Samsung Galaxy Note 7: Ανακοινώθηκε ότι βγαίνει εκτός λειτουργίας [ΗΠΑ]

Πρόσφατες πληροφορίες ήθελαν τη Samsung να σχεδιάζει νέο update για τα Samsung Galaxy Note 7 στις ΗΠΑ, μέσω του οποίου θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα φόρτισης. Τελικά με επίσημη ανακοίνωση η ίδια επιβεβαιώνει το γεγονός.

Η Samsung αναφέρει ότι θα φέρει ένα νέο update που δεν θα επιτρέπει στο Galaxy Note 7 να φορτίζει και θα περιορίσει τις δυνατότητές του να λειτουργεί ως mobile συσκευή. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να δίνεται από 19 Δεκεμβρίου και θα διαμοιραστεί σε όλους μέσα στις επόμενες 30 μέρες. Στόχος της Samsung είναι να ωθήσει όσους έχουν απομείνει, να προχωρήσουν στην ανάκληση του smartphone.

Η επίσημη ανακοίνωση: “Τo further increase participation, a software update will be released starting on December 19th and will be distributed within 30 days. This software update will prevent U.S. Galaxy Note7 devices from charging and will eliminate their ability to work as mobile devices. Together with our carrier partners, we will be notifying consumers through multiple touchpoints to encourage any remaining Galaxy Note7 owners to participate in the program and to take advantage of the financial incentives available”.

Ωστόσο, το πρόβλημα για τη Samsung είναι ότι δεν συμμετέχουν όλοι οι πάροχοι στον διαμοιρασμό του update που βγάζει εκτός λειτουργίας το κινητό. Η Verizon αποφάσισε να μείνει εκτός λόγω του ότι μπορεί κάποιοι από τους κατόχους του Note 7 να μην έχουν άλλο smartphone. Ο πάροχος δεν θέλει εν μέσω γιορτών να αφήσει τους πελάτες του χωρίς κινητό.

“Verizon will not be taking part in this update because of the added risk this could pose to Galaxy Note 7 users that do not have another device to switch to. We will not push a software upgrade that will eliminate the ability for the Note 7 to work as a mobile device in the heart of the holiday travel season. We do not want to make it impossible to contact family, first responders or medical professionals in an emergency situation”, η δήλωση της Verizon.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν θα προχωρήσει η Samsung σε ανάλογη κίνηση. Αυτό που έχει κάνει είναι να περιορίσει την φόρτιση στο 60%.

galaxy note 7 no charging, Samsung Galaxy Note 7: Ανακοινώθηκε ότι βγαίνει εκτός λειτουργίας [ΗΠΑ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Αφιερωμένο σε όλους τους εξυπνακιδες που μας λένε ότι θα γίνει κ συλλεκτικό!!!
Απλά τραγικοί όλοι!!!

Nick_GR

@Ιωάννης jb χαχαχαχχα 🙂

Αγγελος

Ακριβως γι αυτο το λογο θα γινει συλλεκτικο.επειδη δε θα κανει να το ανοιγεις.μαγεια!θα μεινουν 10 κομματια σε ολο το κοσμο.

Ιωάννης jb

Δλδ αγγελε μας λες ότι σε 10 χρόνια θα θέλουν κάποιοι στην συλλογή τους το κινητό που έπαιρνε φωτιά…
Διαταραχές στον εγκέφαλο θα έχουν εμφανίσει να είσαι σίγουρος!!!!
Να δίνουν πολλές χιλιάδες ευρώ για το πρώτο iphone ή για κάποιο nokia τα οποία έχουν γράψει ιστορία μπορώ να το καταλάβω

xTatty

@ Ιωάννης jb
Μια χαρά συλλεκτικό θα γίνει.
Σιγά να μην έχουν ενεργοποιημένα τα update όσοι το κράτησαν!

Ήδη από το προηγούμενο update που σταματούσε την φόρτιση στα 60% οι περισσότεροι τα απενεργοποιήσαν! Λίγοι είναι αυτοί που την πάτησαν.

rafael

παντα θα υπαρχει ενα κομματι pazzle το οποιο θα ταιριαζει με ενα αλλο….εχω note 7 το δινω σε ενα ζαμπλουτο οσο θελω!!!

Enzo

Θα γίνει σίγουρα συλλεκτικό, ως το κινητό που κατέστρεψε την Samsung.

petros

Στους συλλέκτες μεγαλύτερη αξία εχει σφραγισμένο , από εκεί και πέρα οσο περισσότεροι το επιστρέψουν τοσο μεγαλύτερη αξία εχει, στο ebay πωλούνται στα 2000 δολάρια ήδη

Gvirginia

@petros
Είσαι ο δεύτερος που το αναφέρει αυτό. Έχεις κάποιο σχετικό link γιατί για κάποιο περίεργο λόγο εμένα μου βγάζει ένα Note 7 στα 400€ (πιο πολλά Note 3 / 4 βλέπω παρά 7).

aggelos

αυτο που δεν θελετε να καταλαβετε ρε jb ειναι οτι νοκια και iphone θα υπαρχουν απειρα ενω note 7 δε θα υπαρχουν γιατι δυσκολα καποιος δε θελει τα λεφτα του πισω και θα ξοδεψει τοσα λεφτα απλα για να το εχει.οποτε θα μεινουν λιγα ως το μεγαλυτερο και πιο ακριβο λαθος της samsung.και αυτο θα το κανει συλλεκτικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.