Samsung Galaxy Note 7: Εκόνες και video από την edge και flat έκδοση

Μέχρι τώρα έχουμε δει φωτογραφίες και renders από το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 7, το οποίο θα ανακοινωθεί σε περίπου δυο εβδομάδες. Για πρώτη φορά σήμερα το επερχόμενο κινητό εμφανίζεται σε ένα πολύ σύντομο video. Το UI είναι οικείο σε όσους έχουν το Galaxy S7 edge.

Το σύντομο video του Samsung Galaxy Note 7 διέρρευσε με αφορμή ένα screen protector από την Olixar, το οποίο κοστίζει 42 ευρώ, λογικά αν ήταν flat θα κόστιζε λιγότερο.

Δείτε το video:

Μιας και μιλήσαμε για flat έκδοση, το γαλλικό Nowhereelse δημοσίευσε μια εικόνα, η οποία δείχνει ένα prototype του Samsung Galaxy Note 7 με flat οθόνη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πράγματι οι Κορεάτες θα κυκλοφορήσουν έκδοση του Note 7 χωρίς edge οθόνη.

galaxy note 7 photos video, Samsung Galaxy Note 7: Εκόνες και video από την edge και flat έκδοση

Όπως είπαμε, η μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 θα γίνει στις 2 του επόμενου μήνα και αναμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 6GB, σκάνερ ίριδας, οθόνη 5.7 ή 5.8 ιντσών QHD.

galaxy note 7 photos video, Samsung Galaxy Note 7: Εκόνες και video από την edge και flat έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Glorious

Τίιιιιι…….??? Τώρα το techblog δεν κρατάει πάντα επιφυλάξεις για το τι διαρρέει σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά? Techblog δεν μας συνήθισες σε αυτά. Τί σύμβαινει? Εξωγιήνοι, Τούρκοι πραξικοπηματίες, καμιά μυστική υπηρεσία. Πρωτόγνωρα όλα για μας τους αναγνώστες του techblog.gr!!

Beowulf Ahates

Εκόνες…όπως λέμε κοχόνες. Θαμπς απ!

Johnny

Με βαζει σε σκεψεις το οτι επιμελως κρυβουν το κατω δεξι μερος της συσκευης καθως και τη θυρα usb…Και στις φωτογραφιες,αλλα και σε αυτο το βιντεακι,εχουν καλυμμενο πααααντα το συγκεκριμενο σημειο…Καποιο samsung ειναι…..αλλα οχι το ΝΟΤΕ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.