Samsung Galaxy Note 5: Αρχές 2016 έρχεται Ευρώπη

Τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Note 5 και η Samsung προχώρησε σε μια κίνηση που αιφνιδίασε αρκετούς. Αποφάσισε να μην διαθέσει το νέο phablet στην Ευρώπη και επικεντρώθηκε σε άλλες αγορές που θεώρησε ότι υπάρχει ο χώρος για να κάνει τις πωλήσεις που θέλει.

Οι νέες πληροφορίες του Gadgette, τις οποίες επιβεβαιώνει και το AndroidCentral, λένε ότι αρχές του 2016 θα έρθει το Samsung Galaxy Note 5 στην ευρωπαϊκή αγορά, δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε τιμή. Αν ξεκινήσει να διατίθεται τον Ιανουάριο, τότε θα έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα.

Το Samsung Galaxy Note 5 ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels, Corning Gorilla Glass 4, επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 32/64GB ενώ υπάρχει και έκδοση με 128GB, το κινητό δεν δίνει τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης. Η κάμερα είναι 16 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και η μπαταρία 3000mAh.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για την αγορά του Note 5, υπομονή λίγες εβδομάδες.

samsung galaxy note 5 europe, Samsung Galaxy Note 5: Αρχές 2016 έρχεται Ευρώπη

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Καλως τα παιδια καλως τα 3-0.ετσι θα πανε οι πωλησεις του note5 στην ευρωπη.

nik tip

Πεταξε η ευκαιρια,ηδη θα εχει παλιωσει Ηταν επικο λαθος κ οδηγησε πολλους αμετακλητα σε αλλες εταιριες.Κριμα γιατί παρα τις τραγικες ελλειψεις (για αλλους sd για αλλους αππσπωμενη μπαταρια και για πολλους ράδιο ) εχει πολυ καλη ποιοτητα και απο δυναμη φυσαει.Οι Ευρωπαιοι καταναλωτες ομως ειναι πολύ συνειδητοποιημενοι κ αυτη η λάθος κινηση θα αποτυπωθει πιθανον με μικρες πωλησεις

b16bkostas

Όλα τα site το βγάζουν καλύτερη επιλογή σε σχέση με το edge plus και σε καλύτερη τιμή..
Η Samsung το έκανε για να πουλήσει το edge plus
Το θέμα ειναι ότι τέλη Ιανουαρίου άμα έρθει θα έχει την αρχική του τιμή ενώ το edge θα έχει πέσει στα 600 και το note 769

Και τέλη Φεβρουαρίου θα παρουσιαστή το s7 που θα βγει κατευθείαν σε edge plus

mixtri

Κρίμα που το Huawei Mate 8 είναι πολύ καλύτερο. le poule.

Antonis

Φιλε b16bkostas πως βγηκε το συμπερασμα οτι αν κυκλοφορησει ευρωπη,η τιμη του θα ειναι η αρχικη που ηταν οταν πρωτοκυκλοφορησε?Αν ειναι ετσι,δεν θα κανει πωλησεις γιατι ολοι οι φιλοι της Samsung θα περιμενουν με αγωνια τα S7-S7 Edge

Stergios

Μάλλον η samsung μας έχει εμάς τους ευρωπαίους για πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί οι σχιστομάτηδες!

νικολαϊδης πετρος

Μακράν το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά..Τα έχει όλα και είναι σαν να έχεις ένα μίνι υπολογιστή!!!Πραγματικά το κινητό πετάει!!Ταχύτητα, κάμερα, μπαταρία (τουλάχιστον 2 μέρες με μέτρια χρήση), είναι άριστο σε όλα…

Υ.Γ όποιος θέλει ράδιο ας πάρει ένα mp3 15-20 ευρώ

Καλημέρα

Kassandros

Αυτή τη φορά θα γυρίσω την πλάτη στο 5ο μοντέλο, μετά το 1ο,2ο,3ο και 4ο….με βλέπω για το Mate 8! Αν ερχόταν Σεπτέμβρη θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

shadgr

@νικολαϊδης
δεν έχω καμία διάθεση να αρχίσω την αιώνια κουβέντα ξανά και ξανά.. Αλλά όταν τα note 2, 3, 4 είχανε όλες αυτές τις ΕΞΤΡΑ λειτουργίες (sd, μπαταρία, ραδιόφωνο) και σταδιακά τις αφαιρεί για το κέρδος τους, νομίζω τους αξίζει μια τιμωρία μή αγοράς.. Και ειδικά μετά την “τεχνητή έλλειψη” στην Ευρώπη..
Θα σε πείραζε δηλαδή με μία συσκευή των 849 ευρώ, να συγκεντρώνονται όλες οι τεχνολογίες που ήδη υπήρχαν σε παλιότερες εκδόσεις της σειράς;

NLS

Καλώς να το δεχτείτε.

Εγώ δεν θα επιβραβεύσω τις επιλογές της εταιρίας.
Ούτε σαν μηχάνημα, ούτε σαν απόφαση του πότε να έρθει.

Lefteris

Παιδιά, πατωσει-ξεπατωσει είναι γεγονός ότι παραμένει το καλύτερο στην κατηγορία του! Δεν έχει αντίπαλο και όσοι λέτε ότι θα το τιμωρησετε μάλλον τιμωρείτε τον εαυτό σας αγοράζοντας το νο2…
Τώρα από εκεί και πέρα και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι φθηνότερο από την αρχική τιμή του αλλά και να μην είναι όταν παίζεις μπάλα μόνος σου αναμενόμενο!
Τέλος να πω ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του και κάνει τις επιλογές του!

