Samsung Galaxy Note 4 S-LTE , με Exynos 5433 αντί για Snapdragon 810;

Εδώ και καιρό ακούμε τις πληροφορίες ότι η Samsung ετοιμάζει μια νέα έκδοση του φετινού της phablet, Samsung Galaxy Note 4, το οποίο θα ερχόταν με τον πανίσχυρο Snapdragon 810. Τελικά σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες το Samsung Galaxy Note 4 S-LTE (SM-N916) αναμένεται για την αγορά της Κορέας μέσα στον Ιανουάριο, αλλά με Exynos 5433, οπότε δεν θα είναι το πρώτο με Snapdragon 810.

To Samsung Galaxy Note 4 S-LTE θα έχει υποστήριξη για Cat. 6 LTE, που επιτρέπει downlink speeds μέχρι καθ 300Mbps ενώ θα έχει και 10MHz +10MHz +20MHz tri-band carrier aggregation. Τον επόμενο χρόνο όταν θα είναι διαθέσιμο το Cat. 9 LTE, θα μπορεί να φτάσει μέχρι και 450Mbps.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το περιμένουμε σύντομα.

samsung galaxy note 4 s-lte, Samsung Galaxy Note 4 S-LTE , με Exynos 5433 αντί για Snapdragon 810;

samsung galaxy note 4 s-lte, Samsung Galaxy Note 4 S-LTE , με Exynos 5433 αντί για Snapdragon 810;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Δεν φαίνεται στην φωτογραφία ότι το Note είναι πιο μεγάλο από το κεφάλι της κοπέλας?

Κώστας

hands on του note 4 θα δούμε ;;;???

kostas

@Κώστας ποτε μιας και απο οτι βλεπω δεν θελουν να κανουν! εχω την εντυπωσει οτι δεν θελουν υποστιριζουν ιφον εδω στο σιτε και τρεμουν να κανουν ή και να κανουν μετα απο τοσους μηνες θα το θαβουν και θα ειναι ελλειπες! εχει αναφερθει απο πολλους και για παρα πολυ καιρο να κανουν hands on αλλα δεν κανουν δεν μπορω να βρω αλλη δικαιολογια και με το ζορι εκαναν και unboxing παλι καλα να λες

Dimitris

Τι μπούρδες ακούς και εσύ ρε Βλαχακη… 😂

Παιδιά μην περιμένετε Hands-on Note 4 γιατί πια το Techblog κατάντησε σαν το The Verge, από εδώ και πέρα μόνο Apple Hands-on θα κάνουν. Μην περιμένετε ούτε του S6.
Και για να μην το ζαλίζουμε το θέμα κάντε το Appleblog, θα του ταιριάζει καλύτερα, γιατί με αυτό το όνομα site μπερδεύεται τον κόσμο.
Και κάτι ακόμα δεν είμαι ενάντια στην Apple, και σε καμία εταιρεία, ούτε υποστηρίζω καμία!

Τάκης

Η τιμή θα ειναι η γνωστή μάλλον

ioannis

σωστό σε βρίσκω kosta πάλι καλά που επιτρεψαν να βγούνε τα σωστά αποτελέσματα, και δεν τα πείραξαν.

arisgoku

Γιατί ρε σείς μόνο 2 μήνες έχει που κυκλοφόρισε, αμέσως θέλετε και hands on, τι είναι iphone για να του κάνει; Πάντως πέρα από την πλάκα αυτό το σάητ παίζει να είναι και το μοναδικό στον κόσμο που δεν έχει κάνει. Έτσι είναι γούστα είναι αυτά και χορηγοί.

Γιάννης

Σιγά το κινητό που θέλει και hands on

alxgiann

Όχι ρε παιδιά, δεν είναι έτσι. Μια χαρά είναι είναι το Techblog.gr, παρακολουθώ διάφορα ξένα σαιτ, οι ειδήσεις δεν αργούν πολύ να ανέβουν. Μην ξεχνάτε ότι κάποιος πρέπει επίσης να μεταφράσει και να επιμεληθεί και το κείμενο. Και αν νομίζετε πως αυτό είναι κάτι απλό, έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Όσο αφορά το hands on, τι να πω. Λες και όποιος θέλει δεν μπορεί να μπει utube και να βρει όσα hands on και unboxing βίντεο θέλει… Τέλος πάντων, ο μοναδικός που μπορεί να εξηγήσει (αν θέλει) το γιατί είναι ο ίδιος ο Κώστας.

