Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσαν φωτογραφίες του από διαφορετικές γωνίες λήψης

Νέες φωτογραφίες του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 7 διέρρευσαν στις οποίες βλέπουμε το phablet της Νότιο Κορεατικής εταιρείας σε τρεις νέες λήψεις.

Οι νέες φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω για το Samsung Galaxy Note 7 δείχνουν να είναι από το ίδιο πρωτότυπο που διέρρευσε πριν λίγες ώρες και σας παρουσίασε το Techblog.gr σε σχετική ανάρτηση.

Το ότι η συσκευή που έχει φωτογραφηθεί εικάζουμε ότι είναι πρωτότυπο και όχι κάποια από τις πρώτες συσκευές παραγωγής έχει να κάνει με την απουσία από το εμπρός μέρος της συσκευής του λογότυπου της Samsung. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να είναι απλά καλυμμένο με κάποιο cover που δεν διακρίνουμε μιας και οι φωτογραφίες δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια.

Κατά τα άλλα διακρίνουμε καμπυλωτή οθόνη αλά edge, καθώς και τους αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής μπροστινούς sensors οι οποίοι εικάζουμε ότι είναι σαρωτές ίριδας, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε τι πραγματικά είναι. Τώρα από την φωτογραφία στην οποία η οθόνη του Galaxy Note 7 είναι ενεργοποιημένη θα ομολογήσουμε ότι δεν βγάλαμε και πολλά συμπεράσματα, πέραν βέβαια από το ότι η συσκευή είναι μάλλον έτοιμη.

Το νέο Samsung Galaxy Note 7 θα το δούμε στις 2 Αυγούστου όταν αποκαλυφθεί επίσημα σε event στη Νέα Υόρκη, αν και μέχρι τώρα η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει κάποιο event ή κάποια επίσημη ανακοίνωση για εκείνη την ημέρα. Εικάζουμε ότι εφόσον οι φήμες αποδειχθούν πραγματικές θα μάθουμε περισσότερα σχετικά σύντομα.

Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσαν φωτογραφίες του από διαφορετικές γωνίες λήψης

Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσαν φωτογραφίες του από διαφορετικές γωνίες λήψης

Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσαν φωτογραφίες του από διαφορετικές γωνίες λήψης

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo pap

Αυτος ο σχεδιασμος(λογικα αυτο θα ειναι απο τις φωτο που κυκλοφοεουν) οπως και του s7 πραγματικα σε κανουν να τα θες χωρις να τα χρειαζεσαι,προσωπικα εκπληκτικός σχεδιασμός απο την samsung φετος,πραγματικα ζωγράφισε.

κΩστας

Αν είναι όντως έτσι δεν είναι καθόλου κακό

Άκης!

Τούμπανο θα είναι όπως και να χει….θα περιμένω μήπως και βγάλει έκδοση με flat οθόνη. Αν όχι θα αρκεστώ στην edge.

Nick

Έχει πλάκα πόσο διαφορετικά γούστα μπορεί να έχουν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Εγώ ως συνήθως διαφωνώ με την πλειοψηφία – η οποία πραγματικά αναρωτιέμαι αν κάποια προϊόντα της Samsung απλά δεν γραφανε Samsung πάνω αλλά κάποια άλλη φίρμα, αν θα είχε την ίδια “λατρεία” και πάλι – βρίσκοντάς το κακογουστο ή όχι κάτι το τόσο πια εντυπωσιακό σε design και εμφάνιση, σε αντίθεση ας πούμε με το Z5 premium που πραγματικά το βρίσκω τέρμα σικατο και κουκλί. Αλλά όπως είπα γνωρίζω πως δεν ανήκω στην πλειοψηφία χαχα.

