Galaxy Note 8: Οι χρήστες παραπονιούνται για πάγωμα σε διάφορες λειτουργίες

Samsung Galaxy Note 8 freezing, Galaxy Note 8: Οι χρήστες παραπονιούνται για πάγωμα σε διάφορες λειτουργίες

Φαίνεται πως η Google δεν είναι η μόνη που είναι αντιμέτωπη με τα διάφορα προβλήματα που αναφέρουν οι κάτοχοι των νέων Pixel 2 smartphones. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός κατόχων του Samsung Galaxy Note 8 που αναφέρουν σημαντικά προβλήματα.

Μέσα στα επίσημα forums της Samsung είναι αρκετοί οι χρήστες που γράφουν ότι το Samsung Galaxy Note 8 παγώνει όταν καλείται να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες.

Αυτό που αναφέρουν οι περισσότεροι χρήστες είναι ότι το “πάγωμα” εμφανίζεται όταν προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή με τις επαφές, το φαινόμενο μπορεί να εμφανιστεί όταν πραγματοποιούν μια κλήση, όταν ανοίγουν το Phone or Messenger app.

Όταν παγώνει το Samsung Galaxy Note 8, δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα και θα πρέπει να κάνεις force restart ή να το αφήσεις να τελειώσει η μπαταρία.

Το πρόβλημα δεν φαίνεται να επηρεάζει μια μόνο περιοχή, οι χρήστες που παραπονιούνται προέρχονται από διάφορες περιοχές όπως Ευρώπη και ΗΠΑ. Προς το παρόν η Samsung δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση.

Το πάγωμα της συσκευής μπορεί να εμφανιστεί:

Όταν χρησιμοποιείς speed dial
Όταν κάνεις κλήση από το recent calls list και τις επαφές
Όταν ανοίγεις τις επαφές στο Phone app
Όταν ανοίγεις τις επαφές στο Messages app
Όταν φορτώνεις ένα αρχείο Excel από το email
Όταν χρησιμοποιείς τη λίστα επαφών
Όταν χρησιμοποιείς Pokémon GO, Chrome, Google app
Κατά τη διάρκεια φόρτισης όλη τη νύχτα
Όταν ανοίγεις τις επαφές ενώ στέλνεις μήνυμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Πάλι καλά που παγώνει και δεν περνει φωτιά 🔥! 😂😂😂😂

djfapples

Ναι αλλά δεν έχει bezel οικόπεδο όπως θα λέγαν οι haters της SONY οπότε ένα μικρό πάγωμα ένα μπουμ από την μπαταρία δικαιολογειται.

giannis

Το προηγούμενο καίγονταν, αυτό παγώνει…

Pakams

@djfapples Λογικά με μία ενημέρωση θα λυθεί το θέμα.Τα bezels είναι κάτι τελείως διαφορετικό και υποκειμενικό για τον καθένα. Είναι θέμα αισθητικής και προσωπικά ούτε εμένα μου αρέσει να χάνω τόσο μεγάλο μέρος της πρόσοψης.

ΝΙΚΟΣ

Τόσα χρόνια παλεύουν με το touchwiz , και τόσα λεφτά ζητάνε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

ρομπερτο

και ακομα σκεφτομαι να το αγορασω η οχι

Chris

Ε καλά ένα bug είναι,σε επόμενο update θα το φτιάξουν. Δεν είναι και καμιά τόσο σημαντική είδηση.

Dimos

Όλα πάνε ρολόι στο δικό μου! Κανένα απολύτως θέμα!

bezilys

@ρομπερτο εγώ στην θέση σου δεν θα το αγόραζα και θα περίμενα να βγει η νέα ναυαρχίδα της Sony με το καινούργιο design!!

Βασιλης

Όποιος δουλέψει με Νote 8 Δεν ξαναπαίρνει τίποτα άλλο εκτός από Note…Πρώην κάτοχος όλον τον iPhone και σχεδόν των περισσότερον ναυαρχιδων android.. παρεμπιπτόντως το δικό μου κανένα απολύτως πρόβλημα,είναι ότι πιο γρήγορο έχω πιάσει στα χέρια μου εκτός το iphone x που ακόμη δεν έχει παραδοθεί….

Ante_Geia

Fire and ICE!! Ε…. ε …..ε!! ………………..όχι; Οκ

bezilys

@Ante_Geia χαχαχα για τους λίγους που ξέρουν! 😂

Vendetta

Παιδια υπομονη!!! Ερχεται η υπερδυναμη Sony να τα σαρωσει ολα!!! Τις αδυναμιες της samsung με τα πολλα bugs, τα προβληματα του νεου ios, αποτελουν μερικα σημεια στα οποια η Sony θα καλυψει με τα νεα πρωτοποριακα της μοντελα. Αγαπητοι πιστοι της Sony συσπειρωθειτε!!! Διοτι συντομα και για πρωτη φορα η εταιρια θα ακουσει τις αναγκες του κοσμου!!! Βγειτε στους δρομους…κατακλυστε τις πλατειες…ομως μην κανουμε το ιδιο λαθος. Να βρουμε ενα σημειο διοτι ειμαστε λιγοι!!!

Τακ πλ

Όλο έρχεται η Sony κι όλο πατώνει Εμπρός…πισω.Ως το καλοκαίρι που θα βγουν οι σερφοσανίδες, προλαβαίνει.

Nicko

Παιδιά θα έρθω και θα συμφωνήσω σχετικά με τα Sony κινητά. Κάτοχος του XZ1 (black Fiday 2017) και δεν έχω δει κανένα τέτοιο κόλλημα και πάγωμα. Το έβαλα δίπλα στο S8 ενός φίλου που το είχε ένα μήνα και έτρεξα το antutu benchmark και στα δύο για να δω τι σκορ κάνουν και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. XZ1 –>152k S8 –>123k το ένα 400 ευρό το άλλο 700 ευρό τα σχόλια δικά σας. Sony XZ1 με την διάφανη θήκη του σκέτη γκατζετιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.