Samsung Galaxy Note 7: Ίδιο Exynos 8890 με το Galaxy S7 στην Ευρώπη;

Η Samsung θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy Note 7 αύριο τέτοια ώρα (18:00 ώρα Ελλάδος) στο μεγάλο Unpacked event που έχει προγραμματίσει στη Ν. Υόρκη. Οι νέες πληροφορίες μιλούν για την έκδοση που θα κυκλοφορήσει Ευρώπη και συγκεκριμένα αναφέρονται στον επεξεργαστή.

Αυτό που έχει ακουστεί μέχρι τώρα είναι ότι το Samsung Galaxy Note 7 που θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ και Κίνα, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 823 και στις υπόλοιπες αγορές τον επίσης βελτιωμένο Exynos 8893.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει και ο SamMobile, το ευρωπαϊκό Samsung Galaxy Note 7 είναι πολύ πιθανό να ενσωματώνει Exynos 8890, δηλαδή τον ίδιο επεξεργαστή με τη ναυαρχίδα Samsung Galaxy S7/ Samsung Galaxy S7 edge. O Exynos 8893 θεωρείται ότι είναι μια overclocked έκδοση του Exynos 8890, αλλά αν ισχύουν οι πληροφορίες, τότε στην Ευρώπη θα δούμε τα ίδια 2.3GHz.

Για μια ακόμη φορά οι αναφορές κάνουν λόγο για μνήμη RAM 4GB (και όχι 6GB), ενσωματωμένη μνήμη 64GB, ίδια κάμερα με το Samsung Galaxy S7 (στην πλάτη και μπροστά), USB Type-C, μπαταρία 3500mAh, Android 6.0.1 Marshmallow και η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου.

note 7 europe exynos 8890, Samsung Galaxy Note 7: Ίδιο Exynos 8890 με το Galaxy S7 στην Ευρώπη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aimilios

τελειο το κινητακι, το τσιμπησα χθες απο mediamarkt

SkynetForSure

?.?.?.?

aimilios

1699$ εκανε. τι iphone ρε apple boys. στην διπλασια τιμη απο το i phone παιρνεις κατι που ειναι τουλαχιστον τρεις φορες καλυτερο. και δεν ειμαι samsung fan. απλα μεχρι τωρα ειχα μονο samsung, οπως και οι υπολοιποι στην οικογενεια

azriel84

trolling over 9000

AndroGen

Μάλλον εννοείς ότι σε ΗΠΑ και Κίνα, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 823 και όχι 832, LOL…

Nicolas

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί υποτιμούν τόσο μια τόσο μεγάλη αγορά σαν την ευρωπαϊκή. Πέρσι δεν έφεραν καν το note 5 και φέτος το note 7 θα είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με τις άλλες. Για να μην αναφερθώ στα 4gb ram.

Raziel

Καλα περιμενουμε για note 8 γτ με αυτα που διαβαζω δεν αξιζει καν .καλυτερα να επερνα s7 edge με μπαταρια κιολας 3600mb.δεν ξερω γτ αλλα τα note δεν μας τα λενε καλα με το 5 και το 7 τωρα

Vai

Γιατι να σου τα πουνε καλα @Raziel? Πλεον τα Note δεν εχουν λογο υπαρξης αν εξαιρεσεις το πενακι που ελαχιστοι το χρησιμοποιουν.

Raziel

Vai κοιτα εγω βλεπω οτι ειναι σαν να περνω το s7 με αυτα που διαβαζω περιμενα κατι πολυ πιο δυνατο και εχοντας το note 4δεν βλεπω το λογο να παω στο 7

Vai

Μα και το note 5 απεναντι στο s6edge plus δε νομιζω οτι ειχε λογο υπαρξης.
Και το λεω απλουστατα επειδη πλεον ολες οι συσκευες εχουν οθονες ιδιων ιντσων κατι που δεν υπηρχε την εποχη των galaxy s3, s4 και s5. Εκτος αν η σειρα note παει καποια στιγμη στις 6,5 ιντσες ωστε να ξεφυγει λιγο απο την σειρα s.

Και παλι ομως η μονη διαφορα θα ειναι το πενακι με τις επιπλεον λειτουργιες του.

Raziel

Κοιτα αν ειχε μια μπαταρια 4000 και καλυτερη καμερα θα σου ελεγα οκ αλλα να βλεπω μικροτερη μπαταρια και ιδια καμερα για εμενα δεν λεει τιποτα τωρα οτι θα γραφεις μεσα στο νερο για ενα ειναι τριχες

Anakin

Σύμφωνο με τον φίλο παραπάνω τα note δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης και με την σειρά s μια χαρά είναι εξάλλου μόνο το πενακι είναι πλέον η διαφορά μεταξύ τους

Denis XD

Δεν το πιστεύω να το κάνουν αυτό. Εάν το κάνουν δλδ ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος το note εάν υπάρχει το s7 edge?

aptalikos

Η Samsung θέλει να καταστήσει σαφές ότι και πάλι ναυαρχίδα της -αυτή δηλαδή με τα κορυφαία χαρακτηριστικά- είναι η σειρά S. Από το S4 και μετά το Note ήταν αυτό που ενσωμάτωνε κάθε τι καινούργιο ενώ το S τα έπαιρνε δεύτερο. Τώρα βλέπω ότι από το S6 τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Mike89

Ρε παιδια μην συγκρινετε το s7 edge με το note δεν απευθυνονται στο ιδιο καταναλωτικο κοινο πρεπει να συγκρινουμε το note 7 με το note 5. Και εγω εχω ψιλοξενερωσει με αυτα που ακουω για το νοτε τις τελευταιες μερες αλλα κ παλι δε παει να πει οτι θαναι κακο κινητο απλα η σαμσουνγκ μεχρι το νοτε 4 μας ειχε συνηθισει να βαζει τα κορυφαια χαρακτηριστικα στα νοτε κ οχι στη σειρα s. Αυτο εχει αλλαξει κ πλεον σ δινει μια ναυαρχιδα και την ιδια σχεδον με το πενακι συν κανα δυο χαρακτηριστικα παραπανω. Μαλλον ετσι θα πηγαινει απο δω κ περα. Εμενα προσωπικα δε με χαλαει ο επεξεργαστης τοσο οσο η ραμ αν τελικα ειναι 4. Οχι οτι θαχει προβλημα απλα οταν δινεις τοσα λεφτα γ ενα κινητο οπως ειναι το νοτε θες ναχει οτι καλυτερο στο θεμα hardware. Ας ελπισουμε να μας εκπληξει η σαμσουνγκ ευχαριστα σημερα.

Νίκος Z5

Μια χαρά είχε λόγο ύπαρξης το note όσο ήταν 2 διαφορετικά μοντέλα η σειρά s με την σειρά note.Απλα μάλλον η Samsung θέλει να κάνει οικονομία και γιαυτό έβγαλε και τόσες εκδόσεις στη σειρά s. Αναπτύσσει μια συσκευή για ένα χρόνο σε διάφορα μεγέθη και όχι 2 στο ίδιο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.