Samsung Galaxy Note 4, Δεν θα έχει τιμή 849 ευρώ στην Ελλάδα

Φένεται ότι η αρχική εκτιμώμενη τιμή των 849 ευρώ για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 4 ακούστηκε λίγο “βαριά” όταν πρωτοανακοινώθηκε από τα καταστήματα Public και σήμερα μαθαίνουμε ότι αυτή η τιμή τελικά αποσύρεται από το τραπέζι. Το Galaxy Note 4 θα κάνει ντεμπούτο αυτή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στη Νότιο Κορέα με εκεί τιμή 957.000 won (περίπου 717 ευρώ).

Στη χώρα μας το Note 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά. Λογικά η τιμή του στην Ελλάδα θα είναι κάτω ή ίδια με αυτή του iPhone 6 Plus 16GB (το Note 4 έχει 32GB). Σε κάθε περίπτωση εκτιμάμε πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε το Note 4 να κοστίζει κάτω από τα 799 ευρώ.

Samsung Galaxy Note 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy Note 4 τιμή Ελλάδα, Samsung Galaxy Note 4, Δεν θα έχει τιμή 849 ευρώ στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Με λίγα λόγια αφού δε θα έρθει σίγουρα με τιμή κάτω από 8 κατοστάρικα, πολύ πιθανό να το δούμε και στα 849.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι στις γιορτές θα βάλουν κάποιου είδους προσφορά ή καμιά δωροεπιταγή ή κανα δώρο.

rizo

Αυτό που θα πώ είναι μεμονομένο περιστατικό και δεν αντικατροπτίζει απαραίτητα την τιμολογική πολιτική της κάθε αλυσίδας…

e-shop LG G2 Mini 209€
public LG G2 Mini 299€

Ευχαριστώ
😀

Νικος

Αυτο ειναι κινητο-ναυαρχιδα. Κινηταρα πες καλυτερα, γιατι τα specs της αυτο δειχνουν. Θα πληρωσεις κατι παραπανω για την αγορα του αλλα αξιζει. Αυτα να τα βλεπει η Sony, που βγαζει καθε 6μηνο, νεα ναυαρχιδα. Μετα απο 1 ΧΡΟΝΟ, ΓΙΔΙΑΑΑΑ κι οχι 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΔΙΑΑΑΑ. Ποσο ηλιθιοι πρεπει να ναι αραγε αυτοι στο τμημα marketing της; Και πληρωνονται και με υψηλους μισθους,παρακαλω.Ειναι αξιος αντιπαλος των iphone. Respect στη Samung.

Τομ

Φτηνοτερο απο iphone plus καλυτερο και δεν λυγιζει. Σορρυ το note στην κατηγορια του δεν εχει αντιπαλο. Μαλλον δεν εχει καν αλλο παιχτη στην κατηγορια του. Αντε το iphone plus κυριως λογο ποιοτητας εφαρμογων αλλα μονο για αυτο.

Alexis

Note 4 το κινητο που θα κανω σιγουρα δικο μου τα Χριστούγεννα! Να παει και στα 500 η τιμη του!

Nikos

@Alexis. Παρτο. Αξιζει καθε ευρω που θα δωσεις. Κι εμενα μ αρεσει το Νοτε 4, ομως εχει μεσα πολλες λειτουργειες που δεν προκειται να τις χρησιμοποιησω. Ταιριαζει κυριως σ οσους εργαζονται σε γραφεια. Ε καλα και βεβαια μπορει να το παρει και ο οποιοσδηποτε που να του αρεσει. Εγω θα στραφω προς G3 τα Χριστουγεννα. Το χω βρει σχεδον μισοτιμη απ το skroutz.gr(γυρω στα 380 των 16GB), απ οτι πουλιεται στα καταστηματα(599).

Γιάννης

Για το κορυφαίο κινητό του 2014 νομίζω 500 ευρώ είναι λογική τιμή (ατυχής η αναφορά του 6 plus που είναι υποδεέστερο σε όλα και λυγίζει κιόλας λόγω κατασκευαστικού προβλήματος) , όταν πέσει λοιπόν σε 2-3 μήνες θα το αγοράσω σε αντικατάσταση του Note 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.