Samsung Galaxy Note 5: Concept renders με μέταλλο και γυαλί

Προς το παρόν τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge έχουν στρέψει τα φώτα επάνω τους και αφού ο Σεπτέμβριος αργεί για να δούμε το Samsung Galaxy Note 5, μπορούμε να το οραματιστούμε. Με βάση την στροφή της Samsung σε πιο premium design, θα μπορούσαμε να δούμε γυαλί και μέταλλο.

Τα concept renders δείχνουν πάχος 7.9 χιλιοστά πάχος στο Samsung Galaxy Note 5, 4K οθόνη, χωρητικότητα έως και 128GB, USB Type C θύρα, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τεράστια μπαταρία. Η 4K ακούγεται ήδη ως φήμη καθώς η Samsung αναμένεται να έχει 4K OLED panels έτοιμα μέχρι τέλος του έτους. Επιπλέον, ακούγεται ότι θα δούμε dual-edge οθόνη.

samsung galaxy note 5 concept, Samsung Galaxy Note 5: Concept renders με μέταλλο και γυαλί

samsung galaxy note 5 concept, Samsung Galaxy Note 5: Concept renders με μέταλλο και γυαλί

samsung galaxy note 5 concept, Samsung Galaxy Note 5: Concept renders με μέταλλο και γυαλί

samsung galaxy note 5 concept, Samsung Galaxy Note 5: Concept renders με μέταλλο και γυαλί

samsung galaxy note 5 concept, Samsung Galaxy Note 5: Concept renders με μέταλλο και γυαλί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Για μενα φετος τα G4 κ note 5 ειναι τα απόλυτα κινητά..Το πρωτο για την καμερα που νομιζω δεν θα εχει αντίπαλο φετος κ τα bezel που κ πάλι ειναι μπροστα απο τον ανταγωνισμό..Τελος το g4 δειχνει να φυσάει κ να μην εχει σχεδόν ίχνος lag..Για το note 5 βεβαια δεν υπάρχουν συστάσεις κ σίγουρα ειναι η πραγματική ναυαρχίδα της Samsung!!!!

Αντρεας

πάνε τα ατού τις samsung αποσπομενη μπαταριά κτλ, bye bye samsung δεν πάει να έχει 500000 mah ,θέλω να μου δίνει την δυνατότητα να την αλλάζω ( την μπαταριά) όποτε γουστάρω εγώ χωρίς servise και μλκς, για αυτό την γούσταρα την εταιρεία αυτή, έφτιαξε ένα ποιοτικό θα έλεγα samsung iphone-galaxy s6 και άφησε πίσω τα 2 ατού που είχε. τώρα η lg έχει αυτά τα ατού αποσπομενη μπαταριά και θύρα micro sd ,έβαλε όμως και έναν mid-range επεξεργαστή snapdragon 808 ( 20 χιλιάδες του ρίχνει στο antutu το galaxy s6) και περιμένει η lg να σκάσουμε και 700 ευρώ για g4. Άντε γεια αηδιασια φέτος μένω με το note 4 για κανένα 2 χρονακια όπως το βλέπω.

Δημήτρης

Φιλε Αντρέα για τον 808 αυτα που λες δεν στεκουν! Τι σχεση εχει το αν τουτου Και το αποτέλεσμα? Το κινητο τρεχει ομαλα?? Αυτο αξιζει και αυτο πρεπει Να κοιτας! Αν εχει ενα ελαφρυ λογισμικο τότε και με διπύρηνο παει τελεια..κοιτα το iphone 6 πχ: εχει διπυρηνο αλλα δεν κολλαει. Ξερεις γιατι? Γιατι εχει απλο ui και το εχει φτιαξει ετσι ωστε να χειρίζεται σωστά τον επεξεργαστη! Αν εχεις 8πυρηνο και 2αρα ραμ και η ραμ χωρις να κανεις κατι ειναι το 1.7 gb full το κινητο θα σερνεται! Εγω ξερεις οτι εχω s4 και με την αναβαθμιση το κινητο μου πήγαινε σαν το s1( galaxy)? Αρα ειναι καθαρα λογισμικού και ui και οχι αντουτου και πυρηνων!

alex

:@ φωτης που ακριβως ειδες οτι φυσαει το Lg g4 το δοκιμασες καπου?@αντρεα και τι σε πειραζει που του ριχνει 20000 το s6?δηλαδη πιστευεις αν εχουν κανει καλη δουλεια στην lg χρειαζεται 8 πυρηνος επεξεργαστης για να ναι σουπερ το κινητο?με το Note 4 δηλαδη δεν την εκανες την δουλεια σου?

