites, στα specs δηλώνει πώς έχει ραδιόφωνο https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php

Αλέξανδρος

Πλαστικο πλαστικο πλαστικο, ολοκληρος ντορος, αμαν πια δηλαδή. ..το οτι με το πλαστικο τα κινητα της Samsung έχουν 2 και 3 φορες μικρότερο sar,δηλαδη ακτινοβολία, το οτι το πλαστικο δεν επηρεαζει το σημα τοσο οσο το μεταλλο , το οτι το πλαστικο απομονωνει τη θερμοκρασια σε ενα μερος της συσκευής και δε το μεταφερει σε ολο το ευρος της ωστε ν μη μπορεις ν το πιάσεις δε το βλέπετε. ..συνεχιστε να κραζατε, λες και η Samsung δεν ξερει γιατι βαζει πλαστικο στα κινητά της!

Akis

@Aλεξανδρε, ρε εδω το Ζ1 εβγαλε αδιαβροχο τερας με 21 mpx και οθοναρα και λυσαξαν με 3mm extra bezel, τι περιμενεις κολλημενα μυαλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ

κωστα μηπως ξερουμε αν η οθονη ειναι pentile η rgb???και περα απο τον κωστα αν ξερει καποιος ας μου πει!

Darth

@Αλέξανδρος και δικαιο εχεις και οχι
δεν ειναι οτι μας χαλαει το πλαστικό οχι… μας χαλαει το πλαστικό της samsung είναι πολύ χειρότερης ποιότητας από πχ πλαστικά της nokia

για θερμοκρασία αυτό είναι ότι χειρότερο που λες να κρατάει σε ένα μέρος την θερμότητα και αυτό φάνηκε πολύ έντονα με το s4 που έχει snapdragon 600 δες τι γινετε από θέμα υπερθέρμανσης στο myphone και xda και θα καταλαβεις

και ναι βεβαία ξέρει samsung γιατί βάζει πλαστικό (ειδικά το πλαστικό της samsung) είναι εξαιρετικά φτηνό στην παραγωγή και επεξεργασία του, ένα απλό stamp είναι όλο και όλο

δλδ πουλάει μεν με ίδια λεφτά τα κινητά της σε εχεση με άλλους μεν αλλά έχει πολύ παραπάνω κέρδος

Γιωργος

ξερει κανεις αν η οθονη του νεου Note ειναι pentile η rgb???

fire-ice

@cVlachakis και όποιος αλλος ξερει…..

Ποτε ανακοινωνεται το LG VU III? Ειναι πιστευω ο οικονομικος ανταγωνιστης του Note 2-3.

Eιχε ενας φιλος το VU I, σε browsing ήταν απαιχτο.

Αλέξανδρος

@darth δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ ότι το πλαστικό της Samsung είναι η καλύτερη επιλογή, αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε επιλογή έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της.. Για αυτό δεν πρέπει να κράζουμε χωρίς πολλές φορές να ξέρουμε την όλη αλήθεια… Με την ίδια λογική μπορώ να κράζω την Apple για τη 2 και 3 φορές παραπάνω ακτινοβολία από τα κινητά της Samsung… Αυτή η λογική δεν έχει νόημα… Φυσικά και καμιά επιλογή δεν έχει μόνο θετικά πότε μόνο αρνητικά

tiamat

#adath λες πιο πανω: <>

αυτο που ισχυριζεσαι θα σε διαβεβαιωσω οτι ειναι μεγαλη αμαθεια και παραπληροφορηση.
το συνολικο κοστος μιας συσκευης δεν εγκειται στην κατασκευη της, αφου αυτο ειναι μοναχα μερος αυτης.

το κοστος μιας συσκευης τη καθοριζει η αξια του επεξεργαστη, η αξια της οθονης, της καμερας και ολων εκεινων των σημειων που συνθετουν στο συνολο τους ενα κινητο.

αν ψαχτεις λιγο στο internet θα δεις α-κ-ρ-ι-β-ω-ς ποσο κοστος εχει η καθε συσκευη για τη καθε εταιρεια και προς ενημερωση σου θα πω οτι ας πουμε το πολυδιαφημιζομενο για το υλικο του iphone5 εχει μικροτερο κοστος παραγωγης απο το galaxy

με απλα λογια ολη αυτη η φιλολογια περι υλικων της samsung ειναι παραμυθια για μικρα παιδια..

tiamat

δε ξερω τι πατησα και σβηστηκαν τα λογια σου. ειχα κανει παραθεση με το σημειο εκεινο που ελεγες οτι η samsung πουλαει τα κινητα της στην ιδια τιμη με τους υπολοιπους αλλα λογω των πλαστικων της εχει πολυ μεγαλυτερο κερδος απο αυτους

