Samsung Galaxy Note 7: Η Samsung σκέφτεται την ανάκληση λόγω μπαταρίας

To Samsung Galaxy Note 7 ανακοινώθηκε αρχές Αυγούστου με τις κριτικές να είναι εντυπωσιακές, όπως και οι πωλήσεις. Ωστόσο, η συνέχεια δεν είναι τόσο καλή για τη Samsung, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τα περιστατικά όπου η ναυαρχίδα της πιάνει φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Εχθές κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι σταματά τις αποστολές του Samsung Galaxy Note 7 σε παρόχους της Ν. Κορέας προκειμένου να ερευνήσει τι συμβαίνει με το Note 7, είδηση που επιβεβαιώθηκε και από την ίδια αργότερα. Υπάρχει περίπτωση να μην αρκεστεί εκεί και να προχωρήσει στην ανάκληση κάποιων κομματιών από τα 400.000 που πούλησε στην πατρίδα του την Ν. Κορέα.

Σύμφωνα με την The Korea Herald, η Samsung αρχικά σκεφτόταν να ξεκινήσει πρόγραμμα δωρεάν αλλαγής των μπαταριών, όμως πλέον σκέφτεται και την ανάκληση των συσκευών με επιστροφή χρημάτων στους χρήστες ή πλήρη αντικατάσταση της συσκευής με νέα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Samsung έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως το πρόβλημα βρίσκεται στην μπαταρία. Η μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7 αναφέρεται ότι προέρχεται από μια εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Samsung, είναι η Korean ITM Semiconductor και λέγεται ότι έχει αναλάβει την δημιουργία όλων των μπαταριών στην Κορέα. Για την αγορά της Κίνας, έχει αναλάβει η κινέζικη Amperex Technology.

Από τα πρώτα δείγματα πωλήσεων, το Samsung Galaxy Note 7 φάνηκε πολλά υποσχόμενο με μισό εκατομμύριο πωλήσεις μόνο στην Κορέα σε 2 εβδομάδες. Ωστόσο, μένει να δούμε κατά πόσο η ιστορία με τις εκρήξεις θα επηρεάσει τις πωλήσεις του συνολικά.

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Η Samsung σκέφτεται την ανάκληση λόγω μπαταρίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Απόψε κανείς μπαμ χαχαχα α ρε Samsung πως κατάντησες έτσι

Δημήτρης

Ανάκληση θα γίνει. Τέλος ή ιδέα για αντικατάσταση μπαταρίας. Επίσης αναβάλλεται ή κυκλοφορία του στην ευρώπη όπως είπα σε προηγούμενο άρθρο και γίνεται ανάκληση των συσκευών με την ελαττωματική μπαταρία από αποθήκες και καταστήματα. Χαμός

Δημήτρης

Η SAMSUNG εκανε ανακληση του note 7 και στην ελλαδα. Μολις με πηραν απο μαγαζι που ειχα κανει προπαραγγελια !!!

Nick_GR

Αυτο μου θυμησε τα nokia c5-03 e52 6070 e51 6233 που ειχε ο πατερας μου που τα μισα εσκασαν και στα αλλα φουσκωσε η μπαταρια

Pisoglentis

Και ?

VasiliS7Edge

Πολυ μεγάλο κόστος αυτο για την εταιρεία. Μπράβο όμως στην Samsung για την άμεση ανταπόκριση. Αυτο θα το έλεγα για οποιαδήποτε εταιρεία έκανε το ίδιο πράγμα.

Thanoslam

Τα χάλια μας τα μαύρα. Κλειστε το καλύτερα το μαγαζί να τελειώνουμε. Έτσι και αλλιώς ακριβές απομιμήσεις πουλάτε.

Know. P

Ενσωματωμένη μπαταρία. Η πιο λάθος επιλογή που κακώς συνδέθηκε με το premium.Αυτο το unobldy σημαινει:πιο μεγάλη δυσκολία επιδιόρθωσης,μεγαλύτερες θερμοκρασίες,θερμανση κινητου,μεγαλύτερο Sar,δεσμευση στην αλλαγή μπαταριας άνοδο κόστους.

Ιωάννης jb

@Thanoslam… Αυτό το ακριβές απομιμήσεις μου άρεσε!!!!
Αν δει κανείς τι έχει κυκλοφορήσει η samsung το τελευταίο 18μηνο άνετα βγάζει αυτό το συμπέρασμα…

Ioannis

Το έκαναν ανακλήση μην το χρησιμοποιήσουν τυχόν τρομοκράτες σαν εκρηκτικούς μηχανισμούς
😅😅😅😅😅😅

bezilys

@Δημήτρης τυχερός είσαι σε έσωσαν! 😛

predatori

@ Ιωάννης jb,

Όποιος παρακολουθεί τα posts σου, σου απονέμει 1ο βραβείο ηλίθιου υποστηρικτή της Apple και μέγα hater της Samsung που χρησιμοποιεί 100% Μ@Λ@ΚΙΕΣ επιχειρήματα και ξεφτιλίζεται. Καμιά φορά το παίζει ότι υποστηρίζει και άλλες εταιρίες για να μη καρφώνεται. Αλλά δεν σε κατακρίνουμε γιατί σίγουρα είσαι γύρω στα 12 με 14. Το ότι είσαι και τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου είναι το κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καμια 500αρια posts και share σε όλο το πλανήτη αυτό το άρθρο. Ήταν η στιγμή που παρακάλαγε στα 4 να έρθει και ήρθε και τώρα ζει την εδέμ του. Πιστεύει ότι πια “δικαιώθηκε”, ότι ο “χαζός” κόσμος πια αναγνώρισε πλεον την κυριαρχία της Apple. Αα ρε κακομοίρη, αν λες αυτές ακριβές απομιμήσεις τότε το iPhone τι να το πεις? Κινέζικη απομίμηση απο ψεύτικο κινητάκι για μωρά από τα Jumbo?

shadgr

Κρίμα… Άλλο ένα σημάδι ότι βιάστηκε να το ρήξει στην αγορά. Και ένας λόγος ακόμη να παραμείνω στο Note 4 που θα το ξανααγόραζα για να έχω άλλα 2 χρόνια εγγύηση.