Nick

Δεν κάνουν την μετάβαση σε 8Κ λέω γω; Θέλουν να μας κάνουν να μην είμαστε ευτυχισμένοι με full HD σε 5-6″ αλλά στις 46-56″ στην τηλεόραση είναι μια χαρά η full HD. Για όσους με προλάβουν ναι το ξέρω ότι η απόσταση που βλέπουμε τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του τηλεφώνου, αλλά μην τρελαθούμε, pixel για pixel δεν βλέπεις σε τέτοιες αναλύσεις ειδικά σε LCD panel. Όταν βγει και multimedia υλικό σε 4Κ το ξανασυζητάμε νομίζω. Εγώ προσωπικά είμαι στο bandwagon της μπαταρίας και ενάντια σε κάθε τι άχρηστο -για μένα- που την κατατρώει (βλέπε QHD,4Κ,κλπ).

Aντρεας

@ alex Με αυτή την λογική φίλε και με το note 2 που είχα κάνω την δουλειά μου μια χαρά,δεν κωλώνει πουθενά ότι εφαρμογή και να του δώσεις-κατεβάσεις, και είμαι απαιτητικός χρήστης, από την στιγμή που θα σκάσει κάποιος 700 ευρώ για day one αγορά ( lg g4) σίγουρα θέλει να έχει τα top χαρακτηριστικα στο κινητό που αγοράζει και ας μην καταλάβει ποτέ τη διαφορά σε καθημερινή χρήση , ειδάλλως γιατί να κάνει την μετάβαση από g3 σε g4 ? (εκτός αν το g4 απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν g3 η κάποια συσκευή του 2014 που είναι κοντά σε δύναμη με το g4) , το ότι μια χαρά θα τρέχει ο 808 στο g4 αυτό μπορεί να είναι και δεδομένο, είναι και η καλή δουλειά στο ui που παίζει σημαντικό ρόλο ,από θέμα ισχύς όμως, δυστυχώς είναι πιο κάτω ο 808 σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι δεδομένο αυτό, δυστυχώς η Qualcomm έχασε φέτος το παιχνίδι, και παρασέρνει μαζί τις, lg ,htc ,sony .

Sotiris

Μόνο μην κάνουν κανένα αστείο και αφαιρέσουν τη δυνατότητα αποσπόμενης μπαταρίας και micro sd…Διαφορετικά από Note 3 δεν θα αλλάξω.

Φώτης

Alex@ κατι με σιγουριά πριν βγει το G4 στην αγορα κ κάθε κινητο δεν μπορει να πει κανεις..Αλλα η νέα συσκευή της Lg σε βιντεο στο YouTube αν δεις δίπλα στο S6 θα καταλάβεις αν φυσάει η όχι..Τωρα για μενα η καραμέλα για τον 808 σταματάει εδω.lg g flex 2 με τον 810 κ fullhd οθονη κ εχει το καραlag..Το g4 με 2Κ οθονη κ τον 808 κ τρέχει βούτυρο..Οσο για τις διαφορες ολα αυτα μαζι με την καμερα που σκοτώνει την οθονη που ειναι μέρα με την νύχτα σε σχεση με το G3 εμένα μου φτάνει..Επισης κ η μπαταρια λενε οτι θα ειναι εξαιρετική..Περα απο τα specs δηλαδη που παίζουν ρόλο στην πράξει μετράει ενα κινητο κ αυτα προς το παρόν δείχνουν ενα πράγμα..Οτι δεν εχει να ζηλέψει τιποτα το G4 σε σχεση με τον ανταγωνισμό κ σε κάποιους τομείς υπερτερεί..Η καμερα ειναι Top!!!