Δημήτρης.Κ

προς Μιχαλη Μπαρναμπα και λοιπούς….

Μπηκε το 2015 και καποιοι ακομα εχουν μεινει στις σπηλιες τους….GET A LIFE!!!! Γινεται λιγο ανθρωποι πια!!!!

Γιατι τοση κακια ρε παιδια? Σας εχει κολλησει κανενας το πιστολι στο κροταφο και σας αναγκαζει να διαβαζετε αυτό το site η οποιοδήποτε αλλο?

Αμα δεν σας αρεσει ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! Κουραστηκα πια να βλεπω σε site πικροχολα ανευ ουσιας σχολια!!!! ENOUGH!!!!

αγανακτισμένος αναγνωστης

Apostolis

2/10/14 ο Βλαχάκης έκανε 11 λεπτά μίνι hands on του note 4,οταν άλλοι κάνουν τόσο τα κανονικά τους.. Τώρα όσο για iPhone κ.λ.π, ή δεν διαβάζετε καθόλου το site ή σώνει και καλά θέλετε αυτόεπιβεβαίωση για το note 4. Όχι ότι θέλει και συνήγορο ο μεσιέ Βλαχάκης, αλλά λέμε… Live a little!!!

Αλέξανδρος

Πάντως παιδιά έχετε δίκιο, έπρεπε από καιρό να έχει κάνει παρουσίαση ο Κώστας για το Note 4, γιατί αν δε κάνει στο Note τότε ποιό αξίζει σαν το Note 4;
Κάτοχος Lg g pro και Xperia z ultra για να μη λέτε. Οι δυνατότητες του Note με το πενάκι δεν τις έχει κανένα γι’ αυτό και είναι μοναδικό στο είδος του.

spirios1992

Ρε παιδια εδω αλλα μικροτερα site αντιστοιχα του techblog (ονοματα δε λεω, το post μου θα σβηστει, google it) εχουν ξεκινησει hands on για οτι τελευταιο κυκλοφορει ενω παλια δεν εκαναν πολυ κινηση…και μιλαω αντικειμενικα ετσι?? γιατι οντως το techblog ειναι αντικειμενικο και παω πολυ το Κωστα αλλα τελευταια πραγματικα εχουμε ΚΑΙΡΟ να δουμε hands-on

j

Για να γινει ενα hands on, πρεπει να υπαρχει καποιος χορηγος (δεν πανε και αγοραζουν ολα τα κινητα που κανουν hands on) Αν δεν βρισκεται καποιος που να χρηματοδοτει ή να προσφερει ενα note 4 και με την τιμη που εχει (να πεις θα το αγορασει) πως θα γινει το hands on; Επισης ολοι εσεις που λετε πως εχει γινει σαν το the verge και υποστηριζει μονο apple, ενα hands on εκανε με το 6 plus και εκει δεν το αποθεωσε (ειπε καλα λογια, αλλα και κακα, δηλαδη ηταν αντικειμενικοσ) για οσους ειδαν το hands on. Και επισης τα αποτελεσματα για το καλυτερο κινητο εβγαλαν πρωτο το note 4 και 3ο το iphone 6. Αν υποστηριζαν την apple θα εβγαζαν το i6 πρωτο. Αυτα…. Όποιος ειναι εξυπνος θα καταλαβει

Theo

Ρε παιδιά το note 4 και συγκεριμένα το μοντέλο sm-n910c δεν φοράει τον 5433 ο οποίος είναι 64 bit αλλά η σαμσουνγκ τον κλείδωσε στα 32 ; Δλδ θα ξαναβγάλει το ίδιο κινητό με τον ίδιο επεξεργαστή αυτή τη φορά όμως ξεκλείδωτο στα 64 bit ; Γτ μπερδεύτηκα, προσωπικά έχω το μοντέλο με τον exynos. Μας δουλεύει; Αν είναι ας το βγάλει και κατευθείαν με την 5, τόσες παραλλαγές έλεος.

