Samsung Galaxy Note 7: Τα πρώτα press renders σε 3 χρώματα

Σε ακριβώς ένα μήνα από σήμερα (2 Αυγούστου) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 και σήμερα ο @evleaks δημοσίευσε τρία press renders, που μας δίνουν μια πρώτη γεύση και εμφανίζουν το κινητό σε 3 διαφορετικά χρώματα.

Τα χρώματα του Samsung Galaxy Note 7 είναι Black Onyx, Blue Coral και Silver Titanium. Το νέο phablet θα έχει dual-curve οθόνη όπως εκείνη των Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S6 edge. Επιπλέον, η κάμερα έχει επίσης γνώριμο design, μάλλον θα είναι η ίδια 12 Megapixel κάμερα του Samsung Galaxy S7 ενώ το S Pen stylus είναι τοποθετημένο στην κάτω δεξιά πλευρά.

Από τις πολυσυζητημένες προσθήκες είναι το σκάνερ ίριδας στην μπροστινή πλευρά, κάτω υπάρχει το κεντρικό κουμπί που θα ενσωματώνει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και συνοδεύεται από 2 capacitive keys.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται με οθόνη 5.7 ή 5.8 ιντσών Quad HD Super AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 820/Exynos 8893, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD) κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία θα είναι μεταξύ 3600mAh και 4000mAh, μπορεί να δούμε IP68 πιστοποίηση, νέο S-Pen, USB-C, Android 6 Marshmallow με νέο Grace UX.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για leaked renders, οπότε είναι απαραίτητες κάποιες επιφυλάξεις.

samsung galaxy note 7 renders, Samsung Galaxy Note 7: Τα πρώτα press renders σε 3 χρώματα

samsung galaxy note 7 renders, Samsung Galaxy Note 7: Τα πρώτα press renders σε 3 χρώματα

samsung galaxy note 7 renders, Samsung Galaxy Note 7: Τα πρώτα press renders σε 3 χρώματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Κατι δε μου καθεται καλα. Το ακουστικο δεν ειναι οπως του s7 edge αλλα μοιαζει με παλαιοτερων μοντελων. Επισης το λογοτυπο παραειναι κοντα στο ακουστικο…

George.

Σε 1 μήνα 🙂

Bill R

Φιλική Διόρθωση: 2 Αυγούστου είναι σε ένα μήνα.

Mike89

Ελπιζω να μην βαλουν το λογοτυπο μπροστα… θα ηταν πολυ ωραιο με λιγο πιο μικρα bezel στην πανω πλευρα γιατι η κατω για μενα ειναι οκ. Σε ενα μηνα θα ξερουμε και ακριβως πως θα ειναι ετσι και αλλιως αλλα πολυ πιθανο να το τσιμπησω ειδικα αν βαλει καμια καινουρια λειτουργια στο s pen και το κανει ακομα πιο λειτουργικο. Εργαλειο απλα το κινητακι (τροπος του λεγειν κινητακι).

Johnny

Ενα στοιχηματακι κανείς,οτι το τηλεφωνο δε θα εχει καμια σχεση με τις,εως τωρα, διαρροες;;Σας θυμιζω,οτι περσι μεχρι την τελευταια στιγμη,αλλες φωτογραφιες και χαρακτηριστικα ειχαν διαρρευσει,και αλλο κινητο εσκασε..Σαν οπτικο-εικαστικο αποτελεσμα,το τηλεφωνο,θα ειναι οπως οι πιο πανω φωτογραφιες…δεν υπαρχει κατι αλλο να κανουν..Oι διαφορες στο σασι θα ειναι μονο ως προς το μεγεθος και τις οπες στο πανω μερος…Και το μεγεθος,μου φαινεται αστειο το να εχει μονο 0,2 ιντσες διαφορα απο το s7 edge..Τελος παντων..εγω θα το αγορασω ουτως ή αλλως (γιατι περσι δεν αλλαξα σε νοτε5 λογω των γνωστων ξενερωματων) και θα με βολευαν οι 6 ιντσες (ποσο μαλλον σε dual curved οθονη)..

kostas

29 και σημερα…

Φασσα

Ειναι ενα s7 edge με πενακι….αυτη η samsung καθε μηνα βγαζει απο ενα κινητο κ τα κανει σχεδον ολα πανομοιοτυπα…

alex

Το προηγουμενο leak ειχε 3 καμερες μπροστα, αντιθετως αυτο εχει λιγοτερες.

