Samsung Galaxy Note 7: Η Ολλανδία η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που σταματά τις πωλήσεις

Οι Ευρωπαίοι fans της σειράς Note μάλλον είναι λίγο παραπάνω άτυχοι από τους υπόλοιπους. Η Samsung όταν ανακοίνωσε πέρσι το Samsung Galaxy Note 5 αποφάσισε (για τους δικούς της λόγους) να μην το φέρει Ευρώπη.

Όσον αφορά στο Samsung Galaxy Note 7, η κυκλοφορία του έγινε μέσα στον Αύγουστο σε ΗΠΑ και Ν. Κορέα ενώ λίγο αργότερα είχαν προγραμματιστεί και οι επίσημες πωλήσεις στην Ευρώπη. Ωστόσο, τα προβλήματα με τη μπαταρία του Note 7 ανάγκασαν τη Samsung να σταματήσει τις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και να προχωρήσει στην ανάκλησή του, αρχές Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσα να πάει κι άλλο πίσω η έναρξη πωλήσεων στη Γηραιά Ήπειρο.

Στις 4 Οκτωβρίου, η Samsung φάνηκε έτοιμη να ξεπεράσει την κρίση με το Samsung Galauxy Note 7 κηρύσσοντας την έναρξη των παγκόσμιων πωλήσεων. Όμως οι αναφορές γα εκρήξεις σε νέα αντικατεστημένα κομμάτια, έρχονται η μια μετά την άλλη και η Samsung αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά την παραγωγή του νέου Note. Πάροχοι στις ΗΠΑ ξεκίνησαν νέο πρόγραμμα ανταλλαγής ενώ σταματούν να πωλούν του κινητό.

Σχετικά με την ευρωπαϊκή αγορά, η πρώτη χώρα από την οποία παίρνουμε νέα είναι η Ολλανδία. Σύμφωνα με το SamMobile, η Samsung επιβεβαίωσε ότι οι πάροχοι τις χώρας, ακολουθούν τα βήματα των Αμερικανών. Σταματούν τις αποστολές των παραγγελιών στους πελάτες τους.

Η Ολλανδία γίνεται η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που επιβεβαιώνεται η διακοπή των αποστολών του Samsung Galaxy Note 7, αλλά δεν είναι απίθανο να ακολουθήσουν κι άλλες.

Αυτό που περιμένουμε από μέρα σε μέρα είναι το πόρισμα της Samsung όπου θα φανεί αν ήταν πράγματι νέα κομμάτια αυτά που έπιασαν φωτιά και ποια θα είναι τα απόμενα βήματά της.

samsung galaxy note 7 europe, Samsung Galaxy Note 7: Η Ολλανδία η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που σταματά τις πωλήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manosz

Ανεπίκαιρο αλλα μπορεί κάποιος να μ πει ένα λογικό επιχείρημα γτ μια εταιρία καταναλωτικών ηλεκτρονικών του βεληνεκούς της Samsung να αποκλείσει την Ευρώπη σαν αγορά; Γτ εγω δν βρισκω.. Μιλάω για το note5 φυσικά.. Καιρός να τιμωρούνται τέτοιες συμπεριφορές γτ μας περνάνε για ουζουμπουες!

Dapitium

Note 4 ftw!

Ntozas

Κάτ αρχήν να τονίσω ότι τα 2 κινητά που διαθέτω είναι ένα note4 το f και ένα iPhone 5s.
Kαθομαι και γελάω με το φανατισμο όσων έχουν τα “Κορεατικα” Samsung από Κίνα και Βιετνάμ και τα “Ανερικανικα” iPhone Από Κίνα επίσης. Την ίδια ώρα αν είχα πάρει το χωρίς παρενθεση Κινέζικο mate8 θα είχα γλυτώσει ένα σωρό χαζά λεφτά και θα είχα το καλύτερο τηλέφωνο που υπάρχει.

ccypruss000

Μαλιστα κριμα αρα αποκλειεται να το δουμε Κυπρο λογικα και Ελλαδα εστο μετα απο τοσες διαφημησεις των καταστηματων μας εδω μεσω του ιντερνετ με διαθεσιμο για προπαραγγελεια ; Και η προπαραγγελεια που καναμε ποτε θα ρθη τελη του Νοεμβρη να φυλαξω λεφτα απο τωρα να το περιμενω ΄η να το ξεχασω το θεμα ;

petros

ccypruss000 @ Παρε το S7 edge φίλε μου και θα μείνεις καταενθουσιασμενος, παρτο χρυσο ή ασημι που ειναι κούκλες !

Samwise

Note 3 για αλλα 15 χρόνια. Τέτοια κινητά δε ξαναβγαινουν στην αγορά.Note 7 apple lg και πρασινα άλογα.Εκρηξεις λυγισματα και bootloop για να εχω κινητό του 2016.Οχι ευχαριστώ κινητό 3 χρόνων με custom roms για μια ζωή.

Ian

Manosz, σύμφωνα με τη Samsung δεν κυκλοφόρησε το Note γιατί ήθελε να σπρώξει στην ευρωπαϊκή αγορά το S6 Edge Plus ως εναλλακτική πρόταση. Δεν της πολυβγήκε ως κίνηση, πήραν φωτιά και τα 7άρια κι άντε να εμπιστευτείς μετά Note.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.