Galaxy Note 7: Το 85% το επέστρεψε και οι περισσότεροι επέλεξαν άλλο Samsung

Σχεδόν έναν μήνα μετά την οριστική απόσυρση του Samsung Galaxy Note 7, η Samsung ανακοινώνει ότι έχει καταφέρει να επιστραφεί σχεδόν το 85% των ελαττωματικών κομματιών που πουλήθηκαν στις ΗΠΑ.

“Μέχρι σήμερα, σχεδόν το 85% όλων των ανακλημένων Galaxy Note 7 έχουν αντικατασταθεί στις ΗΠΑ μέσω του Note 7 Refund and Exchange Program. H πλειοψηφία των συμμετεχόντων [στο πρόγραμμα] επέλεξε να πάρει ένα άλλο Samsung smartphone”, ήταν η επίσημη ανακοίνωση του κορεάτικου κολοσσού.

Η Samsung αναφέρει ότι η πλειοψηφία επέλεξε να πάει πάλι σε Samsung smartphone, όμως δεν μας δίνει συγκεκριμένους αριθμούς, κάτι που θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε.

Το ποσοστό αυτό είναι σίγουρα πολύ καλό, δεδομένου ότι πουλήθηκαν εκατομμύρια συσκευές στις ΗΠΑ. Όμως η Samsung δεν σταματά εκεί. Προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα επιστρέψουν ακόμη περισσότερα Note 7, επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει σύντομα να δίνει update να περιορίσει την φόρτιση της μπαταρίας. Να θυμίσουμε ότι το ίδιο έχει ανακοινώσει και για τα ευρωπαϊκά μοντέλα, στα οποία θα περιορίσει την φόρτιση στο 60%.

Στην ίδια ανακοίνωση η Samsung ανέφερε χαρακτηριστικά: “Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να συγκεντρώσουμε τα εναπομείναντα Note 7 στην αγορά. Για να εντείνουμε τη συμμετοχή, τις επόμενες μέρες θα λανσάρουμε software update, που περιορίζει την φόρτιση στο 60%. Κάθε φορά που ο χρήστης φορτίζει την συσκευή, κάνει reboot ή ανοίγει την οθόνη, θα βγαίνει pop-up notification [που προφανώς θα προειδοποιεί]”.

galaxy note 7 returned, Galaxy Note 7: Το 85% το επέστρεψε και οι περισσότεροι επέλεξαν άλλο Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Από όσο έχω διαβάσει, συνολικά τα Note 7 είναι 4 εκατομύρια. Οπότε το εκατομύρια έχουν πουληθεί στην Αμερική ακούγεται υπερβολικό. Πάντως η Sammy δίνει ένα θολό τοπίο όσον αφορά τους αριθμούς που πούλησε, απέστειλε, απέσυρε κλπ. όπως επίσης και την αιτία του προβλήματος.

Γιωργος

Αν θέλει να τους αναγκασει όλους να το επιστρέψουν ας βγάλουν update που να σταματάει την φόρτιση στο 2%.

Paul

Χαμός …….Συναδελφος μου είπε χθες στη δουλειά ότι τα έφτυσε το ΝΟΤΕ 4 που είχε και όταν το πήγε στο service του έδωσαν ολοκαίνουργιο EDGE 7..και μου το έδειξε κιόλας…ευτυχώς μου είπε που ήταν μεσα στην εγγύηση,επισης η εγγύηση για το καινούργιο κανονικά 2 χρόνια

keysmith

αντε να τα βγάλει refurnished στη μισή τιμή με αλλαγή καμιά μπαταρία να γίνει χαμός με την επαναγορά τους.

One

Άμα κάποιοι περάσουν custom rom τι γίνεται;

Tasos Spanos

Τι με custom rom ρε παιδιά τι είναι αυτά που λέτε;
Ξέρεις τι σημαίνει η συσκευή έχει πρόβλημα σοβαρό; Παίρνει φωτιά
Δεν μπορείς να το αφήσεις πουθενά να φορτίσει χωρίς να το επιβλέψεις. Και γενικά και να μην το φορτίζεις.
Θα ήθελες να το αφήσεις στο δωμάτιο και να πεταχτείς να πάρεις κάτι και να πάρει φωτιά το δωμάτιο στο οποίο μπορεί να είναι το παιδί σου η εσύ; Η μέσα στην νύχτα;
Η να πάρει φωτιά το αμάξι αν πεταχτείς να πάρεις μια εφημερίδα; Και ποσα αλλα πράγματα;

Πρέπει να γυρίσουν πίσω όλες μα όλες οι συσκευές. Είναι άκρως επικίνδυνες τι άλλο να σου πει η εταιρεία δηλαδή; Μέχρι και ειδικό κουτί έβγαλαν για να μπορεί να γυρίσει πίσω η συσκευή χωρίς περαιτέρω απώλειες πχ αεροπλάνων

Επιστροφή των συσκευών άμεσα στην εταιρεία δεν είναι αστείο

Ioannis

το υπολοιπο ποσοστο το εχει ρουταρισμενο τι να επιστρεψει? Η εγγυηση εχει χαιρετισει. Δειτε μια στο xda τι rom εχουν βγει κ ποσοι πειραματιζονται ακομα με το note 7.

NikosAr

Δηλαδή είχαν επιλογή να πάνε σε άλλη εταιρεία και ΟΛΟΙ προτίμησαν Samsung ??

raflas

Μεγαλύτερη παπατζα απο αυτή πού διαβάζω δεν πρέπει να υπάρχει..
Άλλωστε τι σχέση μπορεί να έχει το Νοτε 7 με το s7 … Εγω πάντως θα έτρεχα μακριά…
Οπως και έκανα αλλωστε ,υπάρχει και άλλος κορεατης αν θες ντε και καλά δλδ …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.