Samsung Galaxy Note 9: Με Snapdragon 845 και 6GB RAM;

samsung galaxy note 9 snapdragon 845 6 gb ram geekbench, Samsung Galaxy Note 9: Με Snapdragon 845 και 6GB RAM;

Φαίνεται πως στη Samsung ετοιμάζονται για το νέο τους “χτύπημα” πυρετωδώς μιας και αφού ξεκίνησε η ανάπτυξη του firmware του Galaxy Note 9, έχουμε την εμφάνιση της συσκευής στο Geekbench που σημαίνει πως ξεκίνησαν ήδη οι δοκιμές. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία;

Η δοκιμή έγινε στις 28 Μαρτίου στο Geekbench, με το Galaxy Note 9 να έχει τον κωδικό SM-N960U και να τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο Snapdragon 845 και 6GB RAM, ακριβώς ό,τι διαθέτει και το Galaxy S9+. Προφανώς αυτό είναι το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Κίνα, μιας και στον υπόλοιπο κόσμο ενδεχομένως να κυκλοφορήσει με τον Exynos 9810.

Όσον αφορά το λειτουργικό του σύστημα, το Note 9 “τρέχει” το Android 8.1 Oreo ενώ από πλευράς απόδοσης, δεν εντυπωσιάζει για τα δεδομένα του, αλλά να μην ξεχνάμε πως είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο οι δοκιμές και τα αποτελέσματα μέχρι την τελική του έκδοση να διαφοροποιηθούν. Στο single-core τεστ η συσκευή απέδωσε 2.190 πόντους και στο multi-core 8.806, παρόμοιες επιδόσεις με αυτές του Galaxy S9+, στην έκδοση με τον Snapdragon 845, το οποίο έβγαλε 2.390 και 8.420 πόντους αντίστοιχα.

Επίσης, πρέπει να πούμε πως το σκορ του Note 9 με τον Snapdragon 845 είναι χαμηλότερο από αυτό του Galaxy S9 βασισμένο στον Exynos 9810 το οποίο απέδωσε 3.648 και 8.894 πόντους στο single-core και multi-score benchmark. Έχοντας όμως στο μυαλό πως η συσκευή πιθανόν να ανακοινωθεί τον Αύγουστο, είναι σχεδόν βέβαιο πως η Samsung θα προβεί σε πολλές τροποποιήσεις μέχρι την τελίκή έκδοση οπότε καλό θα ήταν να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

samsung galaxy note 9 snapdragon 845 6 gb ram geekbench, Samsung Galaxy Note 9: Με Snapdragon 845 και 6GB RAM;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Λοιπον, για το 1000αρικο που θα κοστιζει αν δεν κανει φρεντο ας το απολαυσουν μονοι τους…. η καραμελα τουυ υπολογιστη τσεπης παραπηγε.

Theo

Με το xiaomi mi mix 2s που θα βγει σύντομα, μάλλον δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του note 9, εκτός αν είσαι σαμσουνγκ φαν φορ λαιφ.;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.