Samsung Galaxy Note 7: Πως να ξεχωρίσετε τα νέα από τα παλιά μοντέλα

Η Samsung γνωστοποίησε πως τα νέα μοντέλα Galaxy Note 7 που δεν έχουν ελαττωματική μπαταρία, θα φέρουν ένα χαρακτηριστικό που θα τα διαφοροποιεί από τις παλιές εκδόσεις.

Μπορεί μεν στα κουτιά των καινούριων Note 7 να υπάρχουν στρογγυλά αυτοκόλλητα με το γράμμα “S” για να είναι εύκολος ο διαχωρισμός, πως θα γνωρίζετε όμως αν η συσκευή που έχετε στα χέρια σας (χωρίς το κουτί της) δεν είναι προβληματική;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Sammy, πλέον το εικονίδιο της μπαταρίας στα… ασφαλή Samsung Galaxy Note 7 θα έχει χρώμα πράσινο και όχι άσπρο. Το εικονίδιο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης και απεικονίζει το επίπεδο της μπαταρίας. Μέχρι τώρα, τα Note 7 είχαν άσπρο εικονίδιο. Οι βελτιωμένες συσκευές όμως θα έχουν αυτό το μικρό χαρακτηριστικό (πράσινο εικονίδιο) ώστε να ξεχωρίζουν και να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στο μέλλον.

Σύντομα η Samsung θα έχει ξεμπερδέψει με το ζήτημα που τόσο της στοίχισε. Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας ο Κορεάτης κολοσσός θα είναι σε θέση να προμηθεύσει με νέες συσκευές τους 400.000 κατόχους Galaxy Note 7 που είτε επέστρεψαν, είτε θα επιστρέψουν το κινητό τους. Τα υπόλοιπα 2.1 εκατομμύρια που εστάλησαν στους προμηθευτές ανά τον κόσμο παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο της επιστροφής στα εργοστάσια απ’ όπου και προήλθαν.

Από τον Οκτώβριο το περίφημο θέμα του Samsung Galaxy Note 7 με την μπαταρία που εκρήγνυται θα ανήκει στο παρελθόν.

samsung galaxy note 7 safe, Samsung Galaxy Note 7: Πως να ξεχωρίσετε τα νέα από τα παλιά μοντέλα
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Νόμιζα ότι το note πουλάει καλά σαν κινητό. Αλλά μόλις 400.000 συσκευές πουλήθηκαν και ακόμη 2,1εκ στους προμηθευτες; Μικρά μου ακούγονται σαν νούμερα. Πάντως αυτό αυξάνει ποσοστιαία τα περιστατικά που αναφέρθηκαν και εξηγεί τον πανικό της Samsung να τις ανακαλέσει.

thomas

Τα καινούργια θα έρχονται με μίνι πυροσβεστήρα και στολή πυροσβέστη. Ετσι θα είναι εύκολος ο διαχωρισμός από τα παλιά που δεν είχαν αυτό το feature :p

petros

Τωρα που τακτοποιητε η ιστορία … πως θα τσακωνομαστε? Ελπιζω τουλάχιστον το νεο iphone εκτός που κανει λαλα την εγγύηση στο νερό και την αναφορά οτι γρατζουνιεται να μας αφήνει το καλό μολις αρχίζει να δοκιμάζετε

VasiliS7Edge

Η Samsung πρέπει να κερδίσει τους Developers με το Tizen που πραγματικά δεν χρειάζεται πάνω απο μια ντουζίνα apps για να ενσωματώσει. Αν ξεφύγει απο το Android θα κάνει “παπάδες” στο θέμα του optimaization. Επίσης πρέπει να κινηθεί γρήγορα καθώς βλέπω ο τρίτος παίχτης να κάνει την εμφάνισή του πολύ δυναμικά και δεν είναι άλλος απο την Microsoft με το surface Phone. Αυτό πιστεύω οτι θα είναι ο πραγματικός αντίπαλος του Note.

lsantas

Προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει χωρος για ακομη ενα λειτουργικο.
Ο λόγος ειναι καθαρα στο διαφορετικο developing και στην μετεπειτα συντήρηση.
Ειναι δυσκολο εως αδυνατον οι εκαστοτε προγραματιστες να βγαζουν αναβαθμισεις και να συντηρουν μια εφαρμογή για 4 (μαζι με το υποτειθέμενο καινουργιο) λειτουργικα συστήματα…
Οποτε πιστευω το πολυ 2 λειτουργικα θα επικρατησουν οπως και φαινεται εν τελη…

Alviso

Αστο ρε sam φτιαξε καμια τηλεοραση και κανενα πλυντηριο, μονο για αυτα εισαι

Alexander

Μπράβο στην Samsung τουλάχιστον το πρόβλημα λύθηκε γρήγορα…

Nikolakis

Για καμία έκπτωση δεν ακούω και δεν μου αρέσει..Θα περίμενα τουλάχιστον με τέτοιο λάθος να χαμηλώσουν την τιμή για να αντέξει στον ανταγωνισμό..

Antonis

Φιλε Aviso μη το λες..Και στις τηλεορασεις παροτι ειναι πρωτη σε πωλησεις στις Led,δεν τα παει γενικα και πολυ καλα καθως ολοι γνωριζουμε οτι οι OLED τις LG ειναι πολυ μπροστα και η Samsung με ψευδη χαρακτηρισμους προσπαθει να κερδισει εντυπωσεις εναντις των OLED (ΒΛΕΠΕ QUANTUM DOTS)

Beowulf Ahates

Άστο ρε Alviso,..παίξε κάνα pokemon και κάνα angry birds, μόνο γι αυτά είσαι.

ChristosT

Άμεση και γρήγορη ανταπόκριση της Samsung.

Expert.C

Πρωτη φορα γραφω στο blog και αυτο μονον γιατι δεν μπορω να ακουω αηδιες… Ψευδη χαρακτηρισμου λεει ο φιλος @Antonis το καλο θα ηταν πριν μιλησουμε να κανουμε μια ερευνα να δουμε τι παιζει και μετα εκφερουμε αποψη.

https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_dot

Οποιος διαβασει το λινκ θα καταλαβει πως δεν ειναι ψευδης χαρακτηρισμους … αν και πολυ θα ηθελε η σαμμυ να ειχε εφευρει αυτη την τεχνολογια quantom dot.

mixtri

Ακόμα υπάρχουν άτομα που θέλουν το ΝΟΤΕ 7; Η τιμή πρέπει να πάει πάτο κανονικά με το φιάσκο της Σάμμυ.

aptalikos

Εδώ υπάρχουν άτομα που τα σκάνε για το μηλόφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.