Darth

@tiamat δεν το συγκρινα με το iphone το οποιο ειναι κατα 60 δολλαρια ποιο φτινο στην κατασκευη κυριος λογου hardware το συγγρινο πχ με το htc one που εχει build cost 280$ σχεδον
σε σχεση με το s4 που εχει 240, φαντασου 40 δολλαρια κερδος απο καθε συσκευη μιλαμε για βαρβατο κεδος
εξαλου αλλο να επεξεργαστεις πλαστικο και αλλο να επεξεργαστης αλουμινιο γιαλι κλπ (μιλαο για το κοστος προσαρμογης μηχανιματων)

και χιλια sorry για την γραμματικη γραφω απο linux mint και δεν εχω περασει ουτε λεξικα ουτε τπτ

Yannis

@darth τα έξοδα R&D δεν τα μετράς; ειδικά στην σειρά note είναι τεράστια.
Βάζει μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη και το βάρος δια μαγείας μικραίνει.
Τα πλαστικά του φαίνονται φτηνά γιατι δεν ειναι unibody αλλα εμείς δεν θέλουμε unibody θέλουμε να μπορούμε να αλλάξουμε τα καπάκια ή την μπαταρία οταν χαλάσουν, θελουμε να εχουμε microSD.

alex

Μαγκες…εγω μια ερωτηση θελω να κανω????για την τιμουλα…γτ αν το galaxy s4 σαν αρχικη τιμη ειχε 730….αυτο ποσο θα εχει???

Αλέξανδρος

Γι αυτούς που ρώτησαν αν είναι pentile η rgb μάλλον είναι pentile όπως διάβασα , αλλά τροποποιημενη με τρόπο ανάλογο με αυτόν του s4

Xaris

diamond pixels δηλαδή για την μεγαλύτερη δυνατή πυκνότητα!

MEDS

Δείτε από το 1:30 του παρακάτω βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Chk4PL2ybf0
Φοβερό, δε λέω χρήσιμο, αλλά είναι φοβερό!

Νio

Απο το galaxy S4 γινοταν αυτο…

tiamat

nio ,γινοταν μονο με τον ηχο ,οχι με την εικονα στο s4.
αυτο που δειχνει το βιντεο ειναι καινοτομια του note3..

αυτο που και γω δε ξερω ειναι το αν προκειται για την ιδια ακριβως pentile οθονη του s4 η’ φερει μεγαλυτερες βελτιωσεις

Johntsia84

Παιδιά καλά όλα τα άλλα τελικά ραδιόφωνο έχει.

tiamat

να ενημερωσω διαβασα οτι η ιδια η samsung υποστηριζει οτι ειναι δερματινη (δερματινη=παραγωγου πλαστικου) με τετοια συνθεση και ποιοτητα που να μοιαζει με αληθινο δερμα…!!

ο λογος που δεν ειναι αληθινο δερμα ευνοητος. οικολογοι, μεγαλυτερη αυξηση κοστους, φθορες απο τη καθημερινη χρηση του κινητου.

χαιρομαι ιδιαιτερα γι’αυτη τη την εξελιξη καθοτι η σειρα note απευθυνεται σε businessmen και σιγουρα η δερματινη ειναι μια κορυφαια στυλιστικη επιλογη η οποια υιοθετειται απο τους πλεον κορυφαιους οικους μοδας

Theodore.

Σημασια εχει τι εικονα δειχνει και τι αισθηση εχει.
Και σιγουρα,το να εβαζε δερμα,εκτος απο τις πιθανες αντιδρασεις απο τους οκολογους,θα εμπαινε θεμα υποβαθμισεως-αποχρωματισμου του του,απο ιδρωτα ,πραγμα που θα ηταν εντελως αντιαισθητικο.

Tony Cool

Παιδιά όλα καλά με το πλαστικό αλλά μην ακούω για οικολόγους και περιβαλοντολογική συνείδηση! Όταν ολες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ τόσα χρόνια έχουν βγάλει στην αγορά εκατομμυρια δερμάτινες θήκες, λουράκια και χίλια δύο άλλα παρόμοια. Να μειώσουν το κόστος παραγωγής θέλουν οι άνθρωποι και αφού τους βγαίνει καλά κάνουν.

γιωργος

κωστα επειδη οι αποψεις γυρω απο το ραδιοφωνο διιστανται (και επειδη με ενδιαφερει πολυ) μπορεις να μας διαφωτισεις για το αν εχει η οχι???