Πέτρος Π

Ναι τρομερό design… Χαχα! Εδώ και 5 χρόνια βγάζει ουσιαστικά το ίδιο κινητό… Γενικά δεν καταλαβαίνω τι κολήματα τρώει ο κόσμος… Όλα τα κινητά που κυκλοφορούν σήμερα είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα… Μπροστά μια τεράστια οθόνη, μερικοί σένσορες, ένα κουμπί κάτω.. Και από πίσω πάλι μια μεγάλη πλάτη, καναδυό κάμερες, flash… Τώρα αν το ένα έχει μερικά χιλιοστά παραπάνω περιθώριο ή αν είναι φτιαγμένο από πλαστικό και όχι αλουμίνιο, σιγά τα αυγά! Γενικά το βλέπω αστείο σε site τεχνολογίας να ασχολούνται με τέτοια θέματα.. Κινητά τηλέφωνα είναι, όχι τσάντες…Κάπου έχει χαθεί η μπάλα νομίζω…

Darth

@Nick +1 και από μένα, το z5 πολύ ποιο όμορφο, αν δεν ήταν η άκρως αμφίβολη αξιοπιστία της Sony(όχι τόσο χάλια όσο η LG αλλα και πάλι είχα φάει μπόλικες πατάτες) και ειδικά service θα το είχα τσιμπισει
Μέχρι να αλλάξει αυτό Samsung /huawei

aptalikos

@Πέτρο βασικά δεν έχω καταλλάβει τι κανείς τότε σε αυτό το site αν και σε κάποιο άλλο site με αυτοκίνητα να έμπαινες πάλι θα έκραζες ότι όλα έχουν 4 ρόδες και τιμόνι, πουθενά μυρωδιά τι υπάρχει κάτω από το καπό ή μέσα στο σαλόνι.

Johnny

Ρε ‘σεις…Πολυ στενομακρο δεν ειναι,ή εμενα μου φαινεται;;;;
(αν και δε νομιζω να εινα αυτο το τελικο προιον)

dark_master

Στα θετικά του η πολύ καλή αναλογία οθόνης της συσκευής. Στα αρνητικά του για μένα είναι πως είναι πολύ τετραγωνο (γούστα αυτά). Βέβαια όλα τα Note είναι κάπως τετράγωνα.
Η οθόνη φαίνεται πολύ κυρτή στις άκρες και δεν ξέρω αν θα ευννοεί στο κράτημα.

Ας περιμένουμε να παρουσιαστεί βέβαια (για να δούμε και αν είναι αυτο το τελικό σχέδιο για να το κρίνουμε)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7: Πως να καταστρέψεις ένα brand [Fails]

Ένα λάθος 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που θα μπορούσε να καταστρέψει οποιοδήποτε brand, από την “απόλυτη συσκευή” της αγοράς.

Business Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy Note 7

Η Samsung κέρδισε την ομαδική αγωγή για το Galaxy Note 7

Η δυσάρεστη ιστορία με το Galaxy Note 7 δεν έληξε για την Samsung όταν προχώρησε στην δεύτερη και οριστική ανάκληση πέρσι, ούτε με την κυκλοφορία του refurbished Galaxy Note FE πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Android Galaxy Note 7 Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 7: Η ανακύκλωσή του θα δόσει 157 τόνους μετάλλων

Σε μικρό “ορυχείο” αναδεικνύεται το Galaxy Note 7, καθώς η Samsung εκτιμά ότι θα αποκομίσει περίπου 157 τόνους σπάνιων μετάλλων από την ανακύκλωση της συσκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note FE: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες στη Ν.Κορέα με τιμή 610 δολάρια

Το Samsung Galaxy FE (Fan Edition) ή αλλιώς, Samsung Galaxy Note 7, μετά από πολλούς μήνες επιστρέφει ξανά στην αγορά. Η πρώτη χώρα στην οποία ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες είναι η Ν. Κορέα μέσω του παρόχου LG Uplus. Η τιμή του είναι KRW 700.000, περίπου 610 δολάρια και οι πωλήσεις ξεκινούν από 7 Ιουλίου.