@j Το πως γίνετε ένα Hands-on ξέρουμε και πολύ καλά κιόλας, μπορεί όχι όλοι αλλά εγώ ξέρω! 😉 Όταν κάνεις ένα Hands-on πρέπει πάντα να είσαι αντικειμενικός είτε σου αρέσει είτε όχι, γιατί αλλιώς χάνεις κόσμο, και πολύ κόσμο. Και όσο για την ψηφοφορία είναι λίγο άκυρο αυτό που λες. Γιατί αυτό ψήφισε ο κόσμος αυτό βγήκε πρώτο. Όσο για το ποιος είναι έξυπνος και ποιος όχι αυτό κάνει μπαμ!

j

1)Αν είσαι υπέρ μιας εταιρίας την υπερασπίζεσαι φανερά (βλέπε the verge). Δεν σε νοιάζει πια η δημοτικότητα, ετσι και αλλιώς ενα μέρος απο αυτούς που δεν θα το διαβάζουν πια θα αντικατασταθεί απο νέους αναγνώστες που συμπαθούν ή ειναι φαν της συγκεκριμένης εταιρίας
2) Δεν ειναι ακριβώς άκυρο. Αν υπερασπιζόταν την Apple θα ήθελε να δείξει πως τα κινητά της ειναι καλύτερα άρα θα τα έβγαζε πρώτα (ετσι κάνει και μια πολυ μικρή διαφήμιση της. Θα υπάρχει έστω ενα άτομο που θα συμβουλεύτηκε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για να προβεί σε αγορά κάποιου κινητού. Δεν σου λέω πολλα. Έστω ενα)
3) Δεν λέω κάτι για σένα προσωπικά. Λέω πως δεν μπορείς να κατακρίνεις ενα site πως ειναι υπέρ μιας εταιρίας, δίχως εμφανή στοιχεία (το ότι έχει κάνει hands on στο iphone 6+ Και οχι στο note 4 δεν ειναι τέτοιο στοιχείο. Και στο z3 έχει κάνει, αλλά δεν είπαμε πως το techblog υπερασπίζεται και προβάλει περισσότερο την Sony)

Κι όμως είμαι από τα ελάχιστα άτομα που υπερασπίζουν εταιρείες, δεν έχω κανένα θέμα με τα iPhone γιατί όντως είναι αξιοπρεπέστατα κινητά, και είχα και iPhone, αλλά δεν μπορώ να μπαίνω σε μία από της μεγαλύτερες τεχνολογικές σελίδες στην Ελλάδα, και να διαβάζω και να βλέπω μόνο για το iPhone. Πες μου λίγο τι δεν κατάλαβες, στην ψηφοφορία ψήφισε ο κόσμος δεν μπορεί ο Βλαχάκης αν υπερασπίζεται την Apple να βγάλει πρώτα τα iPhone, γιατί ψήφισε κόσμος. Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να πει την γνώμη του και να σχολιάσει εφόσον αυτό του επιτρέπεται! 😉 Ότι και να κάνουμε πάλι διαβάζω Techblog, όπως κι εσύ γιατί σε βλέπω καιρό, αλλά δεν είναι όπως παλιά! 😉 Και ένα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί κάθονται και υπερασπίζονται εταιρείες, γιατί και για πιο λόγο τι κερδίζουν με αυτό.

Boras

Υπάρχει λόγος να περιμένω την καινούργια έκδοση; Ή μιλαμε για ψιλοδιαφορές που δεν αξίζουν αναμονή;

ster

Αν περιμενετε μερικοι απο εσας ΜΟΝΟ τον κυριο Βλαχακη για να παρετε κινητο,τοτε δεν φταιει αυτος αλλα εσεις.
Οσο παρακολουθω το site δεν εχω δει καποια στοχευμενη προωθηση προϊοντος.
Επισης στα νεα της τεχνολογιας οπως και σε ολες τις ειδησεις γενικοτερα δεν εχουμε παρθενογεννεση.Καποιος τα γραφει και μετα γινεται ανακυκλωση απο ολα τα υπολοιπα site.
Και κατι τελευταιο,δεν ξερετε ο ανθρωπος τι υποχρεωσεις-προβληματα ειχε και δεν ανεβασε το Note 4.Στην τελικη μπορει να μην του εδωσε η εταιρια ενα για δοκιμη,δεν θα το πληρωσει και απτην τσεπη του.Μην προτρεχετε και μην καταδικαζετε..