Athanasios Diamantis

Θελω να ξερω αν εχει ραδιοφωνο. Και η μπαταρια του τι διαρκεια εχει.

tiamat

ευχαριστουμε για τη συνεχη ενημερωση κωστα. ναι πρεπει να το πιασουμε στα χερια μας για να εχουμε αποψη για το πως ειναι εξωτερικα. στο βιντεο παντως μοιαζει να ειναι ποιοτικο στην αισθηση υλικο και ελπιζω να ειναι ετσι

για οσους ρωτανε για το ραδιο. λενε πως εχει αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μεγαλο ενδιαφερον. ακομα και το samsung των 19ευρω εχει ραδιοφωνο, δεν ειναι ο τομεας του note3 τετοιος που να προοριζεται για να καλυψει τετοιες απλες αναγκες. καλυτερα να στραφειτε αλλου σε πιο απλες και οικονομικες λυσεις . η σειρα note βγηκε για τον power user και επαγγελματια και αυτον εξυπηρετει με τις λειτουργιες του

φιλικα παντα

γιωργος

κατσε ρε φιλε tiamat δηλαδη ολοι αυτοι (μεσα σε αυτους και εγω)που εχουν συνιθισει απο ν1 και ν2 να ακουνε ραδιοφωνο στις μετακινησεις τους η οταν πηγαινουν για τρεξιμο η σε οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα τωρα θα πρεπει να παρουν και αλλη μια συσκευη των19 €? και πραγματικα το θεμα για μενα τουλαχιστον δεν ειναι αν θα κανει 19 η 109 αλλα οτι θελω η μια και ανανεωμενη συσκευη που θα παρω να μου παρεχει αυτα που ειχε η παλια συν καινουρια πραγματα!επειδη εσενα δε σε ενδιαφερει δε σημαινει πως δεν υπαρχουν πολλοι που απο μια συσκευη που τους παρεχει παααααρα πολλα πραγματα περιμενουν και το ραδιοφωνο!

Darth

@tiamat φίλε πολλές φορές ακούω ραδιόφωνο στο κινητό (και είμαι power user) είναι μοναδική ελάχιστα ενεργοβόρα λύση και free για να ακούς fm και ειδικά όταν το τσιπακη (radio chipset που περιλαμβάνει wifi/bluetooth/gsm/3g/2g) έχει και ενσομματομενο fm ο μοναδικός λόγος να μην βάλεις fm ειναι για να πουλήσουν παροχοι πακέτο με data κλπ κλπ

ξέρεις πόσο κοστίζει να βάλουν fm στο s4 απο την στιγμή που το chip εχει fm? >1 cent!!! γιατί το μοναδικό πράγμα που θέλει είναι ένα αποτύπωμα στην mb (drivers είναι πακέτο με το radio chip και εφαρμογή την έχουν από το s3)

προφανώς δεν ήταν ούτε λογο χώρου (Αφου είναι ήδη εκεί) ούτε κάποιας δυσκολίας στο software (ήταν ήδη έτοιμα) ούτε κατασκευή της mb γιατι είναι περίπου 0,5 cm αποτύπωμα (εκτός και αν είναι ούτε καν 1 cm και απλός κανουν redirect το rf από το υποσύστημα ήχου σαν στο s3 τότε είναι πολύ λιγότερο από 1cent ανά συσκευή)

δλδ για 0,2 0,3 cents δεν είναι παράλογο να μην εχεις fm?

tiamat

χωρις να το θελω παρεξηγηθηκα. οχι, δεν ηθελα να πω οτι το radio ειναι κακο, αλλα βλεποντας τοσες πολλες ερωτησεις προς τον κωστα σχετικα με το αν εχει ραδιο και OXI για την ουσια της κυκλοφοριας ταρακουνηθηκα . καμια ερωτηση για τον επεξεργαστη που θα ερθει ελλαδα αν ειναι η’ οχι ο καλυτερος. για το οτι ο exynos δεν θα εχει δυνατοτητα ληψης 4κ παρα μονο ο snapdragon ας πουμε δε τους νοιαζει?? , για το οτι το κινητο θα μπορει να τραβαει βιντεο σε ULTRA HD δεν εχουν καμια απορια σχετικα με αυτη την υπερ-αναλυση και τη μνημη που απαιτει κατι τετοιο??. το εχουν ξαναδει και πριν σε κινητο ωστε να μην εχουν τη σχετικη περιεργεια για να ρωτησουν εδω? για την οθονη αν θα ειναι pentile σαν του s4 η’ οχι δε τους νιαζει ??? , για τη νεα δυνατοτητα παραγωγης ηχου επιπεδου studio για πρωτη φορα σε κινητο τηλεφωνο (μαζι με το LG g2) τους αφηνει ασυγκινητους καθως και το που θα βρουν αρχεια ηχου flac ωστε να την αξιοποιησουν? για τη νεα βελτιωμενη καμερα και τον ψηφιακο οπτικο σταθεροποιητη και τη νεα τεχνολογια led flash που διαθετει το κινητο δεν θελουν να μαθουν???? για το οτι… Συνέχεια »

