Samsung Galaxy Note 7: Οι επιβάτες καλούνται να μην το χρησιμοποιούν στα ΜΜΜ

Το πρόβλημα με τη μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7, που έχει κάνει αρκετές συσκευές να πιάσουν φωτιά, δεν είναι κάτι που απασχολεί μόνο τον τεχνολογικό κόσμο και τους κατόχους του νέου phablet που καλούνται να το δώσουν πίσω στο πλαίσιο του προγράμματος ανάκλησης.

Η MTA (Metropolitan Transit Authority) της Νέας Υόρκης μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Twitter καλεί τους επιβάτες, αλλά και τους υπαλλήλους να μην χρησιμοποιούν ούτε να φορτίζουν το Samsung Galaxy Note 7 σε λεωφορεία και τρένα. Τους καλεί να απενεργοποιήσουν το κινητό πριν μπουν στο σταθμό ή επιβιβαστούν σε κάποιο λεωφορείο.

Ο λόγος για τις παραπάνω συστάσεις είναι ο φόβος ανάφλεξης της μπαταρίας, αλλά επισημαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο περιστατικό στα μέσα μεταφοράς.

Ο αριθμός των ατόμων που κινούνται κατά μέσο όρο με τα μέσα της ΜΤΑ είναι περίπου στα 5.6 εκατ., επομένως είναι λογικό να προχωρά σε τέτοιου είδους συστάσεις. Στο παρελθόν η MTA απαγόρευσε την κατοχή, οδήγηση και μεταφορά hoverboards στα μέσα μεταφοράς λόγω του κινδύνου φωτιάς. Στην περίπτωση του Note 7 είναι μια πιο soft απαγόρευση.

samsung galaxy note 7 mta, Samsung Galaxy Note 7: Οι επιβάτες καλούνται να μην το χρησιμοποιούν στα ΜΜΜ

samsung galaxy note 7 mta, Samsung Galaxy Note 7: Οι επιβάτες καλούνται να μην το χρησιμοποιούν στα ΜΜΜ

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Εντάξει κατάντησε κουραστικό!
Μετά από τόσο κραξιμο βεβαια πιστεύω οτι η Samsung θα βγάλει καλύτερα προϊόντα!!βλέπουμε….

NtinosMD

Μας πρηξανε τα @@.Μεσα σε ολα αυτα τα χρονια που φτιαχνει η συγκεκριμενη εταιρεια κινητα σμαρτφομια ,κ οχι 1 ή 2 τη χρονια, αλλα τουλαχιστον 8-10 διαφορετικα μοντελα ετησιως και εδω κ ποσα χρονια ( πριν το πρωτο smartphone ) , βρεθηκε ΦΕΤΟς , εν ετει 2016 , ΕΝΑ ελαττωματικο batch ( και που ? America φυσικα !!!! Cupertino , τυχαιο,οεο ????? ) και εγινε χαμος στα media. Μας κουραςαν. Σε λιγο θα μας πουν πως ο χρηστης Note 7 αποτελει κ δημοσιο κινδυνο και πως πρεπει να τους αποφευγουμε σαν να ειναι λεπρος/φυμαατικος. Βγηκαν κ τα οπουρτινιστακια της Αμερικης/Αγγλιας κ δια μαγειας πωπω μ καηκε το κινητο – πληρωσε με.
Απο τη μια καλα εκανε η Apple που στ δικο της Flamegate εκανε τοσο ισχυρο downloplay κ δεν εγινε καθολου ντορος , παρ ολο που ειπε στους χρηστες θα παρετε @@ !!!!

Γιάννης

Από ένα σημείο και μετά φαίνεται ολοκάθαρα ο βρώμικος πόλεμος που επικρατεί στο έδαφος της Apple (Αμερική), χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι η Samsung δεν φταίει.
Η Apple φαίνεται ότι θα χτυπήσει στην Αμερική τη Samsung όσο χρειάζεται , για να την εξουδετερώσει σχεδόν τώρα που θα κυκλοφορήσουν τα νέα i-phone ψηστήρια χωρίς ακουστικά.

