Samsung Galaxy Note 5: Τον Ιανουάριο στην Ευρώπη;

Κατά την παρουσίαση του Galaxy Note 5 πολλοί απογοητεύτηκαν μιας και η Samsung ήθελε για αρχή να επικεντρωθεί στην αγορά των ΗΠΑ και της Ασίας. Να όμως που πιθανόν σύντομα να το έχουμε και στην Ευρωπαϊκή αγορά σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες.

Η σειρά των Galaxy Note είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το αγοραστικό κοινό και ήταν πραγματικά περίεργο που η Samsung δεν έφερε τη συσκευή στην Ευρώπη ενώ δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να έγινε για να προωθήσει περισσότερο το Galaxy S6 Edge Plus.

Αναφορικά με την αλλαγή των δεδομένων για τη διάθεση του Samsung Galaxy Note 5 στην Ευρώπη, τα ευχάριστα νέα έρχονται από τη Ρουμανία μιας και πηγή προσκείμενη στην επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung, αναφέρει πως οι τοπικοί πάροχοι κινητής τηλεφωνίας θα έχουν το Galaxy Note 5 τον Ιανουάριο του 2016.

Εφόσον οι φήμες αυτές αποδειχθούν αληθινές, εκτός από μεγάλη χαρά που θα δώσει στους απανταχού χρήστες του Galaxy Note, θα φανεί πως τελικά επικράτησε η λογική και θα έχουμε τελικά τη συσκευή στα χέρια μας σύντομα. Φυσικά και θα το θέλαμε ακόμα και μέσα στο Δεκέμβρη μιας και η Samsung θα μπορούσε να έχει αυξημένα κέρδη λόγω των εορτών όπου όλοι μας λίγο πολύ κάνουμε την υπέρβαση στις αγορές μας.

Εσείς; Ανυπομονείτε;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arislp

και που σαι σαμσουνγκ απο τα 4 χρωματα φερτο μονο σε 2 εδω..και μονο 32 γιγα…τα κλασικα…και τα υπολοιπα 2 οταν με το καλο βγαλεις το 6…

χρηστος

Εγώ το περιμένω αλλά θα δω πως είναι και το priv της Blackberry και θα επιλέξω

NLS

no thanks

και κρίμα γιατί υπήρξα φανατικός οπαδός της σειράς από την αρχή της – όταν ήμουν και “περιθώριο” (ρε φίλε που πας με τη ρακέτα και τέτοια)

θάνος

με το καλό να έρθει να πέσει και άλλο η τιμή του 4!!
ωραία νέα!!!

aggelos

το περιμενουμε πως και πως ειναι η αληθεια.αν εχεις μια φορα πενακι μετα δε γυρνας πισω και θελουμε μια ανανεωση.

aggelos

οσον αφορα το s7 τα πραγματα ειναι απλα,αν βαλουν μεταλλικη κατασκευη και edge οθονη με τα specs στα τερματα και την οθονη να καμπυλωνει πανω απο το μεταλο οπως στο iphone η samsung θα επιστρεψει οχι μονο στη κερδοφορια αλλα γενικοτερα

DIREFEAR

Έχω το note 4…δεν βλεπω καποιο σημαντικό λογο,πέραν του cpu και των 4gb ram,για να το αγοράσω…

NtinosMD

Αυτοι που τ ηθελαν τρελα εδω το εισηγαγαν με οποιοδηποτε κοστος…. ( ναι υπαρχουν κ αυτοι που σκανε 1000αρικα για κινητα κ ζουν αναμεσα μας :-Ρ ). Αλλα αναμενομενο , αν κ δεν περιμενα τοσο μεγαλο το delay….

Ανδρέας Γεωργίου

Κάτοχος του Samsung Note4 ,τηλέφωνο όπου όταν το πάρεις στα χέρια σου καταλάβεις ότι τα εχει όλα,τα κάνει όλα ,δύσκολα Πάς σε κάποια άλλη μάρκα τηλεφώνου ,και το Note 5 είναι ένα σκαλί πιο πάνω απο το Note 4 οπότε Note και πάλι Note

Shadgr

Ναι και σε δύο μήνες θα ανακοινωθεί το 6 και μαντέψτε; Θα έχει σίγουρα Micro SD. Όπως το s5 neo έχει ραδιόφωνο..
Το note 5 είναι το μεγαλύτερο back -to – the future κινητό όλων των εποχών… Και φυσικά το σχόλιο είναι ειρωνικό…

g.k

Μετά από όλα τα note φέτος κουνάνε μαντήλι Όλοι όσοι θέλουν εργαλείο κ specs και όχι ψευτοφιγουρα με μόνο κριτήριο τα γυαλί μέταλλο,την κάνουν από τη σειρά note.Κρίμα γιατί ήταν τα καλύτερα όλων με διαφορά.

Σταύρος Χρι

Πραγματικά…. ξεκίνησα με το να κοροιδέυω την παντόφλα (note 2) ενός φιλου μου…. επαιξα μαζι του 1-2-3-4 φορες το ερωτεύτηκα στο τελος ! Πηγα κι ειπα φιλε εγω θα παρω το καινούριο το note 3 !!! τα εσκασα… Καθε μέρα για 1 χρόνο εβλεπα να βγάζει τα λεφτά του καθός ως φοιτητής ήταν το απολυτο εργαλείο για μένα! Βγήκε το 4 το είδα κι είπα λιγο πιο ασκημο κι οχι κι πολλες διαφορές απο το δικό μου δεν ξερω αν αξίζει το upgrade μου…. Το μονο σίγουρο ειναι ότι αν δεν παρω το 4 θα πάρω το 5 είπα !!! Κι βγήκε το 5 κι αυτή την φορά ενώ ορκιζόμουν οτι θα μείνω στα note κι οτι δεν θα τα αλλαζα με τπτ οχι μονο δεν με ενθουσίασε αλλα μου έκανε οσο χειρώτερη αρνητική εντύπωση υπάρχει!!! Για να προλάβω οποιονδήποτε που μπορεί να νομίζει οτι ”οτι δεν φτάνει η αλεπού το κάνει κρεμαστάρια” σας λέω ότι παρόλλο που ειμαι φοιτητής εχω αρκετά μεγαλη οικονομική ανεση να το πάρω ”χτες”.. Ομως είδα οτι η Samy αλλαξε φιλοσοφία στην σειρά!!! Εμεις θελαμε το Note εργαλείο με την συμασία της λέξης εργαλείο (ενα mini pc) Αυτό ηταν το αγοραστηκο κοινό της σειράς… Δυνατότητες… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.