Galaxy Note 9: Αναποφάσιστη η Samsung για το fingerprint scanner

Samsung Galaxy Note 9 fingerprint scanner, Galaxy Note 9: Αναποφάσιστη η Samsung για το fingerprint scanner

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει η Samsung τη θέση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος (fingerprint scanner) του Galaxy Note 9, σύμφωνα με το Korea Herald. Βάσει του δημοσιεύματος, η εταιρεία είναι αναποφάσιστη αλλά αναμένεται να καταλήξει εντός των επόμενων ημερών.

Παρόλο που συνήθως ο σχεδιασμός του Galaxy Note είχε ήδη αποφασιστεί αυτό το διάστημα για τα προηγούμενα μοντέλα, το Investor του Korea Herald ανέφερε ότι η Samsung Display έχει ετοιμάσει τρεις με τέσσερεις πιθανές εκδοχές για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο Galaxy Note 9. Οι εκδοχές αυτές φαίνεται να αφορούν για αισθητήρα in-display. Βάσει του δημοσιεύματος η εταιρεία μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει καταλήξει για τη θέση του αισθητήρα.

Όπως και να έχει όμως, η καθυστέρηση αυτή δεν αναμένεται να επηρεάσει την ανακοίνωση της συσκευής, η οποία αναμένεται στο τέλος του καλοκαιριού. Πέρυσι το Galaxy Note 8 ανακοινώθηκε στις 23 Αυγούστου 2017. Η Samsung αναπτύσσει ενεργά in-screen αισθητήρες δακτυλικού αποτυπώματος για περίπου πέντε έτη, αλλά πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι δεν θα προλάβει να φέρει την τεχνολογία στο Galaxy Note 9.

Φυσικά ο λόγος που η Samsung θέλει τον in-display αισθητήρα στο Galaxy Note 9 είναι αφενός ότι θέλει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό (κι ας την πρόλαβε η Vivo με την τεχνολογία της Synaptics) κι αφετέρου γιατί η θέση του αισθητήρα αποτυπώματος γενικά αποτελούσε πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με το λανσάρισμα του Galaxy S9 και S9 Plus διόρθωσε το πρόβλημα τοποθετώντας τον κάτω από την κάμερα κι όχι δίπλα. Ενδεχομένως όμως να εξετάζει και μια μπροστινή μη παρεμβατική λύση.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, πολύ πιθανό στις αρχές του Απριλίου θα ξεκινήσουν να διαρρέοουν πληροφορίες για τη θέση του αισθητήρα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Αν προβληματίζεται τότε είτε είναι πανάκριβος είτε δεν λειτουργεί καλά. Αν όλα ήταν εντάξει θα αποφάσιζε την τοποθέτησή του στην οθόνη.

@papaki

Η μεγάλη αλλαγή θα γίνει του χρόνου. Θα δείτε κάποια στιγμή γιατί θα γίνει αυτό.

True

Καιρός ήταν..!!

True

Αν κ πιστεuω στο s10 θα κανει την μεταuaση αυτη γiατι το s9 θα παει απατο..

Σταύρος Χρι

Προφανώς και δεν είναι εύκολο να καινοτομεις αλλά αν θέλεις να ξεχωρίζεις πρέπει να το κάνεις κι δυστυχώς δεν το κανει η Samsung το τελευταίο διάστημα.

Kostas

Δεν κοιτανε να χωρεσουν μια πιο μεγαλη μπαταρια να μπορει να την βγαζει ανετα μια μερα το τηλεφωνο ή ακομα και παραπανω ασχολουνται με ανουσια πραγματα που θα βαλουν το αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος πανω κατω μπροστα ή πισω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.