Samsung Galaxy Note 7: Πόσο γρήγορο είναι στο σκάνερ ίριδας; [video]

Για το Samsung Galaxy Note 7 ακούγεται εδώ και καιρό ότι μαζί με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, θα υπάρχει και σκάνερ ίριδας για να ξεκλειδώνει. Σήμερα διέρρευσε video που επιβεβαιώνει το νέο feature και το δείχνει εν δράσει.

Στο video που διέρρευσε το σκάνερ ίριδας δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί να ξεκλειδώσει το Samsung Galaxy Note 7 και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι και στην τελική έκδοση. Μαζί με το video έρχεται και μια σειρά από screenshots, που δείχνουν πως λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό που θα φέρουν οι Κορεάτες.

Η Samsung συμβουλεύει να μην χρησιμοποιηθεί το σκάνερ ίριδας με γυαλιά ή φακούς επαφή και σε μωρά. Επιπλέον, αναφέρει ότι λειτουργεί καλύτερα σε απόσταση 25-35 εκατοστών.

Το Samsung Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί 2 Αυγούστου και αναμένεται με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB (θα υπάρχει έκδοση με 6GB), κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και Android Marshmallow.

Δείτε το video:

galaxy note 7 video, Samsung Galaxy Note 7: Πόσο γρήγορο είναι στο σκάνερ ίριδας; [video]

galaxy note 7 video, Samsung Galaxy Note 7: Πόσο γρήγορο είναι στο σκάνερ ίριδας; [video]

galaxy note 7 video, Samsung Galaxy Note 7: Πόσο γρήγορο είναι στο σκάνερ ίριδας; [video]

galaxy note 7 video, Samsung Galaxy Note 7: Πόσο γρήγορο είναι στο σκάνερ ίριδας; [video]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimo

δεν υπαρχει περιπτωση αυτό να δουλεψει υπο πραγμαστικεσ συνθήκες στην καθημερινοτητα ειτε λογο χαμηλου φωτισμου ειτε υπερβολικου ντζαπα το βαζουν μονο για εφε δυστηχως !! θα δουλεψει ελαχιστα !

Λευτερης

Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι ο σαρωτης ιριδας δεν λειτουργει οπως το παλιο face unlock της google που επεξεργαζοταν τα χαρακτηριστικα του προσωπου, χρησιμοποιωντας την καμερα. Ο συγκεκριμενος σαρωτης στελνει φωτονια στην ιριδα και την σκαναρει οποτε δεν εχει αναγκη το φωτισμο. Ποσο καλο ειναι αυτο για τα ματια δεν ξερω.

Prankster100

+1 για Λευτερης. Jimo οταν δεν γνωριζουμε καλο ειναι να μη παραπληροφορουμε.

radiohead

Γνωρίζετε αν θα βγεί και με flat οθόνη; Τις απεχθάνομαι τις curved και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είμαι ακόμα με note 4.

Γιώργος Κ.

Παντως σε αυτο το βίντεο φαίνεται οτι δεν έχει curved οθόνη. Καλο θα ήταν να βγουν στο έκδοσεις

Αργύρης

Τωρα αυτο ειναι πιο γρήγορο απο το Touch ID; Ο τύπος το άνοιξε με 3 κινήσεις.Εγω απο ότι βλέπω όσο προχωράει η τεχνολογία τα πράγματα τα κάνουμε πιο πολύπλοκα απ ότι ειναι.

Βαγγελης

Σοβαρά τώρα, το συγκρίνετε με full sized scaner ίριδας; Hype είναι ολα αυτά για να αυξάνουν το κόστος όπως η το eye scroll του s4 ή η “υδροψυξη” του s7 αφου υδροψυξη δε νοείται χωρίς ποωθητη.

Λευτερης

Για πες μας Βαγγελη, πως θα λειτουργει το συγκεκριμενο αφου δε θα λεθτουργει σαν full sized iris scanner. Εχω απορια να δω αν εχεις ιδεα πως λειτουργει ή αν απλα εισαι κλασσικος νεοελληνας…

Βαγγέλης

Ούτε στο google δε το ψάχνω από ανιδιοτέλεια και γιατί Λευτέρη σε χω γραμμένο στο παλιό μου το τεφτέρι ,τώρα δώσε εσύ τα 900 ευρω και παρτο να λες στους ανέργους στα διπλανά τραπέζια στα καφέ ότι έχεις scanner ίριδας

Λευτερης

Α δηλαδη δεν ξερεις πως λειτουργει αλλα ειπες να γραψεις τη μακακια σου. Κλασσικος αδαης νεοελληνας. Το τι θα κανω εγω με τα λεφτα μου ειναι δική μου υποθεση, οπως ειναι και μαγκια μου αν εχω δουλεια που να μου δινει το δικαιωμα να το αγορασω. Αφου δεν εψαξες στο google τον σαρωτη ιριδας, ψαξε τη λέξη “φθονος”. Θα σου φανει γνωριμος ο ορισμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.