Samsung Galaxy Note 5: Η Samsung προειδοποιεί για τη σωστή χρήση του S Pen

Τον Αύγουστο, όταν κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy Note 5, είχε προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα με το νέο S Pen. Για την ακρίβεια μιλάμε για την υποδοχή του S Pen που είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να επιτρέπει να μπει πολύ εύκολα από την ανάποδη το πενάκι, αλλά δεν βγαίνει καθόλου εύκολα και το αποτέλεσμα είναι να προκαλούνται προβλήματα.

Η Samsung τότε είχε απαντήσει προτρέποντας τους χρήστες να διαβάσουν το manual για να μην αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Μιας και σχεδόν κανένας από εμάς δεν θα καθίσει να διαβάσει οδηγίες σε manual, η Samsung έχει προσθέσει στην οθόνη των νέων Samsung Galaxy Note 5 μια ετικέτα. Η ετικέτα σας προειδοποιεί από την πρώτη στιγμή που πιάνετε το κινητό στα χέρια να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πως θα τοποθετήσετε το S Pen. Προειδοποιεί ότι η μη σωστή τοποθέτηση μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο πενάκι αλλά και στο κινητό.

“Be sure to insert your S Pen with the nib pointed inward. Inserting the S Pen the wrong way can cause it to become stuck and can damage the pen and your phone”, είναι η χαρακτηριστική επιγραφή επάνω στην οθόνη.

Samsung Galaxy Note 5: Η Samsung προειδοποιεί για τη σωστή χρήση του S Pen, Samsung Galaxy Note 5: Η Samsung προειδοποιεί για τη σωστή χρήση του S Pen

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikosar

Καλημέρα. .
Είσαι φάουλ ρε σαμυ …

NtinosMD

Οδηγιες για ηλιθιους μαλλον… @_@ !!!!! Ελεος

Νικος

Ποσοι ηλιθιοι υπαρχουν εκει εξω, για να αναγκασουν την Samsung να το βαλει μεχρι και στη ζελατινα?

fl ou

Έτσι κι αλλιώς όπως έγινε το note5,από ενα σουπερ εργαλειο εγινε ενα fashion όλο ελλειψεις,έχασε κ την καθολική αποδοχή στην κατηγορία. Εξουσία κ η μεγάλη πτώση των πωλήσεων παγκοσμια

Shadgr

Προφανώς είχε κρούσματα.. Και όχι λίγα.. Από Samsung έχω ξεμπερδέψει προς το παρόν.. Η κουβέντα αυτή έχει ξαναγίνει εκτενώς…

γιωργος παυλιδης

ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγορα..το εχω εδω και 1 μηνα και ειναι απιστευτο!!!όποιος θέλει να το πάρει και το σκέφτεται να το πάρει οπωσδηποτε…..samsung galaxy note 5 the best of the best!!!

DimKoul

Κατοχος Note 3 ειμαι αλλα αυτο ειναι μικρο-ελαττωμα.Οκ 1 στους χιλιους μπορει να την πατησει βαζωντας το πενακι αναποδα αλλα παρολαυτα το μυαλο μπορει να κολλησει και να συμβει και μετα αντε να τραβιομαστε αν δεν βγει….Απλα το αντιληφθηκαν ισως οταν ηταν αργα και δεν υπηρχαν περιθωρια αλλαγης
..

Αργυρης

Οτι και να πω για το συγκεκριμενη εταιρια ειναι λιγο…αρχικα οταν βγαζεις note και το πουλας με μια τιμη στο ταβανι πρεπει τουλαχιστον στον τομεα αποδοσης να εισαι κορυφη και επειδη το τηλεφωνο απευθυνεται κυριως σε επαγγελματιες θα επρεπε να δουλευει διχως το παραμικρο προβλημα.Το λειτουργησα για λιγα λεπτα και τα κολληματα που χε ηταν εμφανη παντου.Αρχικα η διαχειριση της ραμ τραγικη,οι εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο αμα ξεπερασεις τις 8 αρχιζει καποιες και τις κανει reload με αποτελεσμα να σου τρωει χρονο και να σου σπαει τα νευρα.Αχρηστο bloatware που δε μπορεις να σβησεις και κακο παντρεμα software με hardware.Πραγματικα κριμα γιατι ειναι μια πολυ ομορφη συσκευη με πολυ καλη οθονη και καμερα και ειναι πραγματικα αστειο να χει τετοια θεματα.Το προβλημα αυτο υπαρχει παντου δεν συνεβει μονο σε εμενα επειδη το εψαξα και στο ιντερνετ.Ποτε δε θα μαθει αυτη η εταιρια….

@γιωργος παυλιδης Εισαι πολυ ενθουσιασμενος μαλλον με την αγορα σου και δεν εχεις δει τα αρνητικα και σε καμια περιπτωση δεν ειναι το καλυτερο κινητο της αγορας.Ειδικα μ αυτα π προανεφερα.Αλλα αποψη σου!

περικλης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΝΟΤΕ 5 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ?

DAM

Όσον αφορά στο βάζω ανάποδα το πενάκι δεν θέλω να τοποθετηθώ γiατί θα προσβληθούν πολλοί!!!! Είναι επιεικώς …
Και τώρα πείτε μου αν όχι Samsung Note τότε ποιό ?
Ξέρετε κάποιον άλλο κατασκευαστή με πενάκι
Για τους επάγγελματίες το s-pen είναι σωτηρία όλα τα άλλα είναι ραπανάκια γα την όρεξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.