To Samsung Galaxy Note 9 με τιμή 1049 ευρώ στην Ελλάδα 24 Αυγούστου

To Samsung Galaxy Note 9 με τιμή 1049 ευρώ στην Ελλάδα 24 Αυγούστου, To Samsung Galaxy Note 9 με τιμή 1049 ευρώ στην Ελλάδα 24 Αυγούστου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog η τιμή του Samsung Galaxy Note στην Ελλάδα θα είναι 1049 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Η τιμή αφορά το “μικρό” μοντέλο με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης.

Οι πληροφορίες μας προέρχονται από αξιόπιστη πηγή και μένει να επιβεβαιωθούν. Επιβεβαίωση θα πρέπει να περιμένουμε και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 9 στην Ελλάδα.

Το flagship της Samsung αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Αυγούστου στην Αμερική και να κυκλοφορήσει μαζικά Ευρώπη στις 24 του μήνα. Θα διατεθεί ακόμα ένα μοντέλο, το “μεγάλο” με χωρητικότητα 512GB για αυτό όμως δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για την τιμή.

Οι πληροφορίες για την τιμή του Galaxy Note 9 στην Ελλάδα είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι εδώ, στο Techblog.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Επόμενος στόχος 1500

Χρηστος

Μονο; Πειτε τους να κρατησουν 2 για μενα…

Nickolas

Στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο.
Πάντως όταν καταφέρουν να τρέχει desktop προγράμματα, Photoshop κλπ και παιχνίδια όπως Farcry και Witcher, θα το σκάσω το χιλιάρικο. Μέχρι τότε βολευομαι και με το Honor των 200 ευρώ.

Αστέριος Στέλιος

Θέλω μία καλή βουτιά στις πωλήσεις να πάθει ότι και η ΝΟΚΙΑ κάποτε μπας και βάλουν μυαλό. ..αλλά δεν το βλέπω …αυτό το κινητό για μένα δεν κάνει ούτε για 600€ …όσο και S9 plus δηλαδή ….δεν κατάλαβα τι παραπάνω έχει ??? Το πενάκι το 10€ ???
Άσε και εσύ βρε same – zong με τον παπά σου που θες και 1050€

Τσαφουτης Γεώργιος

Χαχα ΧΑ τυλίξτε μου 3 τέτοια με εχτρα σος θα ρθω να τα παρω

thomas7

pixel 2xl τιμιο για αλλα 3 χρονια σιγουρα κ θα πεσει κατω απο 700 σε κανα 2μηνο

godis

Γιατι ρε παιδια τα 1050€ μας πειραξε που θα ερθει;δηλ διαφορετικη απηχηση θα ειχε στα 800€;;βασικα καποιος που θελει να το αποκτησει μπορει να περιμενει 5-6 μηνες που θα εχει πεσει στα πραγματικα λεφτα που αξιζει η συσκευη 500-600€.προσωπικα για μενα καμια συσκευη δεν αξιζει 500€ και πανω.

Petros

Αμα αξίζει στα 500, 600 ευρώ το Note τα άλλα πρέπει να σε πληρώνουν τοτε,

Solon

Μέχρι στιγμής πέρα από την μεγαλύτερη μπαταρία δεν βλέπω κάτι που να το διαφοροποιεί σοβαρά από το Note 8. Κρατώ τα λεφτά μου για κάτι που θα κάνει πραγματικά την διαφορά.

Nikopoup

@Αστέριος Στέλιος δίκιο έχεις φίλε. Μην σου πω ότι κανονικά πρέπει να έχει λιγότερο γιατι έχει και μια τρύπα για να μπαίνει το πενάκι

Αγγελος

Φφφ κουραζετε με τη γκρινια σας.καθε μερα ολη μερα γκρινια.ο ενας δε του αρεσουν τα μεγαλα κινητα ο αλλος τα ακριβα ο αλλος με τις edge οθονες ενω υπαρχουν κινητα για ολα τα γουστα.αν σου φαινεται ακριβο μη το παιρνεις.μη….το…παιρνεις!και αν σ αρεσει παρε το προηγουμενο.δε γινεται το golf του 18′ να το βαλει η volkswagen 15 χιλιαρικα επειδη εχει ιδιο κινητηρα και σχεδον ιδιο design με του 16′.βασικα πραγματα της αγορας ειναι αυτα. Για τα 1050 ευρω εκανε ερευνα η samsung και η καθε samsung και εβγαλε συμπερασμα οτι αυτη ειναι η ανωτερη τιμη που θα πληρωνε το target group του κινητου αυτου για να το παρει.

Νικος

Εχουν ξεφυγει ολοι του Samsung Apple huawei..Που πατε ρε με τα χιλιαρικα?΅Ειναι ΚΙΝΗΤΑ μα ελεος δηλαδη…Που πηγαν οι καλες εποχες που οι ναυαρχιδες κοστιζαν 500 ευρω max???

Παναγιώτης

Πολύ ακριβό .Δεν αξίζει να δώσεις μια περιουσία για ένα κινητό. Χαμένα λεφτά. Και ένα των 200 ευρώ μια χαρά κάνει την δουλειά του.

aptalikos

Κάθε φορά τα ίδια,ο κάθε ένας κινεζόφιλος με budget τα 200€ μπαίνει να κράξει. Τα 1050 του φταίνε!!!

