Samsung Galaxy Note 7: Εξερράγη ενώ φόρτιζε

Το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη και τη χώρα μας από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όμως σε αγορές όπως εκείνη της Κορέας κάποιοι τυχεροί έχουν ήδη στα χέρια τους εδώ και μερικές μέρες το νέο τέρας της Samsung.

Κάποιος από αυτούς όμως φαίνεται πως δεν ήταν και τόσο τυχερός, καθώς το κινητό εξερράγη ενώ βρισκόταν στη φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το θετικό είναι ότι δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός, κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές όταν smartphones μεγάλων και μικρών κατασκευαστών πιάνουν φωτιά.

Στην περίπτωση του Samsung Galaxy Note 7 δεν γνωρίζουμε τι έφταιξε, εκτός του ότι έπιασε φωτιά ενώ φόρτιζε μέσω microUSB to Type C converter για το καλώδιο. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν από κάποια κοπέλα, η οποία αναφέρει ότι το κινητό ανήκει στον φίλο της και ότι το είχε στα χέρια του μια εβδομάδα.

Η Samsung δήλωσε πως θα ερευνήσει το συμβάν, το οποίο ελπίζουμε να είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Μέχρι να γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι και ποιος φταίει.

galaxy note 7 explodes, Samsung Galaxy Note 7: Εξερράγη ενώ φόρτιζε

galaxy note 7 explodes, Samsung Galaxy Note 7: Εξερράγη ενώ φόρτιζε

galaxy note 7 explodes, Samsung Galaxy Note 7: Εξερράγη ενώ φόρτιζε

galaxy note 7 explodes, Samsung Galaxy Note 7: Εξερράγη ενώ φόρτιζε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Ο βασιλιάς εξερράγη

APOSTOLIS

Ειδε το βιντεο που το συγκρινουν στη ταχύτητα με το iPhone 6s και εσκασε απο το κακο του. Χαχαχαχχαχαχ

Fotis

+1 apostolis

bezilys

Χαχαχαχα

Zois

Έτσι είναι η πρώτες παρτίδες τα έχουν αυτά θα πρέπει πάντα να περιμένεις το λιγότερο 3 μήνες από την επίσημη παρουσίαση αλλιώς έχεις πολλές πιθανότητες να πέσεις σε προβληματική συσκευή γιαυτό και οι εταιρείες δίνουν δωράκια με της προπαραγγελιες στην συνέχεια βλέπουν τα θέματα που παίζουν και από την 2 παρτίδα βγαίνουν όλα στην πένα.

Fotis

Εγώ λέω να κάνει η Apple και Huawei μια διαφήμιση βάζοντας τους κατόχους του note 7 να κρατάνε και ένα πυροσβεστήρα μαζί τους . Τι δηλαδή μόνο η Sammy θα κοροϊδεύει την Apple για την μπαταρία του iPhone

the new

sto telos tha skotwsoun kanena ta @@

lesk1991

Έχουμε ακούσει και στο παρελθόν και για άλλες συσκευές να σκάνε, τουλάχιστον αυτό δεν λύγισε……. 😛

Fotis

Συγνώμη Samsung fun boy .ναι αυτο δεν λίγη σε απλά πήγε να κάψει έναν άνθρωπο

Nikopoup

Προφανώς και έκανε χιούμορ ο lesk1991. Εγώ αναρωτιέμαι αν μπορείς να κινηθείς νομικά κατά της εταιρείας..

Fotis

Λογικά μπορείς

Agnostos13

Τελικα το note7 εκανε το μεγαλο μπαμ!

Αχ πεταλούδα

Τζιχαντιστης ….. Τωρα και σε έκδοση note

Akisgr83

Μόνο εγώ δεν βλέπω κάπου το λογότυπο της samsung ???

dimitris

Κράζετε όλοι σας αντί να λέτε πάλι καλά δεν έπαθε τίποτα.Και μετά είναι γνήσιος φορτιστής αναρωτιέται κανένας??

Γιωργος

Στο ξυλινο δαπεδο υπαρχει μαυριλα και εχει ραγισει το ξυλο.
Αν η ζημια προηλθε απο το κινητο,τοτε ο τυπος αν την ωρα του μπαμ το ειχε στα χερια του, θα ειχε καψει και διαμελισει τις παλαμες του…..αυτο ειναι σοβαρο μαγκες.