@ster “Μην προτρέχεις και μην καταδικάζεις” Διάβασε πρώτα και μετά καταδίκασε! 😉

Υ.Γ Πάντως ωραίο σλόγκαν αυτό! 😉

Κώστας

@ster Μάλλον δεν παρακολουθείς αυτό το site συχνά, έχουν γίνει πολλές προώθησης σε κινητά το πιο πρόσφατο είναι το GSmart mika και γενικά όλοι την σειρά, αλλά και παλιότερα τα sony τα Windows Phone, mls phone, και πολλά άλλα.Τώρα όσο αφορά γιατί δεν έχει γίνει hands on to NOTE 4 είναι μάλλον αυτονόητο ,λόγο Χριστουγένων.η Apple σκάει πιο πολλά.

@Κώστας Χαχαχαχα κλαιω! ποσο σωστος πια! 😉

j

Επειδή δηλαδή ο Άνθρωπος δεν έχει λεφτά ή δεν τον χορηγούν ή δεν γουστάρει (δικαίωμα του) να κάνει hands on στο note 4 σημαίνει πως υπερασπίζεται την Apple? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Τι λογική ειναι αυτη. Σε αυτο το site δεν έχω δει ούτε ενα άρθρο που να λέει πως το iphone ή κάποιο προϊόν της Apple ειναι τέλειο ενώ της Samsung ειναι χάλια. Σε ολα τα άρθρα δεν αναφέρεται γνώμη. Γνώμη λέει μόνο στα hands on και αυτη αντικειμενική (αν έχει κάποιο καλό το κινητό θα το πει και αν έχει κάποιο κακό επισης). Και στην τελική ας πούμε πως πως πληρώνετε απο κάποια εταιρία (που σιγά μην πληρώνεται) γιατι ειναι απαραίτητα η Apple? Και τέλος όπως και να το κάνουμε το μεγαλύτερο site στην Ελλάδα ειναι το techblog, δεν ειναι ομως και gsmarena να πεις ότι θα κάθεται η Apple να πληρώσει για διαφημηση. Και πάλι δεν ειναι λογική αυτη κάνει hands on στο i6+ Δεν κάνει στο n4, άρα υπερασπίζεται την Apple. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ

j

@Κωστας σε αυτά τα κινητά έχει γίνει hands on μήπως επειδή έδωςε η κάθε εταιρία κινητό της στον Κώστα ή μια εταιρια κινητής του το έδωσε το κινητο για να το δει κόσμος και να αυξηθούν οι πωλήσεις του?? Αν δεν του δώσει το n4 η Samsung ή μια εταιρεία κινητής, ΠΩΣ ΘΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ HANDS ON????? να παει να πληρώσει 800€ επειδή υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να δουν hands on του;; Και το i6+ Και τα αλλά που είπες του τα παραχώρησαν για ενα μικρό χρονικό διάστημα για να κάνει hands on.

@j Ρε φίλε πες μου λίγο ξέρεις τι συζητάμε εδώ πέρα ή ότι θες γράφει;
Πάρε από την αρχή τα σχόλια διάβασε τα καλά και μετά γράψε αυτό που θες μην γράφεις ότι να ναι!

ster

Δεν συνηθιζω να απαντω σε αλλα σχολια και να το κανω chat αλλα εχετε ξεφυγει..
ενα site ειναι της προκοπης να ενημερωνομαστε για την τεχνολογια και εσεις τον ανθρωπο τον εχετε φαει. Να υπηρχε ενα βασιμο επιχειρημα θα ελεγα οκ ..αλλα επειδη δεν εκανε hands on στο note 4 και εχει κανει στο iphone και αυτο δειχνει πως υποστηριζει την apple..ειναι ανηκουστο.
και εσεις που ειστε καιρο αναγνωστες θα ειδατε πως το iphone το πηρε απο τον φιλο του τον ιακωβο ,αν δεν το εδινε ο φιλος του..δεν θα το βλεπαμε hands on.Τοτε τι θα λεγαμε ?? Πως προωθει μονο την MLS ή τη Sony??
Υ.Γ μια φιλικη συμβουλη στις 25 γεναρη μην βγειτε απτο σπιτι,ακολουθηστε τη συμβουλη του Χιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.