Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο press render;

galaxy note 8 press render, Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο press render;

Οι απόψεις για την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 διίστανται με κάποιους να λένε ότι μπορεί να γίνει μέσα Αυγούστου και άλλους να κάνουν λόγο για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου στην IFA 2017 στο Βερολίνο. Όπως και να έχει το κινητό θα έρθει σε λιγότερο από τρίμηνο και απασχολεί αρκετά.

Πρόσφατα πέρασε από τη βάση δεδομένων του HTML5Test όπου φάνηκε να φορά Android 7.1.1 Nougat.

Σήμερα έχουμε μια εικόνα που λέγεται ότι είναι press render του Samsung Galaxy Note 8. Αν και δεν αποκλείουμε τίποτα, να πούμε ότι φαίνεται περισσότερο σαν ένα τεντωμένο Samsung Galaxy S8+ και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να έχει αρκετά στοιχεία από τη σειρά S8, όσον αφορά στο design και ένα από αυτά είναι η Infinity Display. Αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών QHD, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 και 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη, όπως το S8. Επίσης λέγεται ότι θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Snapdragon 836

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikitas

καλησπερα,για το note 7 το {τροποποιημενο} οπως λεγανε θα το ξανακυκλοφορησουν στην αγορα,εχουμε καποια ενημερωση?? ευχαρηστω

Max91

οχι οτι μου χρειαζονται αλλα αν βγει πρεπει να εχει οπωσδηποτε τον sd836 6gb ram και σιγουρα κατι “καινουργιο” επειδη αν δεν τα εχει αυτα θα ειναι ενα S8+ με πενακι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.