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-7-front-panel-iris-scanner-4646/

Darth

fake!!! το s7 edge πρεπει να ειναι

Ιωάννης jb

Εδώ που η εταιρία βγάζει 2 top μοντέλα μέσα σε 6 μήνες δεν μας πειράζει..
Και μη πεταχτεί κανένας έξυπνος και πει δεν είναι ίδια γιατί το ένα έχει πενάκι…
Διότι το 90% των χρηστών δεν το χρησιμοποιεί και πλέον θα είναι ολόιδιο με το s7, όπως ολόιδιο ήταν και το note 5 με το s6..

Καλά αν βάλουμε και το s7 edge πάμε στα 3…
Αλλού ξέρετε κάποιοι να βγαζετε χολή…
Εδώ είναι πλέον φανερό ότι και το note έγινε ίδια με όλα τα άλλα… Κινητά τις αγοράς..

Ακόμα και το design του φαίνεται και είναι ίδιο με τα πλαστικά παλιότερα note απλά άλλαξε το υλικό… το πενάκι δε προσφέρει και τίποτα το ιδιαίτερο και οι ίδιοι οι χρήστες απλά δε το χρησιμοποιούν το ξέρω πολύ καλά αυτό από χρήστες που πλέον παραδέχονται ότι μόνο το 2 άξιζε όλα τα άλλα ήταν μετριότητες..

αγγελος

Ιωαννη jb μας ελλειψες ρε φιλε…αν δεις τι κανω με το πενακι θα σου πεσουν τα σαγονια.πλεον δεν υπαρχει λογος να παρει καποιος note αν δε του χρειαζεται το πενακι πολυ απλα παιρνει s7 edge.εμεις που το θελουμε για σημειωσεις και στη δουλεια το λατρευουμε,εσυ που μπαινεις μονο ιντερνετ παρε iphone μια χαρα ειναι.υ.γ. αμα δειτε τις φωτο που εχω βγαλει στη θαλασσα με το s7 edge θα παθετε πλακα.

Dapitium

@Ιωάννης jb
Κάνεις μέγα λάθος για το πενάκι. Έχεις χρησιμοποιησει note;

Γιώργος

Καταρχήν όταν κάποιος δεν ξέρει τι εστι Note και γενικά είναι άσχετος από κινητά να μην σχολιάζει , είχα όλα τα Note από το 2 (τώρα έχω το 5 που το αγόρασα απο το amazon) , είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο και κορυφαίο στα πάντα (top κάμερα , οθόνη QHD AMOLED , μπαταρία που κρατάει με πολύ έντονη χρήση τουλάχιστον 1.5 ημέρα , και βέβαια πενάκι για τα δύσκολα όπως word , excel , σημειώσεις , attachments κτλ).
Αν θέλετε απλά να πουλάτε μούρη στις καφετέριες αγοράστε κάτι πολύ υποδεέστερο σαν το iphone 6S plus (το έχει φίλος μου και μπροστά στο Note υστερεί τραγικά) και αφήστε το στους επαγγελματίες που το έχουν για να κάνουν την δουλειά τους.

Chris_BMW

Απλα γελάω με τα σχόλια “επαγγελματιών” με το note εδω μέσα !!! Χαλαρώστε .. Χωρίς να θέλω να υποβιβάσω το note που το θεωρώ απο τα καλύτερα κινητά της αγοράς για επαγγελματία πάντως δεν .. Είναι τηλέφωνο .. Τουλάχιστον για εμένα · Κάποιον άλλο μπορει να τον εξυπηρετεί .. Εγώ πάντως επαγγελματική δουλειά κάνω ΜΟΝΟ με το laptop ..

Φάνης

Dual SIM θα παίξει;

Θεμιστοκλής

Έχετε απόλυτο δίκιο… Το πενάκι είναι πράγματι ένα αξιόλογο αξεσουάρ. Αν κάποιος μπει στην διαδικασία να ασχοληθεί μαζί του, θα εντυπωσιαστεί απο τις δυνατότητές του… Είμαι fun και κάτοχος όλων των S και όλων των Note. Καλώς – κακώς οι παραπάνω φωτογραφίες, λογικά, δεν θα επέχουν απο την πραγματικότητα (δεν με χαλάει καθόλου). Έχω το S7 edge και θα αλλάξω σε Note 7… Έχω όμως τις σκέψεις μου για την edge οθόνη και πώς το πενάκι θα την αξιοποιήσει αλλά όταν το δούμε απο κοντά (λογικά μεσα με τέλη Αυγούστου) θα μας λυθούν οι απορίες…

Giannis

Ιωαννης_Jb το note κανει τοσα που αν σου ηταν χρησιμα θα εδινες οσα λεφτα κανει η ναυαρχιδα της αγαπημενης σου εταιρειας μονο για γο πενάκι
πες σε οσους πηραν note και δεν χρησιμοποιουν το πενάκι γιατι δεν τους χρειαζεται οτι ΚΑΚΩΣ πηραν Note .
Με το πενακι κανω σε δευτερολεπτα πραγματα που δεν μπορω να κανω το ιδιο γρήγορα ουτε με desktop.
Στο εχω ξαναπει και αποφεύγεις ΠΑΝΤΑ να απαντησεις ευθεως.
Στην Ελλαδα του 2016 με το 27% ανεργια και τα 500 βασικο μισθο 700αρες 800αρες για κινητο ΜΟΣΤΡΑΣ δινουν μονο οι κουτοι. Αν δωσω 700-800 ειτε για iphone εοτε για note τα δινω γιατι ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ με αυτα και δεν περνάω απλα την ωρα μου.
Οταν μεγαλωσεις και πιασεις δουλειά ξαναμιλάμε
.

Ιωάννης jb

Επαγγελματίες του… Γεμισαμε σε αυτή τη χώρα.. πως να πάμε μπροστά μετά??
Ο άλλος νομίζει ότι μόνο με note μπορεί να κάνει την “δουλειά” του..
Δοκιμάστε και τίποτα άλλο ρε άσχετοι…
Αφού εντυπωσιαζεστε τόσο εύκολα από κάτι που υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και πλέον κάνει 3-4 πράγματα παραπάνω.. εύκολα θα βρείτε απίστευτα αυτά που κάνουν πολλά άλλα smartphones…
Έχω γνωστο με note 4 και πάντα ζήλευε το πανέμορφο z2 μου… Ποτέ δεν ασχολείται με το πενάκι και ο ίδιος το θεωρεί χαζό αντικείμενα τώρα…
Όταν δε είδε ότι με 2 κατοσταρικα πήρα moto x και είχα τελευταίο λογισμικό με τη μία καθαρό πολύ γρήγορο android και πολλά άλλα… Πέταξε το note που είχε αρχίσει να γίνεται αργό και σπαστικο σε πολλά…
Και χτύπησε moto x force εκεί να δείτε να παθετε τη πλάκα σας….

giannis

Chris_BMW δεν ειναι λιγο στενομυαλο να νομιζεις οτι επειδη η ΔΙΚΗ σου δουλεια γίνεται καλυτερα με Laptop αυτο ισχυει και για όλους; Ισχυριστηκα εγω οτι η το Note ειναι πιο πληρες εργαλείο απο ενα Laptop; Δεν μπορεις ομως να βγαλεις φωτο εξαρτηματις και να γραψεις πανω της διαστάσεις και να τη στείλεις στον γράφειο με laptop κρεμασμενος στα 8μ απο τη γη….. αυτο το πραγμα τελεια το κανεις μονο με το note.Σου εφερα ενα παραδειγμα; Μπορω να σου φερω πολλα; Ισως Οχι. Το note ειναι ενα επαγγελματικο εργαλειο. αυτο δε σημαινει οτι οσοι το αγοραζουν το αγοραζουν γι αυτο το λογο. αλλα δεν θα απολογηθω γι αυτους. Αυτος που αγορασε μοτο χ και εντυπωσιαστηκε σε σχεση με το Note προφανως κακως πηρε Note.
Καλο θα ηταν να μην ειρωνευεστε σαν να στε στο νηπιαγωγειο. Ειδικα εσυ Chris_Bmw που εισαι και μιας ηλικιας πιο ωριμης. Δεν γνωριζόμαστε κανουνε κουβεντα. Αν γελας με τα σχολια των επαγγελματιων εδω μεσα μαλλον εισαι σε λαθος τοπο.

