LLMs.txt Samsung Galaxy Note 7: Πιθανή απαγόρευση στις πτήσεις των ΗΠΑ | Techblog.gr

Samsung Galaxy Note 7: Πιθανή απαγόρευση στις πτήσεις των ΗΠΑ

Smartphones

Φαίνεται πως η όλη ιστορία με τα Samsung Galaxy Note 7 που πιάνουν φωτιά, δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA), η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσής του από τις πτήσεις, λόγω των ελαττωματικών μπαταριών.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η υπηρεσία δήλωσε: “Η FAA, η Pipeline και η Hazardous Materials Safety Administration ετοιμάζουν την έκδοση οδηγιών σχετικά με το θέμα”.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι αν μια συσκευή έχει ανακληθεί από τον κατασκευαστή, τότε τα μέλη του πληρώματος και οι επιβάτες δεν θα μπορούν να φέρουν στην αεροσκάφος ή στις αποσκευές τους μπαταρίες ή ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν ανακληθεί,

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει πως ακόμη δεν έχει λάβει την τελική της απόφαση σχετικά με το Samsung Galaxy Note 7. Αν και η ίδια δεν αναφέρει τους λόγους που καθυστερεί να ανακοινώσει την απόφαση, οι πληροφορίες λένε ότι σχετίζεται με τον τρόπο που έκανε η Samsung την ανάκλιση. Στην ανάκλιση δεν συμπεριλαμβάνεται η αμερικανική Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων, κάτι που απαιτείται για να προχωρήσει η FAA στην απαγόρευση του Note 7 από τις πτήσεις.

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Πιθανή απαγόρευση στις πτήσεις των ΗΠΑ

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zacharakis24

ο απόλυτος εξευτελισμός

Topdim

Εντάξει το κούρασαν…

giorgosgek

παει η σαμσουνγκ ρε γαμωτο 🙁

bezilys

Αναμενόμενο ήταν κάτι τέτοιο να γίνει είναι σαν να κουβαλάς μια βόμβα!!

Agnostos13

“Τι παει να πει δεν εισαι τρομοκρατης…απλα δεν ηθελες να στειλεις το Note 7 σου για αντικατασταση;”

Ioannis

Ανακοίνωση Προσοχή κυκλοφορεί κάποιος με 2 note7 στους δρόμους
😅😅😅😅😅😅😅

Blats

Κρίμα για την Samsung και για ένα απίστευτο τηλεφωνο!!θα χάσει πολυ κόσμο.βέβαια από τα λάθη σου μαθαίνεις για να δούμε!!

GS

Μεγάλη βλακεία.
Δηλαδή τι να κάνει ο άλλος να το πετάξει για να πάρει άλλο τηλέφωνο ώστε να μπει στην πτήση.Πάμε καλά?
Αλλά στο Αμέρικα είσαι

vasilist

Θα μπει κανένας τζιχαντιστής στο αεροπλάνο φωνάζοντας Αλαχ ακμπαρ βγάζοντας το note 7 ψάχνοντας πρίζα να το φορτίσει χαχα.
Ήδη η Αλ Κάιντα έχει παραγγείλει όλα τα note 7 που έχουν ανακληθεί.
Δεν άντεξα να μην το πω… 🙂

DimKoul

Χαχααχχ καλά τα αστεία παιδιά. Λογικό να ακουγονται τόσα.Το καλο ειναι οτι οταν κυκλοφορήσει όπως πρέπει πιθανόν να πέσει πιο γρήγορα η τιμή και να το χτυπησω. Γτ κακα τα ψέματα ηταν πλήγμα για το μοντέλο αυτό.Απο την αλλη δεν μειώνει τις δυνατότητες του τηλεφώνου.

zacharakis24

@dimkoul – μην περιμένεις να πέσει η τιμή του όταν το φτιάξουν. πάρτο τώρα: πιο “μπόμπα” προσφορά δεν θα βρεις !

Agnostos13

“Συνεληφθη τρομοκρατης ζωσμενος με Note7″ που απειλουσε να τα φορτισει”!

Don mitso mou

Συνελήφθη άγνωστος με μικροποσότητα note 7

viel

Airlines: Sir, you cannot board the plane with your 3 note 7’s

TechieXP: Yes I can, and here is why. BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH…..better than iPhone…. BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH….iSheep….. BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH…Benchmarks… BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH…real multitasking… BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH. See?

Airlines: You still cannot board the plane.

DimKoul

*zacharakis Σωστό κι αυτο φίλε!!

Nick

Έχεις Samsung απλά δεν πετάς…

Nick

Αν απορούν μερικοί μερικοί γιατί όλοι τώρα τελευταία σας φτύνουν φάνς των Samsung είναι για τον λόγο που μας λέγατε τόσο καιρό πως η Sony είναι για κλείσιμο τα i sheep και ότι όλα τα κινητά ήταν μούφα παρά μόνο των lagsung η Samesung τώρα γευτείτε αυτό που εσείς αξίζετε και με το παραπάνω έχω οθόνη Samsung στο pc και σκέφτομαι να την αλλάξω για χάρη των σχολίων σας εδώ και καιρό με κάνατε να μην γουστάρω να έχω τίποτα από αυτήν την εταιρεία και πάνω από όλα όπως είδατε έχετε κάνει και άλλους όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Darth

@GS ναι βρε αδελφέ τεραστία βλακεία … έπρεπε να αφήσουν να μπουν να αρπάξει φωτιά η συσκευη να εξαπλωθεί στο αεροπλάνο να πέσει το αεροπλάνο σκοτώνοντας 200+ άτομα…

κατά τα άλλα ναι βλακεία

μερικοί σκέφτονται με λάθος σημεία του σώματος

GS

@Darth είσαι το λιγότερο τραγικός.

Όλα τα Note 7 που πήραν φωτιά πήραν επειδή ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ. Όχι όταν ήταν αφόρτιστα.Γκεγκε.Ψάξτο λίγο πριν κράξεις.
ΑΙΝΤΕ

GS

@Darth ποιος θα φόρτιζε το τηλέφωνο στο αεροπλάνο?Πως θα πάρει ένα αεροπλάνο φωτιά άμα εκραγεί μια μπαταρία κινητού? Τι είναι? C4? Και να εκραγόταν το τηλέφωνο δεν θα έπαιρνε έκταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Content written by Λορένα Σιούτη Content Creator • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog