Samsung Galaxy Note 7: Δοκιμές με Android 7.0 Nougat

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 7 έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες, όμως ακόμη είναι ασαφές ποια έκδοση του Android θα τρέχει. Θα έρθει με Android Marshmallow ή θα βάλει η Samsung το νέο Android Nougat;

Σύμφωνα με το Geekbench, η Samsung δοκιμάζει το Android 7.0 Nougat σε prototypes του Samsung Galaxy Note 7. Η συσκευή έχει κωδική ονομασία SM-N930, δεδομένου ότι το Samsung Galaxy Note 5 είχε κωδική ονομασία SM-N920, προφανώς είναι ο διάδοχός του.

Τα αποτελέσματα του Geekbench, κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά είναι δίνοντας 909 πόντους σε single-core test και 3768 πόντους σε multi-core. Το συγκεκριμένο prototype έχει μνήμη RAM 3GB, κάτι που προφανώς δεν αναμένουνε να δούμε στην τελική έκδοση (κατά πάσα πιθανότητα θα έχει 6GB RAM) και τον περσινό επεξεργαστή Exynos 7420 αντί για τον φημολογούμενο Exynos 8893.

Επομένως, λογικά μιλάμε για κάποιο αρχικό prototype του Samsung Galaxy Note 7. Αν η Samsung βάλει πράγματι το Android Nougat, τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα φέρει τη ναυαρχίδα της με τη νέα έκδοση του Android, από την πρώτη μέρα.

note 7 android nougat, Samsung Galaxy Note 7: Δοκιμές με Android 7.0 Nougat

note 7 android nougat, Samsung Galaxy Note 7: Δοκιμές με Android 7.0 Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Ή μιλάμε για κάποιο note 7 lite ! Πολύ κακό αυτό ελπίζω να μην είναι αληθινό ,γιατί θα ξεφτιλίσει την παράδοση που έχει η σειρά note , ως ισχυρά εργαλεία !

Nikos_@

Ίσως είναι το Samsung Galaxy A8 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.