Chris_BMW

Φίλε giannis@ Αν ξανά διαβάσεις το σχόλιο μου θα δεις οτι οι απόψεις μας πανω κάτω συμπίπτουν .. Επίσης θα διαπιστώσεις οτι αναφέρομαι σε εμένα κ οτι το επαγγελματίες το έχω σε εισαγωγικά …Αυτό γιατι προφανώς κ κάποιος μπορει να χρησιμοποιήσει το note για τη δουλειά που προανέφερες ( εγώ αν ήμουν στη θέση σου πάντως θα ξανασκεφτομουν να βγάλω πενάκι στα 8 μέτρα)Αλλα σοβαρή επαγγελματική δουλειά δεν τη λες κ νομίζω οτι θα συμφωνήσεις μαζί μου.. Τέλος πάντων δεν μπορω να ξερω τις ανάγκες του καθενός απλα πιστεύω πως πολλοί λίγοι κάνουν επαγγελματική δουλειά με το τηλέφωνο. Οποιοδήποτε κ αν είναι αυτό .. Κ πίστεψε με note έχουν πολλοί κ συνεργάτες μου κ φίλοι .. Το ίδιο να ξερεις έλεγα πιο νέος τότε οταν είχε πρώτο βγει το I phone .. Κάποιοι κ τότε το χαρακτήριζαν εργαλείο δουλειάς …Τέλος πάντων το σχόλιο μου δεν έγινε με σκοπό να μειώσω το τηλέφωνο το οποίο οπως έχω ξανά πει το θεωρώ απο τα καλύτερα κ άνετα θα το επερνα..

Φωτης

Για μενα ο μόνος σοβαρός αντίπαλος στην σειρα note ειναι τα mate της huawei..Για μενα σε αυτές τις διαστάσεις ειναι απο τα κορυφαία!!!

giannis

Chris_Bmw το σχολιο “γελω με τους επαγγελματιες” θιγει τους κατοχους οχι το κινητο (το οποιο δεκαρα δεν δινω αν αρεσει η οχι σε αλλους) .Ειναι αλλο να πεις “δεν το χρειαζομαι” κι αλλο “απορω πια σε τι το χρειαζεστε” (meaning : ειστε ασχετοι) ποσο μαλλον οταν τα σχολια σου ξεχειλιζουν ασχετιλα και δεν αναφερομαι σε σενα αλλα στο Ιωάννη_JB.
τελος παντων καληνυχτα

Dapitium

Κάποιοι “επαγγελματίες” χρειάζονται στον δρόμο σχέδιο autocad με χάρτη google maps παράλληλα ανοιχτά στην ίδια οθόνη. Χρειάζονται σημειώσεις πάω σε φωτογραφίες για υπόδειξη θέσεων-εργασιών κλπ. Κάποιοι ¨επαγγελματίες” βρίσκουν το note να τους βοηθάει.

Η ημιμάθεια λένε είναι χειρότερη της αμάθειας. Καλύτερα να πεις “Δεν Ξέρω” πάρα “Έχω Έναν Φίλο που έχει έναν κουμπάρο που πήρε το ΝΟΤΕ και δεν του αρέσει”.

Και η ξερολίαση είναι άσχημη. Χειρότερη από την ηλίαση τώρα που καλοκαιριασε.

Γιώργος

Όταν γράφει κάποιος ότι το Z2 είναι πανέμορφο δεν έχει νόημα άλλη συζήτηση , για ορισμένα άτομα δεν υπάρχει σωτηρία.

