Samsung Galaxy Note 5: Ψηφίστηκε ως το αγαπημένο κινητό, δεύτερο το 6s Plus

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του Samsung Galaxy Note 6 (ή Note 7), ο προκάτοχος Samsung Galaxy Note 5 πήρε μια σημαντική διάκριση στις ΗΠΑ. Το American Customer Satisfaction Index (ACSI), του έδωσε τον τίτλο του αγαπημένου smartphone στις ΗΠΑ.

Ο οργανισμός, που μετρά τον δείκτη ικανοποίησης των καταναλωτών, έδωσε στο Samsung Galaxy Note 5 88/100 πόντους από την δημοσκόπηση που πραγματοποίησε σε εθνικό επίπεδο.

Δεύτερο έρχεται το iPhone 6s Plus με 85/100 πόντους, τρίτο το Samsung Galaxy S6 edge+ και Samsung Galaxy Note 4 με 84 πόντους. Τέταρτο είναι το iPhone 6s με 83 πόντους και την πεντάδα κλείνουν με ισοβαθμία Samsung Galaxy S6 Active και iPhone 6.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον και το παράδοξο είναι ότι το poll δεν έβγαλε τη Samsung ως το πιο αξιόπιστο brand. Πρώτη είναι η Apple με 81 πόντους και δεύτερη η Samsung με 80 πόντους. Η Motorola είναι τρίτη με 77 πόντους.

galaxy note 5 favorite smartphone, Samsung Galaxy Note 5: Ψηφίστηκε ως το αγαπημένο κινητό, δεύτερο το 6s Plus

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
James

Πιο ενδιαφέρον βρίσκω το γεγονός ότι το φθηνό και ταπεινό moto G είναι πιο πάνω απο galaxy s6 και iPhone 6…

αγγελος

Δε θα επρεπε james να σου φαινεται και τοσο ενδιαφερον καθως ειναι πολυ ευκολο να εισαι ευχαριστημενος οταν δινεις 350 ευρω παρα 749!οταν δινεις τοσα λεφτα εισαι πολυ πιο αυστηρος με αυτο που εχεις στα χερια σου.συγχαρητηρια λοιπον στη samsung.πιστευω οτι εβαλαν μυαλο και το επομενο note αν κρινω απο το s7 edge θα ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο εχουμε δει σε κινητο ever.φανταστικο το note 5 αλλα απο τοτε που πηρα το s7 edge απλα δε μπορω να το συγκρινω με τιποτα αλλο.

Θόδωρος.

Εγώ αναμένω πως και πως το Νοte 6/7.(Αν δεν έχουμε βουλιάξει μέχρι τότε).

george

Χωρις να ειχα ποτε note αλλα εχοντας φιλο που ξερει να το δουλευει κ οχι σαν καποιους που λενε για lag κ το σκοτωνουν περνοντας cyanogenmod εχω να πω οτι οταν εμφανιζετε η σειρα note ολοι βαρανε προσοχη.

nikos

@james η Motorola thug life εκει !!! Άντε γεια ειναι…

sotos

Εμενα παλι, εντυπωση μου κανει που στην αμερικη, βγηκε πρωτη η sammy. Δηλαδη στην κορεα ποια θα εβγαινε;! η MLS?

petros

Samsung και Apple παίζουν μπάλα μόνοι τους

lumia 1020

πολυ εγκυρο και εγκαιρο, λεμε τωρα γτ γελαν και τα 6χρωμα κατσικια που εχω, μιας και το lg g4 καθως και το s7/s7 edge ειναι 10 και 47 θεση αντιστοιζα…. ελα κλεινουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεε ελα ελααααααααααααααααααααααα αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Κώστας Ζ.

@άγγελος, περίμενε να βγει και βλέπουμε αν θα είναι το πιο ολοκληρωμένο ‘phablet’ (και οχι τηλέφωνο όπως είπες εσύ)

Οσο για το S7 edge σου, ομορφο που θα ηταν αν δεν ηταν edge…το έχει ο φίλος μου και σιχαινομαι να το κραταω επειδή εχει τα edges…τοσο άχρηστα και αβολα για εμενα…το S7(όχι το edge) ΘΑ ηταν ενα τέλειο phablet αν είχε stereo ηχεία… Πολύ σημαντική προσθήκη που απουσιάζει…Ελπίζω να τη δούμε στο Note

Υ.Γ. Άκουσα προχθές το iPad Pro (ενα τεράστιο, δεν τα παρακολουθώ αυτά) με τα 4 του ηχεία, απλα φοβερό…

αγγελος

Κωστας ζ. Σοβαρα ρε φιλε πονεσαν τα μυαλα μας να μη θεωρεις σημαντικο τη καμερα,τον εξτρα χωρο,την οθοναρα που λες οτι δε σε βολευει ενω επαθε πλακα ολος ο κοσμος και δε την ακουμπας ποτε κατα τη χρηση,την αδιαβροχοποιηση,τον εξτρα αποθηκευτικο χωρο και το ποσο γρηγορο ειναι αλλα οτι θα θελεγες dolby surround ηχο για καποιο λογο απο ενα πραγματακι που ειναι 12 εκατοστα.οτι δηλαδη δεν εχεις στερεοφωνικο η λαπτοπ σπιτι σου και ακους μουσικη απο το κινητο ενω εξω οταν εισαι δε βαζεις ακουστικα αλλα ακους απο το κινητο μεσα στο κοσμο.μονο αν πας σε καμια παραλια το καλοκαιρι στη φολεγανδρο και δεν εχει beach bar ρε φιλε το καταλαβαινω ε παρε ενα ασυρματο ηχειο να ακους σαν ανθρωπος.ε ρε κατι τυποι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.