Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα 2 Αυγούστου με μπαταρία 3600mAh;

Νέα μέρα με νέες πληροφορίες για το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy Note 7, που θα έρθει να διαδεχτεί το Samsung Galaxy Note 5. Οι αναφορές έρχονται από τον Ρώσο Eldar Murtazin, που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος.

Ο ίδιος αναφέρεται στο Samsung Galaxy Note 7 λέγοντας ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Αυγούστου σε Unpacked event που θα πραγματοποιήσει η Samsung. Οι πληροφορίες αυτές συμφωνούν με προηγούμενο leak που έκανε λόγο για την ίδια ημερομηνία και event που θα λάβει χώρα στη Ν. Υόρκη.

Γίνεται αναφορά και στην μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7, λέγοντας ότι θα δίνει 20 ώρες video σε maximum φωτεινότητα και με μια μόνο φόρτιση, ενώ η μπαταρία είναι 3600mAH. Πρόκειται για το ίδιο μέγεθος μπαταρίας που συναντάμε στο Samsung Galaxy S7 edge.

Το Samsung Galaxy Note 5 με μπαταρία 3000mAh έδινε περίπου 13:51 ώρες, ενώ το Note 7 με 20% παραπάνω μπαταρία θέτει πολύ πιο πάνω τον πήχη. Μια μπαταρία 4000mAh θα ήταν πιο αναμενόμενο να δίνει 20 ώρες. Από την άλλη βέβαια, ίσως η Samsung κάνει κάποιες παραμετροποιήσεις στο software, να χρησιμοποιήσει μια ενεργειακά πιο αποδοτική οθόνη κλπ.

Αναμένουμε το επόμενο Samsung Unpacked event για να δούμε αν ισχύουν τα παραπάνω και αν το Samsung Galaxy Note 7 θα φορά οθόνη 5.8 ιντσών όπως έχει ακουστεί, σκάνερ ίριδας, αν θα είναι αδιάβροχο και άλλα πολλά.

galaxy note 7 announcement, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα 2 Αυγούστου με μπαταρία 3600mAh;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Πιο λογικό φαίνεται το 3600 από το 4000 αν αναλογιστούμε και τον χώρο που θα καταλαμβάνει και το πενάκι την συσκευή. Οπότε η μπαταρία του s7 edge δείχνει λογικότερη λύση.
Και όπως γράφει και το άρθρο με την κατάλληλη παραμετροποίηση στο λογισμικό και με hardware που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια μπορει να έχει καλή απόδοση.

nick2010

Παραμετροποιηση my arse

ΜΠΙΓΚ ΦΑΟΥΛ SAMMY ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΟΤΕ !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.