Παναγιωρης

συγνωμη παιδια δεν ειμαι ξερολας αλλα αν το NOTE απευθυνεται σε επαγγελματιες τοτε και με την ιδια λογικη δεν μπορει να πει καποιος και οτι τα LAPTOP απευθυνονται σε επαγγελματιες αφου ειναι πιο επαγγελματτικο εργαλειο απο NOTE. οποτε αν ισχυει αυτο ο μεσος καταναλωτης ουτε LAPTOP πρεπει να παιρνει

Note samsung mobile office αυτή η ονομασία ταιριάζει σε αυτό το κινητό. Είμαι επαγγελματίας και κάνω σχεδόν τα πάντα από το κινητό μου. Φυσικά δεν αντικαθιστά το λάπτοπ και εδώ έχουμε μια διαφορά οτι έχουμε διαφορετικά λειτουργικά. Μπορώ να κάνω όμως το 80% της δουλειάς μου όπου και αν βρίσκομαι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν κάποιος θέλει το note έτσι απλά χωρίς να ξέρει τη κάνει ακριβώς τότε θα του είναι άχρηστο και η άποψη του θα είναι τέτοια που δεν αρμόζει στο συγκεκριμένο κινητό. Φυσικά η αγορά έχει συσκευές για όλους οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε κάτι το οποίο δεν μας αρέσει η δεν το είχαμε ποτέ.

Error404

Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι σε καθε αρθρο θα βρεις 2-3 παλικαρια τα οποια θα σου γραψουν οτι δεν χρειαζεσαι το iphone, δεν ειναι αναγκαιο το galaxy s, το z2 ειναι καλυτερο…παντα απορουσα τους λογους να γραψουν κατι τετοιο ιδιως σε αρθρα τα οποια δεν αναφερονται στις συγκρισεις. Κατεληξα σε 3 ειδων ανθρωπων: 1. Οι “high tech ανιδεοι με προβληματα κατωτεροτητας (δεν απαιτουνται διευκρινησεις). 2. Οι “εξυπνακηδες-φιγουρατζηδες-πονεμενοι”. 3. Διαβαζοντας τα σχολια μερικων σε αυτο το αρθρο δημιουργηθηκαν και οι “ανιδεοι μακακες”.
Βρε ανιδεοι μακακες, που ειναι το προβλημα σας και θελετε να μας πεισετε? Ο,τι δεν ειμαστε επαγγελματιες, ο,τι επειδη ειμαστε και υποστηριζουμε οτι το πενακι χρειαζεται σε μερικους απο εμας η Ελλαδα εχει παει πισω ή οτι το πενακι δεν χρειαζεται σε καποιον απλα και μονο για φιγουρα? Εαν υποστηριζεις τα 2 πρωτα πιστεψε με, ανηκεις σιγουρα στην τριτη κατηγορια (μην ανησυχεις δεν εισαι μονος σε αυτην-εχεις ΜΕΓΑΛΗ παρεα), εαν υποστηριζεις το τριτο τότε “ναι ρε φιλε, καμια φορα οταν βγαινω εξω το χρησιμοποιω και για να ξυνω τη μυτη μου”.

Ιωάννης jb

@Παναγιωρης… Πολύ ωραίο το σχόλιο σου… έξυπνο…. Οι επαγγελματίες που γνωρίζω θέλουν να βλέπουν mail… Να έχουν επικοινωνία με καλή ποιότητα κλήσης… Χωρίς κολλήματα αυτά τα note είναι ικανά να θέλεις να πάρεις τηλ και να σου κολλήσει!!!! Μα είναι δυνατόν??? Να σου κολλάει σε τηλ??? Είναι ότι χειρότερο για έναν επαγγελματία… Είναι ένας λόγος αυτός για τον οποίο πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν iphone κ bb… Αυτά τα έξτρα που διαθέτει το note για τους περισσότερους επαγγελματίες είναι καρικατούρες!!!! Σοβαρό επαγγελματία δε μπορώ να τον φανταστώ να δουλεύει με το note… Δεν είμαι άσχετος που λέω κάτι τέτοιο έχω πείρα και το λέω… Άντε και να κάτσω να σημειώσω τις διαστάσεις πάνω στη φωτογραφία που λένε κάποιοι η να κάνω κάτι άλλο.. Τον επαγγελματισμό που τον βλέπετε σε κάτι τέτοιο πείτε μου λιγάκι..?? Έλεος δλδ αυτός είναι ο ορισμός του ερασιτέχνη… Πάρτε κανένα bb να παθετε τη πλάκα σας με την οργάνωση τον mail-επαφων που είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα smartphones όταν είσαι pro… Πάρτε κανένα iphone μη τυχόν και χάσετε καμία σημαντικη κλήση λόγου κολλήματος… Αυτά είναι 2 απο τα πιο σημαντικά πράγματα για το 90% των επαγγελματιών εκεί έξω… και όχι το… Συνέχεια »