Mary

Ωχ θα αρχίσει πάλι τις απειλές η Samsung όπως είχε κανει με εκείνον που του έσκασε το Galaxy s4…

navouxodonosoras

Απο οτι βλεπω στη φωτο εχει χρησιμοποιησει αλλο καλωδιο παλιου τυπου και ανταπτορακι για type-c..Παιζει να φαει καμμια φολα απο την Σαμμυ λεγοντας του οτι ηταν εξαιτιας μη εγκεκριμενων αξεσουαρ..

Πάνος

Χαχαχαχαχ

NtinosMD

Ο ανταγωνισμος ειναι τοσο ισχυρος με την Samsung- ειδικα τωρα που βγαινει σε λιγο καιρο το νεο αιφονι κ οχι μονο κ πρεπει να ερθουν αντιμετωποι με το note 7 , που δεν αποκλειεται να ειναι κ στημενη η φαση. Ολα πιθανα guys. Για το ενδεχομενο να χρησιμοποιησε third party accesory αμφιβολου ποιοτητας αναρωτηθηκε κανεις; Τα σεναρια ειναι πολλα που παιζουν και τα λεφτα επισης. Δεν ειναι τυχαιο που χτυπανε τη σειρα Note τοσο εντονα με κατι τετοιες ειδησεις κ καλα ελαττωματικου προιντος .Περυσι εβαλε ενας καθυστερημενος το πενακι αναποδα ( επειτηδες ? ) πωπω ελαττωμστικο το Note 5 κατευθειαν( wtffffff ). Ρε θα μας τρελανουν…

Stelios

@αχ πεταλούδα. ….Αχαχαχα καλο

Fotis

Ntinos έλεος δηλαδή κάνει με το plus που λύγιζε ήταν χέρι της Sammy

Ioannis

Καλά οκ κ iphone είχε σκάσει νομίζω το 6 εδώ στο techblog είχε γραφτεί αλλά δεν μ λέει κάτι αν ισχύει όμως η είδηση είναι απαράδεκτο έχω ξενερώσει με τη Samsung στις αναβαθμίσεις τώρα παρουσιάζονται κ τέτοια προβλήματα τι να πω

Πεζοναύτης521ΤΠΝ

Εγώ πάντως λογότυπο samsung δεν βλέπω επάνω στη εν λόγω συσκευή. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει λογότυπο σε αυτη τη χώρα γνωρίζει κανείς;

NtinosGr

Το Νοτε 7 ειναι η καλυτερη συσκευη παγκοσμιως τοσο σε hardware αλλα και software. Ειναι λογικο να υπαρχει αρκετη προπαγανδα και παραμυθι μια και δυστηχως ο ανταγωνισμος μοιαζει “παιδικος”μπροστα του.H Samsung εχει φυγει μπροστα απο ολες τις αλλες εταιριες!

George

Οχι φιλε πεζοναυτη οπως παρατηρησε κ το αλλο γατονι παραπανω δεν υπαρχει το logo ακριβως κατω απο το ακουστικο.βρωμα η δουλεια τσαμπα εγινε θεμα τσαμπαααααααα.

john pap

μπορεί να είναι και κλώνος κινεζικο, δεν υπάρχει λογότυπο.

Ioannis

Παιδιά έψαξα κ βρήκα το κινητό είναι κλώνος του note 7 ψάξτε το κ μόνοι σας να δείτε πως είναι ο κλώνος. Αυτό δεν είναι το γνήσιο .

Gvirginia

Πάντως να ξέρετε ότι σε κάποιες χώρες της Ασίας το Note 7 δε θα έχει το “Samsung” logo μπρος-πίσω. Το ίδιο είχε γίνει και με το S7.

Fotis

Ναι καλά το note 7 είναι και αφήστε τα αλλα

george

fotis φιλε μου εγω sony boy ειμαι αλλα logo οντως δεν υπαρχει.