Gvirginia

@NtinosMD
Υπάρχουν περιστατικά (2-3) στην Αυστραλία και σε κάποια Ασιατική χώρα (το μοντέλο χωρίς λογότυπο)…
Καλά κάνουν και “πρήζουν τα @@” ώστε να ενημερωθεί μέχρι και ο τελευταίος κάτοχος και να αποφευχθούν περαιτέρω ατυχήματα. (Πάντως το 6χρονο που τραυματίστηκε, τελικά είχε Galaxy Core και όχι Note)

Nick

Μακριά από Lagsung η samesung…

Giannis

Ρε παιδιά και η google αμερικανική εταιρεία είναι. Δεν θα έχει ζημιά από την ιστορία αυτή; Δεν είναι μόνο η apple στην Αμερική.

petros

Πραγματικά κούρασε η ιστορία απαγορεύεται στα αεροπλάνα, στα ΜΜΜ, μαστιγωμα και πετροβολισμος , δημόσιος εξευτελισμος βόλτα στους δρόμους με ταμπέλα ειμαι ΚΑΤΟΧΟΣ ΝΟΤΕ 7…. έλεος πια

NtinosMD

@Gvirginia οχι πλεον πρηζουν @@. Εχουν γινει ανακληση τοσες συσκευες πριν ακομη παραδοθουν σε κατατηματα , πριν τα παρει ο πελατης στο χερι. Εχουν αλλαχτει τοσες συσκευες. Εχει γινει προσωπικη ενημερωση στους κατοχους για να προβουν σε ανταλλαγη. Το οτι αναδημοσιευονται τετοιες ειδησειες σε ολοκληρη Ηπειρο που δεν εχει καν σχεση με τις εκδοσεις αυτες που αντιναχτηκαν ( snapdragon vs exynos ) συνεχεια και συνεχεια- σε αλλες ουτε καν εχουν λανσαριστει να φανταστεις – ε οκ κατανταει κουραστικο κ τεινει πλεον στα ορια της τρομολαγνιας και παραπληροφορησης- και ναι αυτο ειναι οντως κουραστικο. Με την ιδια λογικη θα πρεπε με τον ιδιο ζηλο να αναδημοσιευονται και συχνα πυκνα πληροφοριες για ανακλησεις ελαττωματικων αυτοκινητων, τα οποια αν το ψαξει κανεις ειναι μακραν περισσοτερες απ οτι θα νομιζε εξ αρχης κανεις, αλλα δε βλεπω να γινεται. Αλλα ξεχασα … με το συγκεκριμενο κιντηο κινδυνεουν ζωες ενω με τα αυτοκινητα οχι- ανεξαρτητα αν ΧΑΘΗΚΑΝ στ παρελθον ζωες απο κατασκευαστικα λαθη ( θυμιζω toyota κ οχι μονο ). Η πιο προσφατη ανακληση εγινε απο τη Νισαν Maxima/Murano για κινδυνο αναφλεξης btw.

Agnostos13

Σε λιγο οι χρηστες Note 7 θα συλαμβανονται για τρομοκρατια!

“Samsung Akbar!”

ΥΓ. Οι ανατιναξεις ξεκινησαν στην Νοτιο Κορεα και επεκταθηκαν…

Gvirginia

“Προσωπική ενημέρωση”? Πού το διάβασες αυτό? Έπαιρναν δηλαδή τηλέφωνο τον κάτοχο να αλλάξει συσκευή ή έστελναν υπάλληλο να τους ενημερώσει?

“δεν εχει καν σχεση με τις εκδοσεις αυτες που αντιναχτηκαν ( snapdragon vs exynos )” Το 70% όλων των Note 7 έχει την μπαταρία που κατασκεύασε η SDI. Δεν έβαλαν διαφορετικές μπαταρίες στα διαφορετικά SOC. Επίσης, η Αμερική και η Κίνα πήραν τον Snapdragon (στην Αμερική γίνεται ανάκληση, στην Κίνα όχι) και η Νότιος Κορέα με -πχ- την Ελλάδα πήραν Exynos (και στις δύο γίνεται ανάκληση)…

Είπε κανείς ότι είναι λιγότερο/περισσότερο επικίνδυνο από ελαττωματικά αυτοκίνητα? Καλά κάνουν και ενημερώνουν, όπως θα έπρεπε και με τα αυτοκίνητα (δε συχνάζω σε forum/blog αυτοκινήτων για να ξέρω αν ισχύει).
Ακόμα και τρόφιμα γίνονται ανάκληση κάθε εβδομάδα. Μπαίνει νομίζεις κανείς στον ΕΦΕΤ και ελέγχει τι και πώς? Νομίζετε δηλαδή ότι όλοι το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν ξυπνάνε είναι να ψάχνουν στο Google “νέα που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες 24 ώρες για -τάδε μοντέλο-“?

