Samsung Galaxy Note 9: Η αναβάθμιση Μαρτίου φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη

, Samsung Galaxy Note 9: Η αναβάθμιση Μαρτίου φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη

Το update που ήρθε με το Security Patch του Μαρτίου φαίνεται πως δημιούργησε προβλήματα στους κατόχους των συσκευών Samsung Galaxy Note 9. Τα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως στην οθόνη των συσκευών, χωρίς να περιορίζονται εκεί.

Οι πληροφορίες έρχονται από το επίσημο forum της Samsung, όπου αρκετοί χρήστες εντόπισαν τα προβλήματα μετά από την αναβάθμιση. Οι οθόνες κάποιον συσκευών έχουν αποχρωματιστεί, ενώ άλλες έχουν γκρι γραμμές σε όλη την επιφάνεια όταν η φωτεινότητα πέφτει σε χαμηλό επίπεδο.

Τα προβλήματα

Κάποιοι χρήστες αναφέρουν και προβλήματα υπερθέρμανσης του Galaxy Note 9, γεγονός που με τη σειρά του επηρεάζει και την οθόνη. Συγκεκριμένα, αφού ανέβει η θερμοκρασία της συσκευής, αυτόματα πέφτει η ανάλυση της οθόνης, ώστε να προστατευθεί η συσκευή από περαιτέρω προβλήματα.

Καμία λύση δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής. Ούτε η επανεκκίνηση της συσκευής ούτε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορεί να λύσει εντελώς το πρόβλημα. Υπάρχουν αναφορές πως οι παραπάνω λύσεις είναι προσωρινές σε κάποιες περιπτώσεις, με τα προβλήματα να επανέρχονται, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δε δούλεψαν καθόλου.

Πάντως, ούτε η Samsung δε δίνει κάποια σαφή οδηγία προς τους χρήστες. Η απάντηση της εταιρείας στους χρήστες είναι να επισκεφτούν κάποιο επισκευαστικό κέντρο, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει έτοιμο κάποιο fix σύντομα. Αναμένουμε για κάποια επίσημη τοποθέτηση στο θέμα από την εταιρεία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros

Δυστυχώς ήμουν από τους τυχερούς. Το έστειλα στο service αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου το φτιάξουν και θα μου λένε δικαιολογίες ότι μου έχει πέσει. Προχθές που το έστειλα πάντως δεν ήξερα για το update.

raziel

ποτε update απλα η ρυθμιση κανω οποτε θελω εγω την εχουν βρει ολες μας χαλανε τα κινητα που τα πληρωνουμε μια περιουσια και μετα σου λενε εμεις δεν φταιμε

Fotis

Εμενα μια χαρά μετά το update

marnits

νομίζω πως ήταν η τελευταία φορά που αγοράζω samsung.Το πληρώσαμε ένα καρο λεφτα για να μας κοροϊδεύουν χωρίς να παίρνουν την ευθύνη πάνω τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.