Note samsung να δώσω μια απάντηση στον κύριο που απάντησε ότι αν δεν έχει δουλέψει note προσωπικά δεν μπορεί να έχει άποψη γιατί το δουλεύω χρόνια είναι κορυφαίο και μοναδικό στο είδος του και εκτός αυτού παίζει μόνο του στην αγορά. Οσο για όποιον το συγκρίνει με iphone είναι το μεγαλύτερο λάθος γιατί μιλάμε για διαφορετικά τηλέφωνα και φυσικά ολα ξεκλείδωτα στο note σε σχέση με iphone. Εξάλλου η ελευθερία γενικότερα είναι πολύ σημαντική όποτε όταν αποφασίσουν εκεί στην Apple να την δώσουν στα κινητά τούς ίσως ασχοληθούν περισσότεροι και όχι αυτοί που τα έκαναν μόδα. Και θα επιμείνω ότι το note απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες γιατί είμαι και το ξέρω.

Οταν κάνετε σχόλια τουλάχιστον μάθετε μερικοί να είσαστε ευγενικοί. Όσον αφορά τώρα το note εμένα μου κάνει όλα τα κέφια μου. Εσείς που θέλετε iphone πιθανόν έχετε 1000 να τα δίνεται στην Apple. Κανένα πρόβλημα ο καθένας έχει την τσέπη του και την άποψη του.

Error404

Ιωάννης jb σίγουρα ξέρεις όλες τις δυνατότητες του s-pen?
Σε ποια lagαρίσματα αναφερεσαι διοτι είσαι σε ένα αρθρο που το βλέπουμε κάτοχοι note και γελάμε…βρε αγόρι μου, μηπως επεσες στο παρελθον σε κανα ελαττωματικο note ή σε καποιο που ειχε καποια αστοχια και σου δημιουργησε ψυχολογικα? Εαν ναι τότε μαζι σου!!! Εχεις απολυτο δικιο.
Συμπερασμα: bb για σωστή διαχειριση των email, iphone για κρυσταλινη φωνή και για να μην λαγκάρει στις κλήσεις, samsung (δεν γνωρίζω γιατι απο τα λεγόμενα του – ίσως για τπτ…ας πουμε για την πενιχρη κάμερα) και έχετε και σαν εφεδρικο ένα moto x (για να βγαλεις και τριτο @)

Anakin

Εγώ ρε Ιωάννης jb δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο με σονυ με πιάνουν τα γέλια αλήθεια άκου εκεί δεν θέλεις να βλέπεις επαγγελματια με note που ζεις;

Ιωάννης jb

@Anakin..
Με ρωτάς που ζω ε??
Σε ένα μέρος όπου βλέπω καθημερινά 2-3 δεκαεπτάχρονα να παίζουν με note 3-4…
Το ίδιο γίνεται και άλλα 2-3 δεκαεπτάχρονα που έχουν iphone… Αστο αυτό..
Τα βλέπω και τα δύο κινητά και σε πληροφορω ότι τα sony z2, z3, z5… με τα οποία εσύ γελάς είναι κλάσης ανώτερα….

Dapitium

@Ιωάννης jb
Κάνεις πολύ παρέα με 15χρονα 😂

radiohead

Εχω note 4 και το έπαιρνα αμέσως αν δεν ήταν απλά ενα λίγο μεγαλύτερο s7 edge με την άσχημη (για εμένα) και καθόλου πρακτική οθόνη. Απογοήτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.