Samsung Galaxy Note 7: Πρωταγωνιστεί σε 11λεπτο hands on video

Μετά τις live φωτογραφίες όπου ποζάρει δίπλα στα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 7, πρωταγωνιστεί σε ένα 11 λεπτο video. Πρόκειται για prototype του Note 7, χωρίς edge οθόνη.

Το συγκεκριμένο prototype του Samsung Galaxy Note 7 έχει μέσα επεξεργαστή Exynos 8890, Mali-T880 GPU, οθόνη 5.66 ιντσών, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12.2 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX260, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με αισθητήρα Samsung S5K4E6. Η κάμερα είναι ακριβώς η ίδια που βρίσκουμε στα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

Επιπλέον, το prototype του Samsung Galaxy Note 7 πέρασε από το AnTuTu όπου έδωσε πολύ καλό σκορ 135.385 πόντων. Το video ξεκινά με μια περιήγηση στο hardware, ενώ μεταξύ άλλων βλέπουμε ξανά και το σκάνερ ίριδας, το οποίο λέγεται ότι θα ξεκλειδώνει το κινητό σε 0.22″.

H επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 θα γίνει στις 2 Αυγούστου και θα μάθουμε τι έχει βάλει τελικά η Samsung μέσα.

Δείτε το video:

samsung galaxy note 7 hands on video, Samsung Galaxy Note 7: Πρωταγωνιστεί σε 11λεπτο hands on video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Το xiaomi pro σχεδιαστικά είναι πολύ πιο όμορφο από αυτό… εύχομαι να είναι fake

NtinosMD

Βελτιωση πανω στη βελτιωση …. ui, οι αναγωστες αποτυπωματος και ιριδος … για να δουμε και τι θα δειξει παραπανω στη παρουσιαση. Κριμα που ειναι στα Μανταριν-Κινεζικα και δεν καταφεραμε να μαθουμε πληροφοριες για τη μπαταρια. Τα χαρακτηριστικα αναμενομενα και τα γνωριζαμε προ πολλου ειδικα για ραμ και επεξεργαστη. Edge UX feature οποτε σιγουρη και η εκδοση με κυρτη οθονη. Αναμενουμε τελικο design στην παρουσιαση 😀

Aris

Κατα τη γνωμη μου πολυ ασχημο οσο ωραιο edge+ Και το νοτε 5 τοσο ασχημο αυτο το ui νομιζω οτι θα ειναι πολυ γρηγορο αλλα νομιζω χανει σε εμφανιση

Drinos

Ρε παιδια? Στο 7:33′ καταλαβαινει κανενας τι λέει??

αγγελος

Α ρε λορενα κοιτα το βιντεο εστω λιγο…πιο fake πεθαινεις.οτι να ναι σωμα το κινητο…αισθητηρας καμερας sony!και γραφεις κι οτι το s7 εχει sony αισθητηρα?απο ποτε?της samsung ειναι η καμερα ολοκληρωτικα.μνημη ραμ μικρη…iris scanner fake…5.66 δε θα ειναι η οθονη θα ειναι μεγαλυτερη…τι να πω

Mary

Εντάξει τσάμπα που θα κάνουν επίσημη παρουσίαση, τα έχουμε δει ηδη όλα απ τα leaks!

Babadook

@αγγελος Τα s7/s7 Edge έρχονται ή με αισθητήρα Samsung ή με Sony.

Drinos

Καλά ρε παιδιά? Κανένας δε ξέρει κινέζικα?

@papaki

Σύμφωνα με τη σχεδίαση του ωραίου κινητού Note 7 της Samsung είναι καθαρά σοβαρή και με επαγγελματική σχεδίαση για να ταιριάζει στις περισσότερες ηλικίες. Επομένως να μην αδικούμε κανέναν. Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές όλων των εταιρειών.

