Samsung Galaxy Note 4, online κατάστημα δείχνει τιμή στα 600 ευρώ και 2 εκδόσεις

Το Samsung Galaxy Note 4 είναι σίγουρα από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές και δεν έχουν μέινει παρά μόνο λίγες εβδομάδες μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήριά του. Όμως ήδη εμφανίστηκε σε online κατάστημα με πληροφορίες για τα specs και την τιμή του.

Η συσκευή εμφανίστηκε σε online κατάστημα της Ινδονησίας με τιμή στα 600 ευρώ (IDR 9,499,000).

Επίσης το Samsung Galaxy Note 4 εμφανίζεται να έχει 2 εκδόσεις, η μια θα έχει 2.5GHz, quad-core Snapdragon 805 (SM-N910S) και η άλλη octa-core Exynos 5433 με 4 1.3GHz Cortex-A53 και 4 Cortex-A57 cores (SM-N910C). Θα έχει 5.7 ιντσών 1440 x 2560 Quad HD Super AMOLED οθόνη και αν τα παρακάτω χαρακτηριστικά είναι αληθινά, τότε θα είναι η πρώτη Android συσκευή με 4GB RAM

Βλέπουμε 16MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 3 εκδόσεις όσον αφορά στην ενσωματωμένη μνήμη 16/32/64GB οι οποίες θα έχουν όλες υποστήριξη για microSD κάρτα (έως και 128GB).

Ωστόσο, δεν έχουμε πληροφορίες για την μπαταρία του Samsung Galaxy Galaxy Note 4 και ούτε τις διαστάσεις του. Περιμένουμε όμως να μάθουμε στις 3 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια και το Techblog θα είναι στο Βερολίνο να σας το παρουσιάσει.

samsung galaxy note 4 specs, Samsung Galaxy Note 4, online κατάστημα δείχνει τιμή στα 600 ευρώ και 2 εκδόσεις

samsung galaxy note 4 specs, Samsung Galaxy Note 4, online κατάστημα δείχνει τιμή στα 600 ευρώ και 2 εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μήνας

Λίγο πιο μικρό να είχαν θα έκανε πολύ κόσμο πανευτυχής…

Λευτέρης

ΤΟΎΜΠΑΝΟ!!!!!! 4GB ram και 805 θα κάνει το ios να φαίνεται αργό! Νταξει πύραυλος!

χρηστος

Γράφει ότι θα έχει,dual led flash

nikos

Με χαλάει που επανήλθε η έκδοση των 16gb, αυτή των 32gb πρεπει να είναι η αρχική για τέτοιες κινηταρες!
Ps @Λευτερης πιάσε ενα lumia 930 με snapdragon 800 & 2gb ram και όλα θα σου φαίνονται αργά μπροστά του!

Αποστολίδης Α.

Έτσι έτσι, ΝΟΚΙΑ 930 και φόρτιση της συσκευής 3 φορές την μέρα

Νικος

Αυτο με τις 2 εκδοσεις μου την δινει πολυ…δεν μπορουν να βγαλουν ενα και καλο;

nikos

Αποστολίδης Α. Απο περιέργεια, το έχες αγγίξει ποτέ στς χέρια σου ή απλά έρχεσαι και γραφείς κάτι τέτοιο επειδή δεν γουστάρεις τα Windows Phone?Ένας φίλος μου που το έχει και το χρησιμοποιεί όλη την μέρα και του τι βγάζει άνετα την μέρα! Όποτε αυτά που λες δεν στέκουν!

Γιάννης σε λέω

@nikos είναι άσχετο το παιδί γι αυτό μιλάει. Ποιός σας είπε γατάκια ότι τα windows phone ξοδεύουν την μπαταρία το ίδιο γρήγορα με τα android??? το λειτουργικό είναι πιο ελαφρύ, που σημαίνει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Η δεύτερή μου συσκευή είναι windows phone, το Huawei Ascend W1 συγκεκριμένα, και με μπαταρία 1950 mAh με βγάζει ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ άνετα, με ανοιχτό wi-fi, σερφάρισμα στο internet και παιχνίδια.