παπαροκας tiamat

Μαkaκια εκανε. Μεχρι να πεσει η τιμη θα βγει το note 6 !Δεν ειμαστε προβατα να τις λεμε μπραβο σε οτι κανει!! Αυτα αλλου…

Σταύρος Χρι

Λυπάμαι πολύ αλλά άργησες…. Κι χαίρομαι που άργησε κι έδωσα την ευκαιρία σε άλλη εταιρία (αποδείχθηκε να είμαι περισσότερο ικανοποιημένος)…
Τραγικό…. Θα ξεκινήσει από 800 ευρώ ένα κινητό ήδη 5 μηνών (κι με ελείψεις σε σχέση με το προγονό του)… χαχαχα Νομίζω μας έχει περάσει για πολύ ηλίθιους η Samy τώρα τελευταία…..
No no να μας λείπει…Εχουμε αξιοπρέπεια , μυαλό , δεν κάνουμε μπέεε κι κυρίως δεν τρώμε σανό
να τα κρατήσει για stoke υλικό στα επόμενα Α που θα βγάλει…

Φιλικά…. 🙂

giannis

το κινητο ειναι σε δυνατοτητες το κορυφαιο που κυκλοφορεί. δεν ειναι ομως για ολους. ειναι ακριβο γιατι κανει καποια πραγματα που αλλα κινητα ΔΕΝ κανουν. αν δεν χρειαζεται καποιος αυτα τα χαρακτηριστικα ( τα οποια κακα τα ψεμματα αφορουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ και ΟΧΙ SOCIAL MEDIA χρηση) δεν εχει κανενα λογο να το αγορασει. παντα θα του φαινεται ακριβο. εγω ανυπομονω θα παρω το 64gb (εχωnote 3 32 gbμε 16gb sd και μου φτανουν τα 64). οσο για το ραδιο; το galaxy core που ειχα ειχε ραδιο και εκανε 150ευρω. προφανως δεν αγοραζεις note για το ραδιο και στο note 3 δεν εχω ραδιο και δεν μου χει λειψει ποτε.

shadgr

Ε όχι και επαγγελματικό ένα κινητό που απλά παίρνει τηλέφωνο και έχει πενάκι, με μηδενική διάρκεια μπαταρίας, γυάλινο και με μηδενική αντοχή. Επαγγελματίας δεν είναι ο geek παιδιά που αλλάζει rom κάθε 3 και λίγο στο κινητό του… Έλεος δηλαδή!~!!!

red

το κινητο ειναι επικυνδινο .Δειτε το sar που βγαζει

ChrisG

Galaxy Note 5
0.45 W/kg (head) 0.58 W/kg (body)

Iphone 6s
Head: 1,12 Body: 1,14

Ποιό είναι επικίνδυνο τώρα;προφανώς τρολλάρεις και δεν έχεις ιδέα απο sar.Mέχρι τα 0,7 θεωρείται το καλύτερο sar.Πάνω απο 0,7 είναι τοστιέρες.

Σπυροςfbv

Επαγγελματικο τηλεφωνο καθαρα! Ειναι σαν να χεις εναν υπολογιστη φορητο! Τα κανει ολα! Κλασης ανωτερο απο την σειρα s της σαμσουνγκ. Εχω note 3 και ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος! Στο ebay το note 5 εχει 500 και μαλλον δεν θα περιμενω αλλο!

speedo

Ειπανε για αρχες του 2016 και κοντευει πασχα αντεεε και μετα σου λεει δεν πανε καλα τα κερδη, οτι να ναι.

ChrisG

το sar που αναφέρθηκε είναι απο τα πιό χαμηλά.μην παραπληρορείται μερικοί όταν δεν γνωρίζεται.μέχρι τα 0,7 είναι άψογο.0.45(head),0.58(body).της μηλοεταιρείας είναι το ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΩ.όταν θάρθει ελλάδα θα έχει κανά 500ρικο.vfm.επαγγελματική συσκευή με την οποία κάνεις τα πάντα.όποιος έχει Note 3 και note 4 ξέρει.εγώ θα το αλλάξω όταν έρθει η sd και η αποσπώμενη πίσω.άν επιστρέψει και το ράδιο ακόμη καλύτερα.

giorgos livieratos

Λυπαμαι αλλα οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν ξερετε τι σας γινεται. εχω το κινητο μια εβδομαδα και ειναι οτι καλυτερο εχω δει ποτε μου απο κοντα! βγαινει ο αλλοςo mixtri και λεει οτι το hawai ειναι καλυτερο. ρε πλακα μας κανετε καποιοι εδω εσα? ελεος με τους ασχετους επιτελους!!

giorgos livieratos

@shadgr
Είσαι ασχετος αγορι μου μη ασχολησε με κινητα. ακου μηδενικη μπαταρια. το εχεις παρει ρε φιλε και τα λες αυτα? Η μπαταρια του 5 απλα μαμαει! πολυ καλυτερη απο του 4 με τις διορθωσεις που εκαναν στην καταναλωση. οσον αφορα την φορτιση ειναι απο αλλο πλανητη. Καποιοι κομπλεξικοι με την σαμυ ας παρουν το απαραδεκτο εδω και χρονια iphone. Αντε ασχετοι πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.