Know. P συμφωνώ μαζί σου ότι έπρεπε να βγει λύση στην αποσπώμενη μπαταρία.. Και είναι πολύ σημαντικός λόγος για μένα που δεν θα άλλαζα ακόμη συσκευή. Δεν είναι δουλειά αυτή με τα powerbanks. Ειδικά αν είσαι εν κινήσει!

Γιώργος Κ.

Γελάστε όλοι μαζί με τον Thanoslam! Σκορπά άφθονο γέλιο στην αρχή του μήνα μπουχαχαχαχαχ

Prankster100

@predatori +1 συμφωνω ο συγκεκριμενος τυπος κουραζει αρκετα και δεν εχει ποτε επιχειρηματα συμφωνω.

tarif16

ρε παιδιά,τελικά το εργαλείο έρχεται με πενάκι η με περόνη?

flash

@tarif16 xaxa έγραψες!!

λεόντιος

δε χάνει η Σάμι μάγκες ! όσα πάρει πίσω θα τα ονομάσει note 7 ISIS edition και θα μοσχοπουλήσει !

anergos13

Ως υποψηφιος αγοραστης θεωρω επιβεβλημενο να προβω σε Αναμα Λαμπαδας στην Παναγια της Τηνου στο επικείμενο ταξίδι που θα κάνω το Σαββατοκυριακο….

Anakin

Μπράβο στην εταιρεία που το κατάλαβε γρήγορα και τα περνει πίσω σωστή κίνηση α και όσοι κραζετε θαυμαζετε το μεγαλείο της

Elias

Παιδιά εάν και είμαι πολύ φαν της Samsung, φέτος λέω να τους γυρίσω σε huawei και για να είμαι ποιο συγκεκριμένος huawei mate 9. Απλά υπομονή

Geo

Respect στη Samsung που στην ουσια δεν εχει και πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης καθ’οτι θεωρω υπαιτια την εταιρεια κατασκευης των μπαταριων. Ο χρονος ειναι αυτος που συνηθως δειχνει αν κατι δεν παει καλα με μια τετοιου τυπου συσκευη, επισης για αυτους που την κατηγορησαν για αντιγραφες να τους θυμισω οτι η σειρα Note ειναι μοναδικη και επειτα απο 6 σειρες συνεχιζει μονη της χωρις αντιπαλο, πρωτοπορα με την πατεντα edge, ΔΙΚΑ ΤΗΣ κορυφαια s-amoled panel, SoC, ram κτλ. Τι να λεμε τωρα, μαθετε μπαλιτσα… Btw δεν ειχα ποτε Samsung μονο για το λογω οτι χρησιμοποιω 6″+ συσκευες, οποτε δεν ανηκω καν στο πελατολογιο της ποσο μαλλον στα fanboys. Τελος μπορειτε να μου πειτε τι θεση εχει παρει η Apple απεναντι στους πελατες της οσον αφορα το προβλημα της οθονης / digitizer στη σειρα 6s (plus)?

JohnWave

1) To πόσο καλές ναυαρχίδες βγάζει η Samsung σε θέματα ποιότητας κατασκευής, ταχύτητας, κάμερας και φυσικά οθόνης, το έχει επιβεβαιώσει όλα τα χρόνια με όλη την προηγούμενη σειρά Note και τα 2 τελευταία χρόνια με τις σειρές S6 και S7. Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το θέμα “smartphone”, έχουν ένα βασικό IQ, δεν πηγαίνουν δημοτικό και δεν διακατέχονται από φανατισμό με κάποια εταιρία. 2) Αυτό ωστόσο δεν δικαιολογεί αυτό που έχει συμβεί με το Note 7. Να πω μπράβο που τα ανακάλεσε γρήγορα ; Αυτό έλειπε να μην τα ανακαλούσε. Να πω ότι φταίει ο συγκεκριμένος προμηθευτής μπαταριών; Μα ποιος τον διάλεξε; Ο θείος μου ο Κώστας ; Δεν περίμενε η Samsung να υπάρξει τέτοιο θέμα με τον νέο προμηθευτή ; Ως σοβαρή εταιρία να έκανε επαρκή έλεγχο πρώτα. Eδώ σωστά κράζουμε εταιρίες που κυκλοφορούν ναυαρχίδες με προβληματικό software και εκ των υστέρων βγάζουν ανακοινώσεις για updates που θα λύσουν τα όποια προβλήματα. Να δικαιολογήσουμε τη Samsung για το Note 7 επειδή την εκτιμάμε; Όχι δεν πάει έτσι το πράγμα. 3) Όσοι εκτιμούν τη Samsung για την ποιότητα κατασκευής, τους exynos επεξεργαστές της, τις οθόνες και τις κάμερες των ναυαρχίδων της και θέλουν phablet χωρίς πενάκι, δεν έχουν… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.