Mary

Μερικοί που τρέχετε να υπερασπιστείτε την Samsung, τι είστε; Δικηγόροι της; Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν όταν υπάρχει κάποια αστοχία υλικού, και έχει συμβεί σε παρά πολλά κινητά διαφόρων κατασκευαστών. Όποτε ηρεμήστε, δεν θα σας πέσουν οι μετοχές…

Agnostos13

Στην Κορεα δεν εχει logo μπροστα το Note 7…

https://www.samsung.com/sec/consumer/mobile-tablet/mobile-phone/galaxy-note/galaxy-note7/design/

george

αρα τελικα το αυθεντικο ηταν.οποτε μια μικρη απωλεια στις μετοχες μας παιζει κ να την υποστουμε.

Nick

Τώρα κατάλαβα γιατί όλοι οι τζιχαντιστες τρέχουν να το πάρουν χαχαχα 😂

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ….ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ SAMSUNG ….ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΗΣ ΦΗΜΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΣ SAMSUNG TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ

One

Καλα εχω πεθανει με καποια σχολια χαχαχα.

Πάντως εν ετη 2016 δεν δικαιολογείται να μην υπαρχει προστασια απο υπερφόρτιση και υπερτροφοδότηση ρεύματος οτι φορτιστή και καλώδιο και να χρησιμοποιεί κάποιος. Ακομα και μαιμου φορτιστη να χρησιμοποιούσε κάποιος το κινητο έπρεπε να απενεργοποιηθεί και να μην εκκινεί καθόλου και οχι να εκραγεί.

Πεζοναύτης521ΤΠΝ

Ακόμα δεν έβγαλαν πόρισμα το τη κινητό είναι (κλονος η οχι) πώς έγινε τη φορτιστή είχαν και όλοι έγιναν ειδήμονες. Σε όλες τις εταιρίες πάντα υπάρχουν και ατυχήματα ακόμα και στην Apple πού μερικοί είναι κολλημένοι με το μήλο και πιστεύουν ότι ειναι η ποίο τέλεια εταιρεία. Μην ξεχνάτε ότι η Samsung κατασκευάζει εξαρτήματα για λογαριασμό της Apple. Είδαν ότι το note 7 πουλάει και μερικοί βιάστηκαν να κατηγορήσουν την εν λόγω εταιρεία λες και παίρνουν μετοχές. Πάρτε ο καθένας ότι θέλει και σταμάτησε αυτη λάθος κρητική. Εξάλλου υπάρχουν πολλές συσκευές για όλες τις τσέπες.

Θοδωρης

Ξερουμε υπο ποιες συνθηκες εγινε η εκρηξη; Αν ο ιδιοκτητης του το ειχε βαλει να κατεβαζει εφαρμογες και να τρεχει και κατι βαρυ πχ real racing 3 ηταν λογικο να ανεβασει υψηλες θερμοκρασιες ειδικα σε συνδιασμο με την φορτιση, ακομη και να δουλευε κανονικα και εκλεινε για την ασφαλεια του χρηστη ηταν δυσκολο να αποβαλει θερμοτητα γιατι αν δειτε φοραει και θηκη, βεβαια σε καμια περιπτωση δεν αποκλειουμε το οτι μπορει να εφταιγε η συσκευη κατασκευαστικα λαθη γινονται…

kostas

βρε βρε φορτιζε το κινητο με adaptora?ο γνησιος φορτιστής που ηταν?οι κλώνοι δεν βαζουν στο κουτι φορτιστη για θυρα c ???

giannis

αυτο δεν ειναι καν το note 7 δεν βλεπω πουθενα να ειναι γραμμενο το λογοτυπο τισ σαμ κατω απο το ακουστικο στο πανω μερος του κινιτου…κανενας iphonakias θα ηταν χαχα ..

giannis

και κατι αλλο επισης…στην 2η φοτογραφια βλεπουμε ενα φορτιστη μαυρο που σιγουρα samsung product δεν ειναι..

Θοδωρης

+giannis δες το σχολιο 33, και στο πισω μερω φενεται λιγο σαμ

Dimitris LA

Εμενα παλι Μου κάνει εντύπωση Πως δεν έπαθε τίποτα φορτιστής

N4nd0

Πάντως ένα είναι σίγουρο, το καλώδιο δεν είναι εργοστασιακό, πιθανώς και ο φορτιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.