Wolf

Κόλλημα και αυτό που έχετε μερικοί με την αποσπωμενη μπαταρία και την Micro sd…!! Εγώ πέρα του ότι δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία σε κινητό, πήρα το s6 το 64ρι και μια χαρά από θέμα μνήμης…! Δηλαδή τι…? ! Κρατάτε μαζί σας δεύτερη μπαταρία(σαν Ιάπωνας τουρίστας ένα πράμα στη φωτογραφική του) και την αλλάζετε..? Η μήπως έχετε κάνα 750ρι+ να αγοράσετε τατοια συσκευή και στα 2 χρόνια αν χρειαστεί να την αλλάξετε με σέρβις δεν έχετε λεφτά..?! Οι συσκευές τύπου iPhone6/m9/s6 είναι πολύ πιο ποιοτικές και όμορφες από μια “φτηνή” πλαστική με αποσπωμενη μπαταρία τύπου g4,s5… και… και… και…! Φαγωθηκατε να βγάλει η Samsung ποιοτική συσκευή που μας “κοροιδευε” τόσο καιρό με τις πλαστικουρες και τώρα που έβγαλε συσκευή την οποία ντρέπεσαι και να την πιάσεις, σας ξινιζει…!

Αντρέας

Σοβαρα τωρα παιδια; Ολοι διαμαρτύρεστε για το αν θα βαλει αποσπωμενη μπαταρια, αλλα η πλειοψηφία σας ποτε δεν έχει χρησιμοποιήσει αυτο το χαρακτηριστικο και ουτε θα το χρησιμοποιησει. Δεν ειδα ποτε κανενα να κουβαλα 2η μπαταρια μαζι του. Εχω και εγω τηλεφωνο με αποσπωμενη μπαταρια( galaxy s5) και ποτε μα ποτε δεν χρησιμοποιησα αυτο το χαρακτηριστικο. Απλά εσεις θελετε να ξεχνατε ολα τα καλουδια που προσφερει(π.χ. το s6) και βρισκετε ο,τι νανε για να διαμαρτυρεστε. Οσο για την υποδοχή μνημης micro sd μπορει να την αφαίρεσαν αλλα εξοπλησαν το s6 με δισκο που πιανει ταχυτητες ssd(super solid disk) που έχουμε επανω στα computer μας. Τωρα εσεις γιατι θελετε τα τόσα gb στο κινητό ? 20 gb ελευθερο που σου αφηνουν τα 32, εισαι πληρες ικανοποιημενος. Τωρα θα μου πειτε οτι ειστε απο αυτους που τραβάνε φωτογραφιες και βιντεο στο κινητο συνεχεια, ναι φιλε και εγω το κανω, ομως τις μεταφερω στον υπολογιστη συχνα για να μην χαθουν. Εξαλου δεν ειναι και οτι πιο ασφαλες να εχεις ολα σου τα δεδομενα σε ενα φορητο κινητο. Οπότε κλεινοντας, τα χαρακτηριστικα αυτα δεν ειναι αναγκαία, αλλα για να μην παραδεχτουμε οτι το κινητο ειναι τερας προσπαθουμε να βρουμε ηλιθιους λογους να το μειώσουμε.… Συνέχεια »

