Samsung Galaxy Note 7: Με οθόνη 5.8″, Exynos και τιμή 800 ευρώ; [Ολλανδία]

Με το Samsung Galaxy Note 5 οι Κορεάτες έκαναν την έκπληξη αποφασίζοντας να μην το φέρουν Ευρώπη, αλλά να επικεντρωθούν σε άλλες αγορές. Έφεραν βέβαια το Samsung Galaxy S6 edge Plus, αλλά για πολλούς δεν ήταν το ίδιο με το Note.

Στο εξής περιμένουμε τον διάδοχο του Samsung Galaxy Note 5, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί Samsung Galaxy Note 7 και φημολογείται ότι θα έρθει με dual-edge οθόνη.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία, λένε ότι το Samsung Galaxy Note 7 θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά και θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED QHD, overclocked έκδοση του επεξεργαστή Exynos 8890 που μπήκε στο Samsung Galaxy S7 και μνήμη RAM 6GB. Συγκριτικά με τον προκάτοχό του θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία 4000mAh (αντί για 3000mAh) και κάμερα 12 Megapixel (dual-pixel αισθητήρας). Στο παρελθόν έχει ακουστεί ότι θα έρθει με πιστοποίηση IP68, σκάνερ ίριδας και USB Type-C.

Τέλος και πολύ σημαντικό, το Samsung Galaxy Note 7 αναφέρεται ότι στην Ολλανδία θα κυκλοφορήσει μέσα Αυγούστου με τιμή 800 ευρώ (σε άλλες αγορές ίσως είναι λίγο πιο οικονομικό).
samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Με οθόνη 5.8″, Exynos και τιμή 800 ευρώ; [Ολλανδία]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolas

Δεν θα βγει με anapdragon 823 δηλαδή; Η μήπως θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις;

kostas

Mαζευουμε χρημα για να το αποκτησουμε,θα ειναι υπερτουμπανο…

Dimitris

Ημουν φαν της Qualcomm για τους SnapDragon, αλλά τελικά νομίζω πως εχει φύγει λίγο μπροστά πια η Samsung με τον Exynos, σε διαχείρηση μνήμης (βλέπε oneplus 3) και αυτονομία τουλάχιστον είναι σίγουρα πολύ μπροστά, απο την άλλη ο SnapDragon εχει open drivers για τους Kernel κάθε συσκευη και έτσι γίνετε χαμός με παραμετροποιήσεις του συστήματος και mods.

Αυτο που με φοβίζει είναι το ΠΟΤΕ θα σταματίσει να βγάζει ΝΟΤΕ και Galaxy με android και θα το αντικαταστίσει με Tizen OS, γιατί κάποια στιγμή θα το κάνει, και καλά θα κάνει, αλλά τα πρώτα χρόνια θα ειναι δύσκολα 🙂

Γνωμη μου ειναι οτι θέλει να κάνει αυτό που κάνει η apple, δικό μου λογισμικό, δικό μου hardware (τουλάχιστον σχεδιαστικά όσον αφορά την apple) με αποτέλεσμα μια ΑΠΟΛΥΤΑ “solid” και ομαλή συσκευή.

1 hardware
1 software
και συμβατότητα των update όλων των συσκευων με ΕΝΑ update για όλες τις συσκευες που υπάρχουν πίσω.

george

Σιγουρα τα κινητα πλεον εχουν ξεφυγει.εχουν επιδοσεις υπολογιστη ,φωτογραφικες ιδιοτητες dslr,οθονες κατι παραπανω απο καταπληκτικες,με ολα τα app απο τα stores μεχρι κ πολυεργαλεια αλλα αυτες οι τιμες δεν ειναι λιγο τσιμπιμενες;βεβαια κανεις δε σε αναγκαζει να το αγορασεις κ αυτο ειναι η χαρα του android του λογισμικου του φτωχου,ο ενας κρατα ενα note κ ο αλλος ενα vernee thor κ εχουν περιπου την ιδια εμπειρια απο τις βασικες λειτουργιες ενως smartphone.

Ανακιν

@Dimitris της ίδιες σκέψεις έχουμε σίγουρα αυτό έχει στο μυαλό της ελπίζω να το πετύχει

Νίκος

Πότε θα έρθει βρε παιδιά τελικά? Έχω διαβάσει τόσα blog και άκρη δεν βγάζω. Άλλοι λένε ότι θα είναι 6αρι άλλοι λένε ότι θα είναι 32mp κάμερα. Έχει χαθεί λίγο η μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.