4aNgo

Δεν σας ανάγκασε κάνεις να το αγοράσετε…Καθε φορα η ιδια καραμελα πολυ ακριβο και πολυ ακριβο…Σορρυ που δεν το κατεβάζει στα 300 ευρω για σας βολέψει

ΜάνοςΚ

Εμείς που έχουμε χρήμα θα το αγοράσουμε

τακης

Με την ιδια λογικη καποιον η φερραρι δεν αξιζει γιατι ειναι ακριβο , ειναι διθεσιο και εχει ακριβα ανταλλακτικα. Αν δεν εχετε λεφτα να πατε σε oneplus που αξιζει. Εγω δεν βλεπω να περναω σε 9 γιατι δεν βλεπω καποια διαφορά , εκτος αν βγαλουν καμια προσφορα σαν trade n save ή σε κανα εξαμηνο που θα πεσει στα 700

Nickolas

Καλά παιδιά χαλαρώστε λίγο, 1.000 ευρώ κοστίζει το κινητό, όχι 300.000. Τώρα πια με τις 48 άτοκες ακόμη και εμείς τα φτωχαδακια με τα κινέζικα των 200 ευρώ μπορούμε να το αποκτήσουμε :p
Χαχα

Petros

Οταν θέλεις να παρεις την Ferrari την κινητών τα δίνεις, αλλιως παίρνεις fiat

BlackRider21

Κατα αλλα η sony ειναι χαλια

Αγγελος

Ισχυει blackrider αλλα αυτο τι σχεση εχει τωρα χαχα αχα

p4petrenko

Τουλάχιστον δεν εφτασε τα 1500 του iphone x

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αγγελε η sony παντου κολλαει και παρε copy paste μερικα σχολια απο προηγουμενο αρθρο που αποδεικνυουν το γιατι Η Sheeple λέει: Τετάρτη, 1 Αύγουστος 2018 στις 17:11 Η SONY που είναι ?! /s Ο/Η John λέει: Τετάρτη, 1 Αύγουστος 2018 στις 22:08 Μπραβο στην Huawei , πήρε προσφατα φιλος το P20 Pro και είναι πραγματικά απιστευτο ειδικά σε κάμερα πολύ ανώτερο απο το iphone X. ΥΓ. Η Sony έχει κάτω απο 1% , είναι μαζί με την HTC στον πάτο των πωλήσεων. Ο/Η mech.al. λέει: Τετάρτη, 1 Αύγουστος 2018 στις 22:36 Σήμερα διάβαζα ένα άρθρο στο androidauthority για την Sony και έγραφε σε ένα σημείο: “In response to these poor sales numbers, the company revised its estimate for 2018 smartphone sales from 10 million down to 9 million.” Καταλαβαίνεις που είναι έτσι;; Ο/Η JD λέει: Πέμπτη, 2 Αύγουστος 2018 στις 0:22 Σε αλλο site δημοσιευτηκε η εξης πληροφορια: Το μέλλον σίγουρα δε διαγράφεται λαμπρό για τη Sony Mobile, σύμφωνα τουλάχιστον με την αναφορά κερδών του δεύτερου τριμήνου. Οι πωλήσεις τηλεφώνων της Sony έχουν μειωθεί στο μισό σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αφού κατάφερε να πουλήσει μόλις 2 εκατομμύρια συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τα χρεπια που βγαζει ακομη… Συνέχεια »

John

Απαράδεκτα υψηλή η τιμή , δεν υπάρχει δικαιολογία , απλά είδαν ότι πούλησε πολύ το iphone X και σου λέει ας ανεβούμε και εμείς στο χιλιάρικό αφού υπάρχει κόσμος που το δίνει για κινητό. Δυστυχώς τώρα που έγινε και η Huawei δευτερη στον κόσμο και αυτοί θα ανεβάσουν τις τιμές.

PetrosL

Διαβάζω σχόλια ότι είδε το μήλο που πουλάει και ανέβασε τιμή
Ότι που πάμε με τα 1000€
Και αλλά πόσα
Παιδιά υπάρχουν τηλέφωνα για όλα τα γούστα και τιμές
Δυστυχώς Εάν θες πραγματικά καλές κάμερες τα τηλέφωνα είναι μετρημένα σε μια παλάμη
Pixel xl2
iPhoneX
P20 pro
S9+
U12+
Φυσικά υπάρχουν και άλλα και από τις ίδιες εταιρείες αλλά λέω τα κορυφαία τούς…
Εγώ έχω ακόμα s8 και δεν το αλλάζω ακόμα γιατί πιστεύω δεν αξίζει έκανα και μια βόλτα από 1+5 αλλά στην κάμερα θέλειδουλειά ακόμα όπως και το 6…
Φυσικά ήταν γρήγορο με καλή αυτόνομια και άλλα πόσα αλλά…
Τώρα για τις τιμές γιατί κάποιος ξεχνά.
Note8 1029
Note9 1049
Έκανε αύξηση 20€

tpanos

δεν υπαρχει λογος να αρπαζομαστε….αλλα πολυ απλα ουσιαστικη διαφορα πλην της μπαταριας…αντε και ενα τσικ η καμερα δε δικαιολογει τη μεταβαση (πχ το mate 20 pro σε σχεδη με το 10 αρι θα εχει ουσιαστικοτερες διαφορες) αυτο δε σημαινει ομως οτι δικαιολογω και την huawei με τις αυαξανομενες τιμες…..

sebastian

εχετε παθει εμμονη με την σονυ.ασχολειθειτε με την σαμυ και τα χιλιαρικα που τα πουλαει και αφηστε τα χπερια στην ησυχια τους ελεος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.