Samsung Galaxy Note 7: Πως λειτουργεί το σκάνερ ίριδας

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7, η οποία θα γίνει στις 2 Αυγούστου, τόσο πιο έντονες θα γίνονται οι φήμες. Σήμερα διέρρευσαν νέες εικόνες που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του σκάνερ ίριδας, για το οποίο ακούμε εδώ και πολύ καιρό.

Οι χρήστες με τη βοήθεια δυο κύκλων θα τοποθετούν τα μάτια στη σωστή θέση έτσι ώστε να ξεκλειδώσουν το κινητό. Το κινητό θα πρέπει να κρατηθεί σε απόσταση 25 με 35 εκατοστών από το πρόσωπο, όπως δείχνει και το παρακάτω screenshot με τις οδηγίες.

Σύμφωνα με τον Ρώσο blogger, Eldar Murtazin το σκάνερ ίριδας χεριάζεται λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να ανοίξει το Samsung Galaxy Note 7. H συσκευή θα συνεχίσει να ξεκλειδώνει με τη χρήση αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στο κεντρικό κουμπί.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 σε λιγότερο από έναν μήνα, θα έχουμε ακόμη πολλές διαρροές για τις οποίες, όπως πάντα, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

note s7 iris scanner, Samsung Galaxy Note 7: Πως λειτουργεί το σκάνερ ίριδας

note s7 iris scanner, Samsung Galaxy Note 7: Πως λειτουργεί το σκάνερ ίριδας

note s7 iris scanner, Samsung Galaxy Note 7: Πως λειτουργεί το σκάνερ ίριδας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Κοίτα που πριν κάτι μήνες που το πρωτοέβαλε η Microsoft στα lumia 950 ήταν εντελώς αχρείαστο κι δεν βόλευε, και το δακτυλικό αποτύπωμα ήταν ανώτερο…. Μετά τις 2 Αυγούστου θα είναι το ”ότι καλύτερο” και ασφαλέστερο, που προφανώς θα είναι ανώτερο του δακτυλικού αποτυπώματος ! Πραγματικά πάμε κατάδιαόλου οι άνθρωποι, δεν έχουμε 2 στάγόνες μυαλό να σκεφτούμε !

Makis

Φορτώστε τα με ένα σωρό βλακείες, για να τα ανοίγετε στο τέλος με pattern ή κωδικό. Nexus για πάντα…

Manolis

έτος 2020, ο τίτλος του άρθρου θα είναι:

Samsung Galaxy Note 20: Πως λειτουργεί το σκάνερ ούρων

χαχαχαχα!!!!!!

Ρε κατασκευαστές, οκ, μπράβο για τη σούπερ “και καλά” ασφάλεια των συσκευών μας, αλλά γιατί αποτυπώματα και σκάνερ ίριδας; θα νιώθουμε σαν να είμαστε στο τελωνείο των ΗΠΑ που τα χρησιμοποιούν αυτά…

Επίσης βάζω στοίχημα ότι το 90% του κόσμου ΔΕΝ έχει κάτι μέσα στο κινητό του που χρειάζεται τέτοιου είδους ασφάλεια!!!! 😉

Agnostos13

Αν μπορουσες απο οποιαδηποτε αποσταση να κοιτας τη συσκευη και να ξεκλειδωνει θα ηταν και πρακτικο…

peristeri

Σκανερ ιριδας: για να το δειξω μια φορα στους φιλους μου και να μην το ξαναχρησιμοποιησω ποτε!!!

Akis

Άχρηστο και (συνήθως) πολύ βαρύ software που καίει τεράστια μπαταρία.
Συνεχίστε έτσι…

Konstantinos

Το σκάννερ ίριδας πιστεύω θα χρησιμοποιηθεί και για άλλα. Μια χρήση που σκέφτομαι είναι που κοιτάζουν οι χρήστες στην οθόνη ώστε να προβάλλονται εκεί διαφημίσεις. Φυσικά θα μπορεί να αντιληφθεί προβλήματα υγείας όπως κοιτάζει ο γιατρός τις κόρες.

Το να ξεκλειδώνει είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βιομετρικά μας στοιχεία και την συμπεριφορά είναι άλλο. Αντίστοιχα σκάννερ είναι οι παλμοί της καρδιάς, και το dna

dimitris

Ε βέβαια θέλει πολύ σκέψη γιατί χρειάζεται και αυτό και το δακτυλικό αποτύπωμα.Μήπως για ηλεκτρονικές πληρωμές και για ασφάλεια? Τώρα κράζεται μετα λέτε καλά ελεος κατι καινούργιο δεν βάζει ελεος πληρώνουμε για λίγο καλύτερο κινητό..Σκεφτήτε τι θέλετε και πείτε μας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.