Ekimolaos

@Αντρέας SSD = Solid State Drive*

Αλεξικακος

Πραγματικα τι κολλημα τρωτε με την αποσπομενη μπαταρια? Με το S6 πλεον σε 10 λεπτα φορτισης εχεις 4 ωρες χρησης, σιγα το προβλημα. Ακομα και απο τους πιο απαιτητικους τα λεφτα που κοστιζει μια εξτρα μπαταρια τα διαθετεις σε powerbank και παλι κανεις την δουλεια σου για τις λιγες φορες που θα το χρειαστεις. Απο την αλλη ομως το να εχεις ενα λεπτο κινητο με οσο το δυνατον πιο μικρες διαστασεις χωρις να κανεις εκπτωσεις στο μεγεθος της οθονης μετραει παρα πολυ. Αν δηλαδη η lg εβγαζε το g4 με το σχημα του g2 και τα ελαχιστα περιθωρια που εχει παντρεμενο με την οθονη του S6 edge, το gorila glass 4 (που εχει αποδειχτει απο τα drop test οτι αντεχει ανετα χωρις θηκη) συν την καμερα του g4 θα ηταν κατι το ιδανικο ακομα και χωρις αποσπωμενη μπαταρια εφοσον ειχε και την ταχυφορτιση του S6. Με λιγα λογια περιεγραψα τα χαρακτηριστικα που λιγο πολυ θα κανουν να εχεις ενα ομορφο κινητο με τις σωστες διαστασει και ελαχιστα περιθωρια. Με 3000mah τι να την κανεις την αποσπωμενη μπαταρια? Αρα samsung και lg θα μπορουσαν αντιγραφοντας η μια την αλλη σε καποια θεματα να δωσουν κατι κοντα στο τελειο για την δεδομενη… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Για την μπαταρία δε έχω τόσο θέμα αν και καλό θα ήταν να μπορεί να αλλάζει γιατί 60 με 70€ κάνει ή αλλαγή του στο service όσο με την sd που εκεί είναι απαραίτητη. Και μην αρχίσετε τι να τα κάνεις τόσα γίγα. Μπορείς να βάλεις ταινίες, βιβλία, την μουσική βιβλιοθήκη σου, ηχητικά μηνύματα που χρησιμοποιώ εγώ και πιάνουν πολύ χώρο, να αποθηκεύσεις μερικά παιχνίδια που πιάνουν χώρο και δεν θες να τα έχεις μέσα στην μνήμη του κινητού συνέχεια και διάφορα άλλα. Το πιο σημαντικό με την sd είναι ότι και το τηλ. να χαλάσει ή να πάθει ένα hard brick από ένα δικό μας λάθος, τη βγάζεις σε 2 δεύτερα και έχεις τα αρχεία σου εκεί. Ή ακόμη να είσαι για καφέ και να έχεις μια ωραία ταινία και θες να τη δώσεις σ’ ένα φίλο, τη βγάζεις σε 2 δεύτερα και μεταφέρεις την ταινία μπαμ μπαμ χωρίς καθυστερήσεις που μου έχει χρειαστεί πολλές φορές. Το πρόβλημα είναι ότι μας κοροϊδεύουν και αντί για κανονική sd μας βάζουν m-sd το οποίο είναι πανάκριβες ακόμη και αργές σε σχέση με τις κανονικές. Μια m-sd 128gb κάνει 100€ ενώ μια 256gb sd (sdxc δηλαδή όχι micro) 150€ και πάντα με… Συνέχεια »

Giorgos

Ασχετο αλλα στα περισσοτερα κινητα για να βγαλεις την micro sd χρειαζεσαι sim injector οποτε τα μισα αποσα ειπες αναιρουνται;)

Παύλος

Η κάμερα φεύγει από το κέντρο λίγο ή μ φαίνεται; Γενικά ωραίο φαίνεται πάντως. Όσο αναφορά το κράξιμο για την micro sd και την αποσπόμενη μπαταρία, γνώμη μου είναι πως το θέμα είναι τελείως υποκειμενικό. Αν κάποιος χρειάζεται έξτρα αποθηκευτικό χώρο πέρα από αυτόν του κινητού καθώς και να αλλάζει την μπαταρία για θέματα ευελιξίας και ασφάλειας, τότε δεν θα επιλέξει ποτέ apple ή galaxy s6. Πρέπει να δεχθούμε κάτι όμως… Το καλό design που ζητούσανε οι fans της sammy ήθελε και κάποιες θυσίες. Με το s6 η sammy ουσιαστικά εξάλειψε τους λόγους που την έκαναν ελκυστική στο κοινό έναντι του iphone (αποσπόμενη μπαταρία και micro sd) και ταυτόχρονα δημιούργησε νέους λόγους για να την προτιμήσουν, όπως design, κάμερα, οθόνη κλπ. Η κατάργηση της θύρας micro sd και της αποσπόμενης μπαταρίας αφήνει περιθώρια στις εταιρίες για καλύτερα design (θέμα υποκειμενικό πάντα) αλλά ταυτόχρονα ωθεί δύο νέες αγορές, αυτήν του Cloud storage και των power banks.