Η περίσσεια ενημέρωση είναι καλύτερη από την ανεπαρκή.

giannogeorge

Το κινητό εκρύγνειται. Σκάει. Όχι έτσι από μόνο του αλλά υπο συγκεκριμένες συνθήκες.
Τι θέλουμε τώρα, να μην βγάλει ανακοίνωση η τάδε αεροπορική εταιρεία ή οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσον;;;

Θα θέλατε να δείτε ξαφνικά σε πτήση τον διπλανό σας να φορτίζει το Note 7 του με powerbank;;; θα λέγατε, ΟΚ, δεν πειράζει, το έχουν παρακάνει τα μέσα ενημέρωσης με τον πόλεμο στην Samsung;;; έχουμε τρελλαθεί τελείως; και σκασίλα μου για το ποια εταιρεία είναι. Όποια θέλει ας είναι. Samsung είχα μια ζωή, μετά από την Nokia.

Alviso

Οταν εγινε το “bendgate” κραζατε για μηνες και για ποιο λογο?επειδη το κινητο λυγιζε υπο πιεση!
Δεκτο !
Τωρα που η samsung εβγαλε κινητο “βομβα” που παιρνει φωτια κουραστηκατε ολοι απο τα post
και εχουν βγει 1000 θεωριες συνωμοσιας για το τι φταει !Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο

Than

Μερικοί (Apple haters) ειστε έτοιμοι να πείτε σε λίγο πως φταίει η  για τη μπαταρία, οτι κανει προβοκατσια!!! Ηρεμήστε!!!

bezilys

Χαχαχαχαχα κλαίω!!!

Ιωάννης jb

Εγώ την samsung δε τη γουσταρω κ αλήθεια τώρα χαίρομαι που έγινε ρεζίλι το αξίζει.. για μένα ρεζίλι ήταν αν όχι πάντα, το λιγότερο παρα πολλές φορές..
Καλά κάνουν κ το συνεχίζουν!!!
Τέτοια ευκαιρία δε χάνεται!!!
Άντε κ του χρόνου με μονοψήφιο ποσοστό ρε samsung…
Αφού είσαι μπόμπα!!!
Χαχαχαχαχα

Nick

Η απόλυτη ξεφτίλα να σκάει ένα κινητό στα χέρια ενός παιδιού και πόσα άλλα περιστατικά και να συνεχίζει κάποιος να προσπαθεί και να προπαγανδιζει ότι πρόκειται για σαμπονταζ. Έτσι είναι αφού δεν έσκασε στα χέρια τα δικά του. Ανοίξτε τα μάτια σας ρε φαν μποις και δείτε την αλήθεια και η αλήθεια είναι πως το note 7 δεν ήταν για fast charging και επισεις δεν επιτρέπεται να πουλάς ένα κινητό πριν το μαμησεις στα τεστ ειδικά όταν έχει 900 ευρα.

Παπαροκας tiamat

Πραγματικα εχει παρει πολυ μεγαλες διαστασεις και η ζημια στο ονομα της ειναι τεραστια…!

Δε ξερω τη κουλτουρα ακριβως στην αμερικη αλλα εδω ελλαδισταν αν ειχε ανακοινωθει κατι τετοιο φανταζομαι τους παρανοικους μεσα στο λεωφοριο ,ηλεκτρικο να σου λενε το note 7 ειναι αυτο ρε μ….νο!???
Τι κανεις? Θες να μας καψεις??
Και τις θειες να φωναζουν υστερικα δεξια αριστερα εχει samsung 7!! Samsung 7!! Παρτε το του απο τα χερια και πεταχτε το!

(Γιαυτο στην ανακοινωση πιστευω σημειωνεται οτι δεν εχει αναφερθει καποιο περιστατικο στα μεσα μαζικης μεταφορας. Ισως για να αποφευχθει πανικος στη θεα των note 7! )

Redigu

Δεν υπαρχει εκφραση να για οσους και καλα ” κουραστηκαν απο αυτη την ιστορια , προφανως δεν σας ενδιαφερει εαν μπειτε σε ενα αεροπλανο και γινει εκρηξη ειτε σε τρενο ειτε σε λεοφ , ειστε τοσο χαλαροι που το προσπερνατε ετσι , εμενα παντως με νοιαζει να μην εκραγει το κινητο του καθε προβληματικου που ενω η σαμμυ ζηταει να το γυρισει πισω αυτος το κραταει ακομη οποτε καλα κανουν και το απαγορευουν, τωρα οσο για το οτι ολα γινονται στην αμερικη σας διαψευδει η ιδια η σαμμυ που κανει γενικη ανακληση απο απο ολο τον κοσμο επειδη καταλαβαινει το μεγεθος τγς ΠΑΤΑΤΑΣ που εκανε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.