Samsung Galaxy Note 7: Καθυστερεί η κυκλοφορία σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω ζήτησης

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε ότι το Samsung Galaxy Note 7 έσπασε ρεκόρ παραγγελιών στην πατρίδα του την Κορέα, αλλά και σε άλλες περιοχές τα πήγε ακόμη καλύτερα απ ότι θα περίμενε και η ίδια η Samsung. Αυτό όμως φαίνεται να επηρεάζει την κυκλοφορία του σε άλλες αγορές.

Η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει σε αγορές όπως αυτή της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Ολλανδίας, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί πως καθυστερεί και στη Μαλαισία.

Στην Ουκρανία, οι προ-παραγγελίες ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 16 Αυγούστου και η διαθεσιμότητα από 2 Σεπτεμβρίου, όπως σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Τελικά όμως το χρονοδιάγραμμα άλλαξε και οι νέες πληροφορίες λένε ότι 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες και η διαθεσιμότητα 30 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα. Το ίδιο συμβαίνει και στη Ρωσία, όπου η κυκλοφορία θα γινόταν 2 Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά θα πάει για τις 16 Σεπτεμβρίου.

Σειρά παίρνει και η Ολλανδία, όπου με ανακοίνωσή της μέσω Twitter, η Samsung Mobile επεσήμανε ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης για το Samsung Galaxy Note 7, η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα στις 9 Σεπτεμβρίου.

samsung galaxy note 7 european market, Samsung Galaxy Note 7: Καθυστερεί η κυκλοφορία σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω ζήτησης

samsung galaxy note 7 european market, Samsung Galaxy Note 7: Καθυστερεί η κυκλοφορία σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω ζήτησης

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

λογικό, προφανώς δεν ήθελε να συμπέσει με τη παρουσίαση του επόμενου iPhone, όμως το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ προηγήθηκε ένα μήνα τελικά θα το έχει στα χέρια του ο κόσμος μετά το iPhone!!!!

Θεμης

Κώστα στην Ελλάδα θα γίνουν κανονικά οι προπαραγγελίες στής 16 Αυγούστου και η παράδοση θα γίνει κανονικά στής 2 Σεπτεμβρίου ετσι;

αγγελος

Εγω εχω βαλει ηδη προπαραγγελια στο κωτσοβολο παιδια και μου ειπαν για 2 σεπτεμβρη ελπιζω να μη μας αργησουν πολυ γιατι μου εχει λειψει πολυ το πενακι στο s7.

Θεμης

Αγγελε πως το έκανες αυτο;;;;

Mιχαλης

Παντοs New York παιδεια το περιμένουμε 19 Αυγουστου κανονικα,για να δουμε!!!

Aristoteles

Καλησπέρα παιδιά!

Θα υπάρξει και στην Ελλάδα καθυστέρηση στις προπαραγγελίες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.