Samsung Galaxy Note 7: Σε μπλε χρώμα, το οποίο ονομάζεται Blue Coral

Μέσα από το Twitter, ο Evan Blass (ή αλλιώς @evleaks) επιβεβαίωσε ότι η ονομασία του επόμενου Note θα είναι Samsung Galaxy Note 7 και όχι Note 6. Αυτό γίνεται καθαρά για λόγους marketng από την πλευρά των Κορεατών.

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη στην αγορά τα Samsung Galaxy S7, η Samsung δεν θέλει η σειρά του Note να χρησιμοποιεί τον αριθμό 6 και να δοθεί η λανθασμένη εντύπωση ότι υστερεί σε χαρακτηριστικά. Θέλει ο δυο σειρές να ευθυγραμμιστούν, όσον αφορά στην ονομασία.

Όπως φαίνεται όμως το logo που δημοσίευσε ο @evleaks δεν αποκάλυψε μόνο το όνομα, αλλά και το μπλε χρώμα. Σύμφωνα με αίτηση που κατέθεσε η ίδια τον περασμένο μήνα, το όνομα έχει κατοχυρωθεί στη Samsung και ονομάζεται Blue Coral.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον @evleaks, το Samsung Galaxy Note 7 θα έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών QHD Super AMOLED, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 64GB (επεκτάσιμη), θα δούμε πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό/σκόνη και σκάνερ ίριδας. Τα χρώματα στα οποία θα διατεθεί αναμένεται να είναι μαύρο, ασημί και μπλε.

Να υπενθυμίσουμε ότι και για την Apple έχει ακουστεί ότι θα φέρει το μπλε χρώμα φέτος στο iPhone 7, το οποίο αναφέρεται ως deep blue.

H επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7, λέγεται ότι θα γίνει στις 2 Αυγούστου σε event στη Ν.Υόρκη.

samsung galaxy note 7 blue coral, Samsung Galaxy Note 7: Σε μπλε χρώμα, το οποίο ονομάζεται Blue Coral

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Σαν το Black Sapphire δεν έχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.