γιωργος

για μενα φιλε tiamat γιατι δεν ξερω τι γινεται στο υπολοιπο διαδυκτιο και τι ερωτησεις κανουν γενικα, οι αποριες μου ηταν αν εχει pentile η rgb οθονη και αν εχει ραδιο.ολες τις αλλες πληροφοριες που σωστα τις επισημαινεις και εσυ τις εχω βρει απο τα απειρα videos απο αλλες πηγες οπως myphone για παραδειγμα και με εχουν καλυψει πληρως μεχρι να ερθει το κινητο και να το δω απο κοντα.τα μονα 2 πραγματα που οι αποψεις ακομα διιστανται ειναι για αυτα τα 2 που προανεφερα.μιας και ο κωστας ειναι βερολινο θεωρησα πως ειναι ευκολο να μας λυσει και αυτες τις 2 αποριες.τοσο απλα!

tiamat

γιωργο αν μπεις θα φριξεις απο την αγνοια που εχει ο κοσμος για το πιο ειναι το note και που απυθυνεται και φυσικα και δεν αναφερομουν προσωπικα ουτε σε σενα ουτε και σε κανεναν αλλον που ρωτησε, αλλα με αυτο αφορμη απευθυνθηκα στους ακυρους και ακυρες που θα το παρουν επειδη βγαινει σε ροζ… η’ δε θα το παρουν επειδη δεν εχει ραδιο…

γιωργος

εχεις δικιο σα αυτο που λες απλα επειδη το σχολιο εγινε εδω και εδω εγω και αλλος 1 η 2 ειχαμε ρωτησει για ραδιο γιαυτο και η απαντηση μου.τεσπα για μενα δεν ειναι λογος για το αν θα παρω η οχι το τηλ, ειναι σιγουρο πως θα το παρω απλα θα ειναι ενα + να εχει και ραδιο.

Ilias

Κωστα εσυ ποιο προτειμας από lg g2 ή samsung galaxy note 3. Εσυ που τα ειδες και απο κοντα

Darth

@tiamat ολα οσα αναφέρεις είναι γνωστά από δω και από εκεί (video καμία παρουσίαση κλπ) και δεν είναι και κάτι καινούργιο 4k γράφει οτιδήποτε φοράει sd800 (έχει δυνατότητα έστω), exynos λίγο μας καίει αφού δεν είναι για ευρωπαϊκή αγορά ούτε καν για αγορά της κινάς από οτι ακούγετε, για τον ήχο ήταν γνωστό εξαλου και άλλες συσκευές το κανουν πχ όπως είπες g2 (και κάποιες κινέζικες), camera πριν ακόμη παρουσιαστεί όλοι ελεγαν camera του s4 με ois και αυτό έβαλαν πάνω κάτω και δεν είναι κάτι το τρελό και παλιά να είχε μείνει (τρόπος του λεγην) λόγους θα ενοχλούσε, 3gb ram το περιμέναμε στα σίγουρα σχεδόν (2,5 για χρήση 500 gpu), όπως και βελτιώσεις για software ήταν σίγουρες.
αυτό που δεν ξέραμε/ξερανε ειναι αν θα εχει fm (καθώς αρκετοί το χρησιμοποιούν και έκανε κοτσάνα και το αφαίρεσε από το s4 για λόγους marketing και συνεργασιών με παροχους) και αν θα είναι το αίσχος χρωμάτων και φωτισμού του pentile η θα είναι σαν του προηγούμενου note κορυφαία RGB

nikiforos

Ηταν πολύ ωραίο το video ευχαριστώ πολύ .πότε θα ερθει στην Ελλάδα? Φ

Κώστας

Κώστα θα προλάβουμε να το δούμε φέτος αυτό στην Ελλάδα; Υπάρχει καμία ενημέρωση;

ilias

Στην εκδοση με τους οχτω πηρηνες θα δουλευουν ολοι οι πυρηνες ταυτοχρονα

Αλέξανδρος

@ilias όχι, ακόμα, στο μέλλον ίσως αλλά στο note 3 λειτουργούν όπως και στο s4 international version αλλά αναβαθμισμενος επεξεργαστής..

Πετρος

Τι γκουμουτσα ειναι αυτη !!! Το εκαναν τεραστιο για να χωραει τους πυρηνες… μαλλον ,παντως αν του βαλεις ενα κομματι ξυλο απο κατω φτιαχνεις μια καταπληκτικη ρακετα για την παραλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.