Genesis

Αποστολιδης Α

τι λες μωρέ 3 φόρες τη μέρα άμα δεν ξέρεις μην γράφεις άκου τι είπε….το 930 έχει πάρα πολύ καλή μπαταριά και όπως είπε ο νικος τα windows phone δεν σπαταλάν τόσο πολύ ενέργεια και αντέχουν ποιο πολύ από android. το 630 που έχω βγάζει 1.5 μέρα…και έχει 1830mah το galaxy core που είχα ήθελε 2 φορές τη μέρα σχεδόν.

Γιαννης Γλυφαδα

Ο επεξεργαστης φανταζει διαστημικος,και η
4αρα σιγουρα θα το κανει να πεταει,θετικο βρισκω και το γεγονος της βελτιωσης της καμεραςΤελος σωστη κινηση να αφησουν απαραλλαχτο το μεγεθος της οθονης.

Αλέξανδρος

Πύραυλος πραγματικά. Όσο για το μέγεθος της οθόνης είναι στο όριο για επαγγελματικό εργαλείο, αλλά όπως και να έχει είναι πραγματικό ΕΡΓΑΛΕΙΟ, μπράβο στη Samsung.
Θα γούσταρα να βγάλει και η Sony το z Ultra 2 στο ίδιο μέγεθος με το Ultra 1 αλλά με τα χαρακτηριστικά του Note 4. Ειδικά τα 4gb Ram είναι ότι πρέπει, κάνεις ότι γουστάρεις.
Και πάλι μπράβο στη Samsung από specs τα σπάει και γενικά η σειρά Note κάθε χρόνο και καλύτερη.

nikmour

Μάγκες το post αναφέρετε για το Note 4 (αλλά αν είναι να το συγκρίνεται με καποιο wp αυτό είναι το 1520, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν). Είναι φοβερό το phablet πάντως!

nikos

@nikmour δεν τα συγκρίνουμε, απλά επειδή ενας φίλος πιο πάνω μίλησε για ταχύτητα και του απάντησα έτσι. Απλά ως γνωστόν οι φοιτητές του ανώτατου εκπαιδευτικου ιδρύματος christos (γνωστό και ως christos ΑΕΙ) βγήκαν για να κράξουν!

Στεφος

Το καλύτερο τηλέφωνο στην αγορά με διαφορά από τα άλλα αν και έχω νοκια η σαμσουνγκ είναι πολύ μπροστά και από τον εαυτό της

Genesis

4gb ram φέτος βγήκαν τα πρώτα κινητά με 3 και η samsung έκανε το μπαμ με ένα 4gb πολύ καλό φαίνεται και με τον 805 θα είναι άπαιχτο μπράβο.

xristos

Ρε παιδια που το λεει στα specs οτι εχει 4 γιγα ραμ γιατι ψαχνω κ δε το βρισκω

prankster

@xristos αμα βάλει αυτον τον επεξεργαστή (exynos που αναφερει) ειναι 64 bit οποτε minimum 4gb ram αλλιως δεν παει το καράβι you got it?

nikmour

@nikos o christos απαντάει μόνο σε post για wp. Πρέπει να σκεφτούμε σε τι αντιστοιχεί το ΑΕΙ.

nikos

@nikmour ακου που σου λέω, ο christos ολόκληρο πανεπιστήμιο έχει φτιάξει που διδάσκει πως να κράζουμε σωστά τα Windows Phone! Το εχει κάνει επιστήμη το θέμα σου λέω!

Georgos

Παρακαλούνται τα μετρημένα στα δάκτυλα άτομα που ασχολούνται ακόμη με WP και άλλα αποτυχημένα λειτουργικά να μην χαλάνε το νήμα του Note 4.

λαζαρος

χαχαχα!καλα ρε σεις ,πατε καλα?ορισμενοι κανουν λες και τους σκοτωσαν μανα και πατερα!