Darth

@Giorgos απλός συνδετήρας αδελφέ απλός συνδετήρας………….

Αλεξικακος

Επισης οσοι θελουν επιπλεον διαρκεια στην μπαταρια και προσθηκη καρτας υπαρχει και το wondercube που κανει για ολα τα κινητα. Με ενα γκατζετ λυνεις και τις δυο αδυναμιες που εχουν σημερα καποια απο τα κινητα της αγορας. https://www.youtube.com/watch?v=gJWyRwqHtmY

geo s5

Εγω γουσταρω να εχω απσπωμενη. Στο m8 στο χρονο σερνόταν η μπαταρια κ επρεπε να αφησω στην arvato 10 μερες το κινητο κ να πληρωσω διπλασια τιμη.Ηθελα να παρω μια με 15e κ να τη φορεσω μονος,πειραζει?Η πρεπει να αλλαζβ συσκευη η να κανω σερβις καθε χρονο?.Αυτος ειναι ο λογος κ οχι αυτο το αστειο που σκουω οτι κουβαλαω μαζι μου μπαταρια!!!Θα μου πεις μας επεισαν οτι δε χρειαζεσαι fm για να πληρωνεις δεδομενα,δε χρειαζεσαι btooth για να τρως δεδομενα στο mail (iphone )δε χρειαζεσαιsd για να ακουμπας αλλα 100 για μεγαλυτερη εκδοση,δε θα σε πεοσουν για μη αποσπωμενη???

θανος.88

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ…ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΤΕ3 ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ Κ Η ΜΠΑΤ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.ΕΧΩ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ:Η ΔΙΝΩ 15Ε Κ ΠΑΙΡΝΩ ΓΝΗΣΙΑ Η ΣΚΑΩ 750Ε Κ ΠΑΙΡΝΩ NOTE4.Ε ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ 80Ε ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.ΣΤΡΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ.ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΔ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ.

Christos

Εγω εχω κινητο 7 χρονων με αποσπωμενη μπαταρια και δεν εχει παθει τιποτα ακομα η μπαταρια του!!
Εχω και το s2 και η μπαταρια του λειτουργα τελεια, οπως την καινουργια.
Τωρα εσεις πως τα καταφερνετε και τις χαλατε..
?

Giorgos

@Darth
Δεν νομιζω σε μια καφετερια να εχουν συνδετηρακια

Sotiris

Εγώ έχω βάλει 6400mha μπαταρία στο Note 3 και έχω ξενοιάσει. Ελπίζω να έχω τη δυνατότητα και στο Note 5.

devforge

μη ξεχνατε οτι χαμηλοτερες με το καιρο αποδωσεις (απο μπαταρια και ui|) δεν οφειλεται αποκλειστικα σε ενα συστημα μηχανικο που παλιωνει,
ο θητης ειναι πολλες φορες και το λογισμικο που με καθε αναναιωση απαιτει περισσοτερα απο τη πλατφορμα.
Φυσικα και οταν δινεις 700-1000 ευρω θες οτι καλυτερο εκει εξω αλλα γενικα οι εταιρειες δε προκειται να θυσιασουν το κερδος για να βγαλουν μια συσκευη και φετος κανουν καποιες λογικες αναρυθμισεις, και μπραβο που διαλεξαν να αναβαθμισουν το ρολο της καμερας, γιατι το iphone κυριαρχουσε στο τομεα (με εξαιρεση κανα δυο msoft κινητων).

