Samsung Galaxy Note 5: “Επιβεβαιώνεται” microSD για dual SIM έκδοση

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 5 στις 18:00 ώρα Ελλάδος μαζί με το Samsung Galaxy S6 Edge+, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν τα leaks. Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung έχει αφαιρέσει την υποδοχή για κάρτες microSD, ενώ σήμερα διέρρευσε μια εικόνα από την dual SIM έκδοση που μας δίνει κάποιες νέες πληροφορίες.

Είχε ακουστεί ότι μόνο η dual SIM έκδοση του Samsung Galaxy Note 5 θα έχει υποδοχή για κάρτες microSD, κάτι που φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα η οποία στην θέση της SIM2 δείχνει ότι μπορεί να μπει microSD.

Περισσότερα θα μάθουμε σήμερα το απόγευμα, όπου το Techblog θα έχει όλες τις πληροφορίες για μπαταρία, κάμερα, οθόνη κλπ.

Samsung Galaxy Note 5: "Επιβεβαιώνεται" microSD για dual SIM έκδοση, Samsung Galaxy Note 5: “Επιβεβαιώνεται” microSD για dual SIM έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Να υποθέσω, πρόκειται για συσκευή που ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα…..

χρηστος

Πολύ μεγάλο λάθος έπρεπε να έβαζε και στην έκδοση με την μία Sim :/

stelios

Μπραβο ρε samssung ηξερα οτι δεν θα απογοητευσεις ενα μερος των αγοραστων σου που χρειαζονται καρτα μνημης.Αν και εγω δεν χρειαζομαι στο s4 μου εχω παρα πολλα τραγουδια παρα πολλα βιντεος παρα πολλες εικονες και βαριες εφαρμογες και τα 16gb ειναι αρκεταα
και εδω που εχει 32 θα εχω προβλημα???

dark_master

Στέλιο Note 4 Dual Sim η Samsung δεν έφερε ποτέ προς τα μέρη μας.
Επίσης το γεγονός ότι εσύ με τα 16GB είσαι μια χαρά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι που τους είναι απαραίτητος περισσότερος χωρίς στο κινητό…

Εντελώς φιλικά πάντα.

Αντώνης

Παιδιά μπορεί το note 5 dual να μην έρθει επίσημα Ελλάδα αλλά κάπου στα χρειστουγενα τα skroutzoμαγαζα θα το φέρουν οπός έγινε και με το note 4 dua του οποίου είμαι κάτοχος και μια φορά που είχα ένα πρόβλημα η εγγύηση λειτούργησε κανονικά οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα

Γ.Κ

Οπου φυγει φυγει,μετα το note3, αποχαιρετω τη samsung κ παω για huawei mate 8.Θεωρω τραγικο λαθος κ τεραστια ελλειψη οχι μονο το sd αλλα και την ενσωματωμένη μπαταρια.Αυτα την ξεχωριζαν απο το σωρο κ εδιναν ανεξαρτησια στο χρηστη.Οσο για το αν ειναι επαρκη τα 21 gb που ειναι ελευθερα στην 32αρα εκδοση,αν εχεις τη συσκευη για φιγούρα κ selfie,ειναι αρκετα,αν την εχεις για εργαλειο,οχι βέβαια δεν επαρκει.

pazzo

Νομίζω πως η SD card είναι must για κινητό. Το 930 δεν έχει αλλά όταν το πήρα λέω 32 GB έχει, σιγά μην τα γεμίσω.. Έλα όμως που η κάθε φωτο και ιδικα κάτι βιντεακια που βγαζω συνέχεια με έχουν κάνει να αδειάσω την μνήμη 2 φορές μέχρι τώρα.. Καλό και το cloud, δεν λέω, ένα 1 TB δωρεάν μου προσφέρει η MS αλλά για να δω κάποιο παλιό βιντεακι χρησημοποιω data η χρεαζομαι wifi με vdsl σύνδεση. Οποτε έτσι απλά SD card για μένα είναι νόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.