Tek Thanos

Ενδιαφέρον τιμή.

prankster

+1 Georgos και λαζαρος. Εσεις οι δυο που εχετε τρελαθει με το παιδι ποιο πανω κανετε λες και ειναι η δικια σας ετερεια.(micro) Σοβαρα δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση αυτη. γιατι ενα κειμενο εγραψε με την αποψη του στα wp, και εχετε το ασταμάτητo δεν σταματατε να προσβάλλεται και να κανεται σαν ατομα με ειδικες αναγκες. Σοβαρα πως κανεται ετσι? Μια απλη ερωτηση περιμένουμε και απαντηση.

konstantine73

Στην Ευρώπη θα έρθει το μοντέλο με τον exynos 5433, ευτυχως γιατί και ισχυρότερος του 805 είναι και κατασκευασμένος στα 20 νανομετρα.

vasilis

Τούμπανο το τηλέφωνο ότι καλύτερο μέχρι τώρα. Αλλά αν η οθόνη του είναι σαν του s5 τότε δεν με τραβάει ,εδώ σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου s5 να πάρω πάλι lcd που το κόκκινο είναι κόκκινο και όχι βαθύ πορτοκαλί.
Διάβασα ότι οι amoled φτιάξανε και το πήρα αλλά την πάτησα.

Τελης Μπατακης

@Georgos ενώ ο κάθε αναλφάβητος με τα ΤΟΥΜΠΑΝΑ και τους ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ κοσμούν το νήμα…άσε μας ρε αρχηγέ!
Οτι κουλό θες το ακούς απο κατα φαντασίαν κατόχους note συν οτι μπαίνεις στον κοπο να διαβάσεις κατι τεχνολογικό στα σχόλια να διαμορφώσεις άποψη και βλέπεις διαλόγους λες και συγκρίνουν παπιά ΦΟΡΑΩ ΜΑΜΑ ΡΟΜ ,ΤΟΥΜΠΑΝΑ ασε μας ρε κολλητέ!
Το οτι ο κάτοχος WP απλά εχει λυσει τα προβλήματα του ή δεν ειναι τόσο κρετίνος για να πλακώνετε στα φόρουμ για χάρη της κορεατικής κονσερβοποιίας δεν σου πέρασε απο το μυαλό?
Θα εχω εγω Jaguar και θα ξοδεύω το σαλιο μου με το saxo ? Πως το βλεπεις? Και 10 φαναρια να με παρει παλι saxo θα ειναι….

George

Παιδια υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που πιστευει οτι το κινητο θα ξεκινησει στα 600€;

Makis

@ Τελης Μπατακης λέει:
Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014 στο 18:49

Σωστός ! 🙂

tnsgcl

@prankster.Φιλε επειδη θυγεις το θεμα οτι προσβαλουν μερικοι με τα σχολια τους δεν ειδα με το δικο σου να μην προσβαλεις.Παρεπιμπτοντως ειμαι ατομο με ειδικες αναγκες.Και κατοχος lumia 1520.

prankster

@tnsgcl είπα εγω οσοι εχουν wp smartphones ειναι ατομα με ειδικες αναγκες? Απλα αυτα τα δυο τρια ατομα που γραψαν κατι αρνητικο για ενα παιδι που εγραψε για τα wp ξαναγράψαν και ξαναγραψαν ασταματητα χωρις να υπαρχει “ερεθισμα” αμα απαντουσε και ο αλλος παει καλα. Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πανω ΑΥΤΟ ειναι εμμονη σε ενα ασχετο αρθρο (θεμα). Μια φορα έφτανε αυτοι παραμιλουσαν μονοι τους. Ελπιζω να το καταλαβες τωρα

spazyjay

Παλι καλα που δεν το κοντραρησε κανεις με κανα iphone 6 να τρελαθουμε λιγο..

κουκουλης κωσταντινως

για τέτοια κινηταρα βαλτε τα 32Gb οχι τα 16 Gb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.