Γενικα εδω ο καθε ενας δε κρινει το LG / Samsung σα ξεχωριστη μοναδα, αλλα σα πακετο.. και το χρημα που διαθετεις παιζει ρολο.
Ελπιζω απο δω και περα οι καμερες να ειναι παντα καλες για κινητα αξιας 400+ ευρω (οχι δραχμων :)) και οσον αφορα φτηνοτερα κινητα πρεπει πλεων να κοιταμε προς Xiaomi / Huawei.

Θωμάς. ματσ

Κάθε μπαταρία είναι για 1000 κύκλους φόρτισης το πολύ. Μετά απο τις 500 πεφτει ακόμα κ κάτω απο το 50%.Εμένα πάντως το iPhone 3gs δε βγάζει πάνω από μια μιάμιση ώρα οθόνη. Άρα η αγοράζω καινούριο η πληρώνω σέρβις για ένα παλιό. Τώρα πώς γίνεται εσείς να έχετε μπαταρία 7- 8 χρόνια που να είναι καινουρια, θαύμα…

AG. em

H SAMSUNG ΈΓΙΝΕ Η ΠΡΏΤΗ ΣΕ ΠΩΛΉΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΊΑ ΠAΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ APPLE ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΕ ΚΆΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑΤΑ. ΜΠΑΤΑΡΊΑ SD BLUETOOTH,MEΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ,FM.ΕΙΧΕ ΜΌΝΟ ΜΕΙΟΝΈΚΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ, ΚΑΠΆΚΙ Κ.Α ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΆ Ν ΓΊΝΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΈΞΩ, ΧΑΝΕΙ ΜΌΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΣΗΜΕΊΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΙΧΕ.ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΤΕΊΛΩ ΒΤ, Ν ΑΚΟΎΣΩ ΡΆΔΙΟ ΤΣΆΜΠΑ, ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΊΝΩ ΤΗ ΜΝΉΜΗ ΜΕ 9 ΕΥΡΏ ,Ν.ΒΑΛΩ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΑΝ ΘΈΛΩ, ΤΌΤΕ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΩ ΠΙΑ SAMSUNG?

Konstantinos K.

Χρήστης κινητών τηλεφώνων από το ’95… Διαβάζω χρόνια θέματα όπως το παρόμοιο (κάρτες SD & Μπαταρία) σε βαθμό που με έχουν κουράσει πραγματικά… Δεν γίνεται να σας το έχουν περάσει τόσο “καλά” οτι η ενσωματωμένη μπαταρία και μνήμη είναι καλύτερα!!! Με όσο πιο απλά λόγια γίνεται… Μπαταρία αποσπώμενη: Εύκολη αλλαγή από τον χρήστη όποτε χρειαστεί και με μικρό κόστος. Άμεσος έλεγχος της μπαταρίας (φουσκωμένες μπαταρίες κτλ) Στην αλλαγή μπαταρίας η πρώτη μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως backup σε περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί,και θα χρειαστεί… 😉 (στην περίπτωση της ενσωματωμένης, η πρώτη μπαταρίας πάει στον κάλαθο των αχρήστων… 😉 Πέρα από το έξτρα κόστος στο service… 😉 ) Μνήμη αποσπώμενη: Επιλογή όσης χωρητικότητας θέλετε και οι τιμές πλέον έχουν πέσει πάρα πολύ και πέφτουν συνέχεια (64GB επώνυμης από εξωτερικό στα ούτε 30 Euros και μιλάμε για “γρήγορες” κάρτες) Μπορείς να έχεις όσες κάρτες θέλεις!! Με βλάβη ή αντικατάσταση του smartphone σου μένει η μνήμη και δεν χρειάζεται να αναφέρω τους τρόπους που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πέρα ενός smartphone… 😉 Τις καλύτερες ταχύτητες που έχουν οι ενσωματωμένες μνήμες τις χρειαζόμαστε μόνο για τις εφαρμογές του smartphone (με 16-32GBs νομίζω είμαστε υπερκαλυμμένοι οι περισσότεροι… 😉 ) και όχι τόσο για τα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.