alex

@Mary

Μαιρη θυμασαι το 1ο iphone ?
Ολοι ξεραμε τα χαρακτηριστικα του και ολοι ξεραμε τι ηταν ικανο να κανει, οποτε αυτο που επρεπε να κανει η apple ηταν να πεισει τον κοσμο να το αγορασει και οπως ολοι ξερουμε το καταφερε αυτο κανοντας τον κοσμο να πιστεψει οτι αυτο το κινητο ειναι “must-have” να στο πω ετσι και εκει οφειλεται η επιτυχια της σαν εταιρια. Αυτο πρεπει να κανει και η Samsung, γιατι οι περισσοτεροι δεν θα νοιαστουν αμα εχει 4gb ram ή 6, αλλα αυτο που θελει να ακουσει ειναι οτι η Samsung επειδη ειναι Samsung, θα καταφερει να φτιαξει το κορυφαιο κινητο, το οποιο δεν θα μπορει να το ανταγωνιστει κανενα αλλο ακομα και αν εχει ιδια χαρακτηριστικα ή καλυτερα. Αμα καταφερει η Samsung να τους το περασει αυτο τοτε οι πωλησεις θα ειναι ιδιες με του S7, ή καλυτερες.

Beholder

@alex: με την ταχύτητα των τεχνολογικών εξελιξεων, το όποιο κορυφαίο hardware ξεπερνιέται μέσα σε 6-9 μήνες. Αν κάποιος αγοράζει κάτι επειδή είναι “κορυφαίο” καλύπτοντας κάποιο ψυχολογικό έλλειμά του (μόστρα), σε 6 μήνες ή 1 χρόνο θα μπει στη διαδικασία να το αλλάξει, just because. Από την άλλη, το να αγοράζει κανείς κάτι γιατί είναι ένα εργαλείο, και το χρειάζεται στη δουλειά ή στην καθημερινότητά του ως απαραίτητο, είναι άλλο πράγμα, και αυτό κυρίως αφορά το software. Μιας και χρησιμοποιεί το Android η Samsung (αντίθετα με την Apple η οποία αναπτύσσει και το OS και το hardware), αυτό που έχει να κάνει η Samsung είναι να δώσει ένα αξιόπιστο πακέτο με απροβλημάτιστη λειτουργία (πρώην κάτοχος Note2 και Note3).

dreamfighter

Απογοητευμένος κάτοχος Note 4. Μάλλον το κινητό ήταν ελλατωματικό που δεν μπορώ να αποδείξω παρότι έχω ακόμα εγγύηση. Παρόλα αυτά η λειτουργία της πένας είναι πολύ ωραία, η οθόνη άψογη και γενικά αν δεν παρουσίαζε τις δυσλειτουργίες στην αφή και δεν κολλούσε θα ήταν όλα μια χαρά.

Θα ξανατολμήσω αγορά note μόνο και μόνο για το πενάκι.

alex

@Beholder
Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου, απλως αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι πωλησεις και η επιτυχια ενος κινητου εξαρτονται σε μεγαλο βαθμο απο την παρουσιαση και οχι τοσο απο τα χαρακτηριστικα που εχουν κυκλοφορησει πριν απο αυτην. Για παραδειγμα, στο S7, πριν γινει η παρουσιαση παρα πολυς κοσμος οταν ειδε οτι η καμερα θα ειναι στα 12 mp και οχι 16 ή 20, καπως απογοητευτηκε. Ο λογος ειναι οτι οι περισσοτεροι που δεν αχολουνται και δεν ξερουν απο καμερες κανουν μια αναλογικη συσχετιση, δηλαδη οσα περισσοτερα mp, τοσο καλυτερη θα ειναι η καμερα. Οταν ομως ηρθε η ωρα της παρουσιασης και ακουσαν για DualPixel τεχνολογια -την οποια δεν ηξεραν- και ακουσαν οτι θα βγαζουν πιο καθαρες φωτογραφιες ακομα και απο 20 αρες, ξεχασαν αμεσως τα 12 και οσα δεν τους αρεσαν. Τωρα αντι για την καμερα πολλοι εχουν “χαλαστει” απο τα gb της ram, που (μπορει) να ειναι 4 και οχι 6, αλλα αμα η Samsung τους πεισει οτι η ram που θα εχει το note ειναι για τον οποιοδηποτε λογο καλυτερη απο αλλες με πιο πολλα gb, τοτε το note θα θεωρειται “βασιλιας” ειτε το αξιζει ειτε οχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.