Samsung Galaxy Note 7: Update στην Ευρώπη σταματά την φόρτιση στο 60%

Παρά τον τεράστιο ντόρο που δημιουργήθηκε με τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7, πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν να το χρησιμοποιούν. Η Samsung προχώρησε σε δυο ανακλήσεις και οριστική διακοπή παραγωγής, όμως δεν μπορεί να πείσει τους χρήστες να το επιστρέψουν.

Γι αυτό αποφάσισε να φέρει ένα software update στην Ευρώπη, το οποίο θα φορτίζει την μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7 μέχρι το 60%. Αυτή είναι μια κίνηση που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο και στην πατρίδα της τη Ν. Κορέα.

Όταν εγκατασταθεί το update, ότι και να κάνει ο χρήστης, η Samsung δεν θα επιτρέπει στο Note 7 να ξεπερνά το 60% της φόρτισης. Το να μην μπορείς να φορτίζεις τη μπαταρία σου πάνω από το μισό, είναι σίγουρα κάτι ενοχλητικό, αλλά η Samsung ευελπιστεί με αυτόν τον τρόπο να πείσει ακόμη περισσότερους Ευρωπαίους χρήστες να το φέρουν πίσω, να το ανταλλάξουν ή να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να δίνεται στα ευρωπαϊκά Samsung Galaxy Note 7 από 31 Οκτωβρίου, δηλαδή από την Δευτέρα. Σύμφωνα με τη Samsung, τα δυο τρίτα των συσκευών που πουλήθηκαν στην Ευρώπη, έχουν επιστραφεί. Αυτό σημαίνει ότι το ένα τρίτο παραμένει ακόμη στα χέρια των χρηστών του.

samsung galaxy note 7 charging, Samsung Galaxy Note 7: Update στην Ευρώπη σταματά την φόρτιση στο 60%

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

είχε προλάβει να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη;;;

bezilys

@Manolis από τι φενεται ναι…..

Nikopoup

Φαντάζομαι όμως με μια custom rom δεν θα υπάρχει αυτός ο περιορισμός..

Manuelo

Αν είναι τόσο κουτοι που θα κατσουν να βαλουν custom rom μετά από όλα αυτά ε τότε τι να πω!! Ριξτε στο κορμί μου note να πυρποληθώ!!! 😛 😛

Darth

@Nikopoup και θα έχει bam μετά

9gag

και αν καποιος απλα δεν κανει το Update?

Λευτερης

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι καποιος να προτιμησει να κρατησει ενα κινητο το οποιο εχει κινδυνο να εκραγει, δε θα εχει καθολου υποστήριξη, εγγυηση και δε θα παιρ ει αναβαθμισεις ενω μπορει πολυ απλα να παει να το αλλαξει. Ναι αν δεμ ειχε το προβλημα αυτο θα ηταν κινηταρα αλλα αυτο που γι εται ειναι παραλογο

Impressive-Instant

Θεωρείται “συλλεκτικό” μοντέλο πλέον γι’αυτό αρνούνται να το επιστρέψουν…
Τόσο κάψιμο στον εγκέφαλο…

Nikopoup

Από την στιγμή που το έχουν κρατήσει δεν φαντάζομαι να τους νοιάζει.. Στην τελική μπορεί αν μειωθεί η ταχύτητα φόρτισης να μην έχει πρόβλημα.. Ή μπορεί να κάνει μπουμ. Ποιος ξέρει

Darth

@9gag force update θα κανουν

JohnWave

Λογικά με package disabler ή root δεν θα είναι αναγκαίο να βάλουν custom rom οι χρήστες. Θα απενεργοποιήσουν απλά ή θα αφαιρέσουν όποιο πακέτο έχει σχέση με ενημέρωση συστήματος.

NZ

Για γέλια είσαι Sammy!

VasiliS7Edge

@NZ η Samsung είναι άνθρωποι που προσπαθούν να φέρουν ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά στην οποία η εταιρεία τους ηγητε. Οπότε για γέλια δεν είναι κανείς.

Μάκης

@VasiliS7Edge Έτσι ακριβώς!!

NZ

@VasiliS7Edge, δεν είπε κανείς ότι είναι εταιρία του κώλου η Samsung.
Τι γίνεται όμως με τους ανθρώπους που προσπαθούν ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ότι χειρότερο υπάρχει στην αγορά; (αναφέρομαι στο Note 7).

vasilist

Και γιατί κόβουν την φόρτιση στο 60% και δεν κόβουν απλά την ταχεία φόρτιση.
Λογικά θα φορτίζει πιο αργά και χωρίς να ανεβάσει θερμοκρασία με κίνδυνο την διαστολή της μπαταρίας και το γνωστό βραχυκύκλωμα.

VasiliS7Edge

Να διορθώσω το “ηγειται” με προδοσε το Fleksy.
NZ οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν θαύματα οι ίδιοι ίσως και υπό υπερβολική πίεση κάνουν και τα λάθη. Όσο αφορά το Note 7 σαν συσκευή ήταν υπεροχή και όχι “ότι χειρότερο υπάρχει στην αγορά”. Όμως χτυπηθηκε από ατυχία που δεν αφορά την ίδια την συσκευή αλλά την μπαταρια?
Όπως και να έχει θα καλύτερα έρχονται και όποιος θέλει ακολουθεί.

bezilys

@VasilisS7edge αν το καλοσκευτεις μπορεί να μην είναι η χειρότερη πάντως είναι μια από της χειρότερες!!σαν σύνολο το note7 υστερεί πολύ από τα υπόλοιπα κινητα γτ ούτε εγγύηση, ούτε updates,έως 60% μπαταρία,κυνδικος να σου πιάσει φωτιά, και σε θέμα ταχύτητας δεν έχει μεγάλες διαφορές από άλλες συσκευές μην σου πω ότι οι άλλες (high end) συσκευές είναι πιο γρήγορες!τι να πω είναι από της χειρότερες επιλογές για κάποιον επάγγελματια ένα τέτοιο κινητό που πλέον δεν μπορεί να λέγεται ΕΡΓΑΛΕΙΩ

kots

Παντος θελω να δω αν καποιος απο αυτους που το κρατησε του παρη φωτια και του πουν οτι δεν του το καλυπτουν γιατι επρεπε να το δοση πισω……. η χαλαση κατι και δεν υπαρχη ανταλακτικο να δω τι θα λεει…..

Humble opinion

Όπως λοιπόν με μια εντολή σταματάει στο 60%, έτσι “απλά” με μια εντολή εκρήγνυται! Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν είναι. Απλά τώρα ήταν δοκιμές….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.