Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο press render;

galaxy note 8 press render, Samsung Galaxy Note 8: Το πρώτο press render;

Οι απόψεις για την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 διίστανται με κάποιους να λένε ότι μπορεί να γίνει μέσα Αυγούστου και άλλους να κάνουν λόγο για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου στην IFA 2017 στο Βερολίνο. Όπως και να έχει το κινητό θα έρθει σε λιγότερο από τρίμηνο και απασχολεί αρκετά.

Πρόσφατα πέρασε από τη βάση δεδομένων του HTML5Test όπου φάνηκε να φορά Android 7.1.1 Nougat.

Σήμερα έχουμε μια εικόνα που λέγεται ότι είναι press render του Samsung Galaxy Note 8. Αν και δεν αποκλείουμε τίποτα, να πούμε ότι φαίνεται περισσότερο σαν ένα τεντωμένο Samsung Galaxy S8+ και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να έχει αρκετά στοιχεία από τη σειρά S8, όσον αφορά στο design και ένα από αυτά είναι η Infinity Display. Αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών QHD, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 και 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη, όπως το S8. Επίσης λέγεται ότι θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Snapdragon 836

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikitas

καλησπερα,για το note 7 το {τροποποιημενο} οπως λεγανε θα το ξανακυκλοφορησουν στην αγορα,εχουμε καποια ενημερωση?? ευχαρηστω

Max91

οχι οτι μου χρειαζονται αλλα αν βγει πρεπει να εχει οπωσδηποτε τον sd836 6gb ram και σιγουρα κατι “καινουργιο” επειδη αν δεν τα εχει αυτα θα ειναι ενα S8+ με πενακι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.